Norak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 umarım bulgarların gollop ile yaptığı gibi yarısı düzgün yarısı yalapşap olmaz, iyi görünüyor gerçi hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2023 çıktı sandım lam, kalbim güm güm etti asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2023 surda 1 saat gamewplay ama germanca : 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2023 almancayı unuttuk be abi, ingilizce kaldı bitek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2023 ben bunu pis oynarım. xcom ama ciddili. ama malesef save scumming yapmadan duramıyorum bu oyunlarda. onu biraz törpüleyecek hamleler yapsalar keşke. hardcor modlar da yoruyor. arayı tutturamadım. mesela combat içinde save olmayan sadece kombat dışı anlarda save atabilsek fln. çok güzel olacak. duramıyorum 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2023 (düzenlendi) JA1 ve JA2'nin yapımcısı-directoru varmış ekibin başında, umarım onlar kadar iyi bişey çıkar... Merc sayısı biraz az gibi , umarım DLC ile falan artar. Nisan 18, 2023 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 Splattercat preview, 45 dk: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 Black-ice, 18.04.2023 20:39 tarihinde dedi ki: mesela combat içinde save olmayan sadece kombat dışı anlarda save atabilsek fln. çok güzel olacak. duramıyorum bunun ayarlari var en basta menude. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2023 14 Temmuz 2023 açıklanmış çıkış tarihi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2023 (düzenlendi) vay iyimis 2 ay, hazirliklara baslayalim trailer da varmis: Mayıs 18, 2023 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 sitesine baktımda, sanırım 450tl den çıkacak steamde. ama %20 discount olacakmış ilk çıkışta yani 360tl olacak 14 temmuzda... 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 acilmis pre-order: https://store.steampowered.com/app/1084160/Jagged_Alliance_3/ https://www.gog.com/en/game/jagged_alliance_3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Şu oyunun 2.'sine param yetmiyor diye alamamıştım. Defalarca CD'cide gözüm giderdi, takılırdı buna. Şimdi dükkan ve CD paketinin yeri gözümde canlandı; gitsem elimle tam yerini gösteririm. Şimdi oynamasam da alasım geldi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 ben de arkadaki requirements kısmından oyunları eler en son kalan az oyundan seçerdim. aklım diğerlerinde kalırdı. o yüzden para kazanmaya başladığımdan beri hep high end pc topladım. hep çocukluk travmaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 gmg'de biraz daha fazla indirim var %31, indirimi gormek icin login olmak gerek: https://www.greenmangaming.com/games/jagged-alliance-3-pc/ 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 xaty, 07.06.2023 16:13 tarihinde dedi ki: Şu oyunun 2.'sine param yetmiyor diye alamamıştım. Defalarca CD'cide gözüm giderdi, takılırdı buna. Şimdi dükkan ve CD paketinin yeri gözümde canlandı; gitsem elimle tam yerini gösteririm. Şimdi oynamasam da alasım geldi. Al sonra bana hediye et keyi kanka, heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Oyun niye çıkmadan indirime girdi? Şüphelendirici bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 bana da garip geldi. early bird steam'de 10%'dur adetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 hype yok pek zaten ve dolayisi ile oyle cok wishliste ekleyen de yok buyuk ihtimal, ja redditleri falan olu zaten 5-10 kisi takiliyor, deluxe, skin vs de olmadigi icin ordan mecburen promosyon gitmisler bence 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 5 hafta sonra release , indirimde 14 temmuza kadar. Millet bir baksında güzelse indirim bitmeden alabilme şansı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 (düzenlendi) Norak, 07.06.2023 20:58 tarihinde dedi ki: gmg'de biraz daha fazla indirim var %31, indirimi gormek icin login olmak gerek: https://www.greenmangaming.com/games/jagged-alliance-3-pc/ 310tlye normal ya bence artık bu piyasada, alıyom son bi itirazınız yoksa bu gece varsada sonsuza kadar susun lel Haziran 9, 2023 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar