Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 tiLi, 27.11.2024 07:48 tarihinde dedi ki: hangisi doğru Klise demek icin ongorulebilir ve siyah-beyaz olmasi gerekiyor. Kimin basina ne geldiginin o karakterin iyiligi veya kotuluguyle bir ilgisi yok. Dizide net iyi/kotu yok zaten; cogu karakterin ve eylemin bir derinligi var. Ergenlere hitap edecek bir settingde baya nuansli ve ayaklari yere basan bir anlatim sergilemis. Star Wars: Andor gibi dusun. 1
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 aşırı övenler kesin lol oyuncusu ya iyi yapmışlar ama iyi de para harcamışlar o paranın mislini çıkartıyolar heralde skinlerden, karakterler baya fashion show gibi üst baş değiştiriyodu.
reampage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 hayatımda gordugum en iyi sey diyen vardı, ustek ki yorum biraz toparladi neyse 1
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 oyunun diziyle alakası yok(tu). diziden sonra oyundaki karakterlerin çoğunun lore unu updatelediler diziyi canon yapabilmek için. hani arenada kapışan efsaneler ligiyle alakalı bir şey de yok dizide. oyunu zerre bilmeyen veya hiç oynamamış adamın da über seveceği bi dizi. youtubeda studio gek diye bi kanal var çocukların lol oynamayla falan zerre alakası yok adamlar arcane in superfanı. razz reisin dediği şey demek gibi “ abi galatasaray taraftarı kesin her sene fifa alan ultimate team oyuncusu “
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2024 razzRaziel, 27.11.2024 20:24 tarihinde dedi ki: aşırı övenler kesin lol oyuncusu ya iyi yapmışlar ama iyi de para harcamışlar o paranın mislini çıkartıyolar heralde skinlerden, karakterler baya fashion show gibi üst baş değiştiriyodu. Abi hiç lol oynamadim hayatımda. Dotaciyim ezelden ben gösterilen özene hasta oldum. Her sahnesinin görüntü yönetmenliği çok çok iyiydi mesela. Burayı da sallamislar dediğim hiç bir yer olmadi. 3
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Yani guzeldi ama oyle hayatimda izledigim en iyi seydi denecek bi durum yok. Son zamanlarda o kadar boktan sey var ki piyasada, biraz ozenilmis uzerine kafa yorulmus (o da %100 degil) bi is cikinca ortaya paticikte bile kendini kaybetmis insanlar sdfs
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Avatar TLA veya Batman TAS'tan iyi değil. ama gayet sağlam bir animasyon çıkartmışlar. hikaye anlatımı iyi mi? iyi. karakterler iyi resmedilmiş mi? evet. sanat tarzı yenilikçi mi? aksini düşünen olcağını sanmıyorum. "gayet başarılı olmuş aferin çocuklara" diyebilmek için hayatımız boyunca izlemiş olacağımız en iyi eser olmasına gerek yok.
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Subjektif bir ifademe neden bu kadar takildiniz anlamiyorum. Ben "hayatimda boyle birsey gormedim" dediysem, ben gormemisimdir. Koca koca adamlar sirayla "hayir, gordun" diyorsunuz. Herkes herseyi ayni olcekte begenmek zorunda degil. 1 1
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 la ben bunun ilk sezonunu teletubbie gibi bisi diyip bitirememistim. millet ekran karsisinda selam durmus. ama gel anitkabir'e gidelim 10 kasim'da desem velveleye verir la.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 (düzenlendi) herkesin subjektif ifadesine kimse karışamaz ben bu şekil bunu beğenirim, başkası şu şekil bunu beğenir herkesin ölçeği kendisinedir iyi forumlar Kasım 28, 2024 Saeros tarafından düzenlendi 1
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 finali hiç tatmin etmedi beni ya. tüm sezonu ağzımdan salyalar aka aka izledim, final aşırı meh geldi bana. ben mi anlamadım acaba?
