Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2025 sitcom gibi geldi bana eğlenceliydi ama bölümler 25dk falan olsaydı iyiydi cok vakit kaybettirdi atom parçalamada geride kaldım
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2025 İlk sezonla kıyaslanamaz zaten, ama zaten hikayenin gidişatı itibariyle de ilk sezon beklememek lazımdı. Bence güzeldi ikinci sezon da. Ara vermeleri olmamış. Bir de mecburen biraz hızlı gittiler, karakterlere görece daha az değindiler. "Gerçek Kötüler" takımının başındaki yaşlı iş adamı mesela çok tek boyutlu, biraz daha işleseler iyiydi. Rapçi, kriptocu falan, biraz flashback vb ile derinleşebilirdi ama belli ki aksiyona yüklenmek istemişler. Genel olarak dizide biraz ayar kaçırma derdi var. Spoiler Adam sınırsız para harcıyo gibi gözüküyo, ama balyası daha da sınırsız, oysa elde ettiği para tamam kişisel servet olarak dev de yaptığı operasyonlar için hala uzun vadelik değil. Aynı şekilde işte bir oyunda sapır sapır yarıdan fazla öldü diyosun, sonra bakıyosun 80 90 ölü diyo oyun sonu, gösterilen öyle değildi izlerken. Son bölümde bakarsak sonradan "tamam hadi ortalığı temizleyin" dendikten sonra gelen askerlerle bakarsak 2000 tane falan asker var. O kadar adamın o kadar büyük olayı gizli tutması hiç sızmaması mümkün mü? Genel olarak sevdim ama ben, zaten ilk sezon kadar iyi beklemiyordum, karşıladı beklentimi.
neokrasi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2025 2. sezon beklentimin üzerine çıktı. sadece oylama muhabbetini gereksiz/anlamsız/zorlama buldum. ki bütün senaryoyu oylama üzerine kurmuşlar aslında. elemanın parktaki evsizlere ekmek ve kazı&kazan sunduğu bölümde izleyiciyi buna hazırlamışlar ama bilemedim altan. belki de salt demokrasi kötülemesidir. aynı "yohamına"yı her seçim akşamı yaşıyoruz. dizide görünce irrasyonalitenin dik alası dediğimiz şey hayatımızın gerçeği aslında. dışımdan düşünmüş gibi oldum.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 19, 2025 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 19, 2025 İkinci sezonda bazı kısımlar gereksiz uzun tutmuşlar. İyi başlamıştı ama ilk sezon kadar tat vermedi. Ara vermesi ayrıca kötü olmuş.
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2025 ilk sezonda insanların tepkileri gerçekçi gelmiyodu bana, 2. sezon daha iyiydi o açıdan
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2025 tam şimdi bitirdim ben de üçüncü sezonu. Spoiler hakikaten dedektif ekibini kaptana öldürtmek dışında bir işe yaramadı. bizim adam kendini öldürtmek dışında birşey yapamamış oldu o kadar plan ve hazırlığa. yazık oldu. yalnız gene o kadar para varken hala devam etme ısrarı insanların en inanılmaz şey. hele o müflis herif kaç kere ölümün eşiğinden döndü daha hala şansını zorladı. daha kötü ölseydi keşke. ressam babanın kurtulması cidden büyük şans ama adamın verilmiş sadakası varmış. kuzey koreli muradına erdi mi göstermedi ama dedektifin aksine gene birşeyler yaptı. devam etmeyecekler demişlerdi ama aynı oyun devam ediyor yani isterlerse gene devam ettirebilirler gibi bırakmışlar. cate blanchett cameo güzel olmuş maskeli çakma jared leto’lardan sonra. labirent bölümü iyiydi ama o zenginlerin öyle ölebilecekleri yere kıymazlar yani biraz abes olmuştu orası. güzel ama ben bitiriyoruz dediklerinde biraz daha bir sonuca bağlanacak diye umuyordum.
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 29, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2025 (düzenlendi) Spoiler 2. ve 3. sezon gereksiz uzun geldi. Toplamda elde olan malzeme max 8-10 bolumluk. Netflix 13 bolum yapin ikiye bolelim demis, dinamikligi azaltmis. Bazi oyun sahnelerinde sikilip telefona bakinca anliyorsun. Senaryo bana biraz tirt geldi. 1. sezona kiyasla oyunlarda kaybetmekten ziyade oyuncular birbirlerini dogradi. Nasilsa olecekler, birakin, bunlar birbirini dograsin denmis. Hikaye belirli noktalarda kendiyle celisiyor. Or. bebek yarismaci consent formu imzalamadigi gibi fiziksel olarak yarisacak durumda degil. Hatta yeni dogan bebegin hazir mamayla 3-4 saatte bir beslenmesi gerekiyor, surekli altinin degistirilmesi gerekiyor yoksa uyutamazsin. Aksam yemegi haric bir damla mama vermediler, kimse cocugun altini da degistirmedi ama misil misil uyudu. Bebek yarismaciyla "dogdugun yer kaderin mi" mesajina atif yapilmis sozde, ama bana kalirsa drama olsun diye kolaya kacilmis. Vipler yine cringe otesi. Hatta bazilarinda ingilizce dublaj o kadar siritiyor ki, ulan o kadar para kazandiniz dogru durust ingilizce konusan aktor bulamadiniz mi diyorsun. Sahil guvenlik gelince adadan helikopterler, tekneler ayriliyor. Acaba sahil guvenlik radarda kimseyi gormuyor mu? Yada adadaki patlamalardan sonra kimse gidip bakmiyor mu kalintilara? En azindan gozler mysterious explosion in a remote island tarzi gazete mansetlerini aradi. Oyunlar sozde gizli, ama adamlar her yere ucgenli kareli esantiyon kutu, kart vs. birakiyor. Internet caginda kimsenin haberi olmuyor. Esas eleman mesaji verip taklayi atti, adadaki patlamalardan sonra koredeki oyun defteri tamamen kapandi gibi duruyor. En azindan kuzey koreli abla, front man ve vipler haric diger staff in adadan kacisi mumkun olmasaydi. Elinde duzgun dizi olmadigi icin Netflix spinoff la franchise sagma moduna gecti. Onu da tam beceremediler, Blancett e parayi vermisler, ama LA sokaklarinda kore oyunu oynatiyorlar. Bari baska bisi bulsalardi. HBO da niye kult diziler var, bizde hicbisi yok diye analiz etmeleri lazim, ama executive kafa anlamaz boyle seyleri. Dedektif bir sikime yaramadi, ne orgutu cokertti, ne abisini yakaladi. Ne bokuma izledik kendisini belli degil. Saka maka en faydali karakter Mr. Choi cikti. Dedektife kalsa Captain Park la beraber taklayi atacakti. Haziran 29, 2025 Gallant tarafından düzenlendi 2
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2025 ya zaten kalite bişey değil, o kadar yazmaya değmez. Spoiler dizinin kendi de oyuncular gibi parayı gördükçe devam diyip bitiremiyor lolol. sonra gelir bunun devamı. 1
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2025 Çok gereksiz sezon olmuş. Zorlaya zorlaya izledim bölümleri
neokrasi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2025 dizideki oylama muhabbeti tam bir türkiye seçimleri analojisi. 1
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2025 amerika yapımı hayırlısı olsun bakalım gelecek kış gliyormuş
Öne çıkan mesajlar