Pallando Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Ziraat Bankası kartınla para çektiysen Ziraat Bankası müşteri hizmetleri yada şubeden talep açman gerekli. Ziraat Bankası Vakıfbank'a talebi iletir. Vakıfbank atm sayımında para çıkar ise Vakıfbank Ziraat Bankasına para var diye belirtir ve parayı Ziraat Bankasına gönderir Ziraat Bankası da sizin hesabınıza geçer. Bu işlemler 3-4 gün içinde sonuçlanabildiği gibi uzunda sürebilmektedir. Ziraat Bankasından talep Vakıfbank'a gelene kadar muhtemelen zaten para sayımı yapılmış olur. Paranızı eksiksiz olarak alırsınız merak etmeyin. 3 yıl bu işlere baktım. Vakıfbank'ta çalışıyorum, devlet bankalarına memnuniyeti eksik demişsin ama emin ol özel bankaların giremediği firmalar ile çalışıyorum. Bak burada bile hizmet veriyoruz
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Yonetim kurulu guresci olan bankanin operasyon yetkilisi de paticik oluyor sdfsf
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 her iki bankanın müşteri hizmetlerini bol bol taciz etmelisin. kapağı devlete attım memur kafasından ötürü personelin çok umurunda olmayacaktır ama müşteri hizmetlerinden şikayet kaydı oluştur. saat başı ara müşteri hizmetlerini bağlanmak vakit alıcaktır ama belki insafa gelip hızlandırabilirler. şunu da ekliyeyim paranı eksiksiz alirsin o konuda icin rahat olsun.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 On 22.09.2021 at 10:36, bahtsizbedevii dedi ki: Devlet bankası olunca müşteri memnuniyeti maalesef pek umurlarında olmuyor! Bu da bana ders olsun işte bu yüzden LDP'ye oy ver
Loex Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 paranı çaldırıp şikayet için paticiğe gelmen çok iyiymiş
Meow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 (düzenlendi) On 22.09.2021 at 10:33, bahtsizbedevii dedi ki: Evet, papara ile devam edicem. aynen tüm ülkenin kara para akladığı, tüm illegal kuruluşların maddi akışını sağlayan, zerre güven vermeyen sikko paparayla devam et, hoş ziraatte çalıştığın için güzel tabi o kitlenin orada kalması hfsd 2. yorumunu şimdi okudum ahah, enpara ile çalış düzgün gayet. Eylül 27, 2021 Meow tarafından düzenlendi
bahtsizbedevii Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 7 ekim itibariyle halen bir sonuç alamadım!
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Vakifbankta 1 hafta = 1 gün olarak hesaplarsan daha rahat olur kafan.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Daha iki hafta olmuş, Finans'ın bana geri vermesi 4 hafta sürmüştü. Devlet bankası daha da yavaş olur.
bahtsizbedevii Mesaj tarihi: Ekim 11, 2021 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2021 11 Ekim itibariyle para eksiksiz biçimde hesabıma yatırıldı. İlgilenen, yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim :)
Goering Mesaj tarihi: Ekim 11, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2021 hadi geçmiş olsun, ödemeni geciktirme
bahtsizbedevii Mesaj tarihi: Ekim 11, 2021 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2021 37 dakika önce, Goering dedi ki: hadi geçmiş olsun, ödemeni geciktirme Hahah teşekkürler hocam, pc alıcam biraz daha ekleyip
bahtsizbedevii Mesaj tarihi: Ekim 11, 2021 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2021 14 dakika önce, Archangel_ dedi ki: gözün aydın Teşekkür ederim
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2021 threadi okumadan yazıyorum, bişi olmaz. Vakifbank atmleri diğer atmlerden daha iyi ya da kötü değil. Senin para ayri haznede tutuluyor. şubeye gir, acıp baksınlar
Öne çıkan mesajlar