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 dasaaa, 28.11.2024 11:00 tarihinde dedi ki: ama gel anitkabir'e gidelim 10 kasim'da desem velveleye verir la. 10 Kasim'da cok kalabalik olur, baska bir gun sorun olmaz
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 zipzip, 28.11.2024 13:19 tarihinde dedi ki: finali hiç tatmin etmedi beni ya. tüm sezonu ağzımdan salyalar aka aka izledim, final aşırı meh geldi bana. ben mi anlamadım acaba? ben de aynı şeyi hissettim, biraz aceleye geldi sanki haldır huldur bitiverdi
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Bone, 28.11.2024 11:10 tarihinde dedi ki: Avatar TLA veya Batman TAS'tan iyi değil. ama gayet sağlam bir animasyon çıkartmışlar. hikaye anlatımı iyi mi? iyi. karakterler iyi resmedilmiş mi? evet. sanat tarzı yenilikçi mi? aksini düşünen olcağını sanmıyorum. "gayet başarılı olmuş aferin çocuklara" diyebilmek için hayatımız boyunca izlemiş olacağımız en iyi eser olmasına gerek yok. evet onlardan iyi değil ama onlar çıktıkları dönemden çoook sonra değere bindiler.
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 ahmedinejad, 27.11.2024 22:12 tarihinde dedi ki: Abi hiç lol oynamadim hayatımda. Dotaciyim ezelden ben gösterilen özene hasta oldum. Her sahnesinin görüntü yönetmenliği çok çok iyiydi mesela. Burayı da sallamislar dediğim hiç bir yer olmadi. sen kabul edilebilir hata payısın sdf. bi kişi daha çıkarsa geri alıcam yorumumu hehe. ama yine de böyle bir etkinin olduğunu görmezden gelemeyiz. diyorum iyi seri, baya. ikinci sezonda teknik anlamda kalıcı bir şeyler yapmak için kasmışlar ve dibine vurmuşlar. ama aynı zamanda da çok fazla gaz yapmaya çalışmışlar sürekli bir artistik sahne sürekli bir müzik, e tabii hedef kitle de gençler. o yüzden ilk sezonu daha çok sevmiş olabilirim. ki lol'den nefret eden biri olarak söylüyorum ben de. ona rağmen ilk sezon sonrası imdb'de 8 vermişim ki aşırı cimriyimdir. vizyon'a attığım mesajlarda 7'den yukarı yorum bulman çok çok zor. bu 10/10 ya da 9/10 değil asla. zaten 9 verdiğim 3-5 seri vardır. 1
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 adama resmen sen bir hata payısın dedi bu lafın altında kalıcağıma.... 1
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 hangimiz bazı tahminlerin hata payı değil ki
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Hic lol oynamadim, dizinin lol fanlarina hitap ettigini de sanmiyorum zira bir avuc karakter ve kanon olmayan bir suru sey var. Lol ve ergenleri somurmek isteyen bir yapim, fanservice'in, "You are the 'league of legends..." gibi diyaloglarla oyuna referanslarin suyunu cikarirdi - yeni birsey uretmektense voliyi vurmanin en kolay yolu bu zira. Onun yerine oyuna soyle bir dokunup, seyirciyi aptal yerine koymayan, ve sanatsal yonu cok kuvvetli bir yapim cikarmislar. Sag gosterip sol vurmak boyle olmaz normalde; tam tersi seklinde olur. Kaliteli numarasi yapip kalitesiz seyler verirler normalde bize. Bu boyle degil, ve cok hos lan. 1
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 gasdga "what are we - some kind of league of legends?" 2
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 “In this league, we are all…. legends”
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Saeros, 28.11.2024 16:28 tarihinde dedi ki: gasdga "what are we - some kind of league of legends?" https://vt.tiktok.com/ZSjqfkyCx/ youtube’da bulamadım lol. 1
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Saeros, 28.11.2024 16:28 tarihinde dedi ki: gasdga "what are we - some kind of league of legends?" Sam, 28.11.2024 17:44 tarihinde dedi ki: https://vt.tiktok.com/ZSjqfkyCx/ youtube’da bulamadım lol. dizide böyle bi replik yok diye bulamamışsındır. neutrinonunki vardı ama.
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Nerede vardi? Ben hatirlayamadigim gibi Google'da da bulamadim.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Harvey, 28.11.2024 21:54 tarihinde dedi ki: dizide böyle bi replik yok diye bulamamışsındır. neutrinonunki vardı ama. Yok yani tiktok embed yok forumda diye, görüntüsüz link kalıyor o yüzden youtube’a konmuş halini arıyorum normalde.
Öne çıkan mesajlar