progamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 (düzenlendi) şimdi bitirdim bende 4 saat 19 dakika sürmüş. İlk hubda dolandım music sheet fln topladım ama sewersdan sonra hikaye devam ettim direk, hiç side quest uğraşmadım. Güzel oyundu ama genel olarak. Temmuz 23, 2022 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 birebir yapmışlar herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 motion catture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 simdi bitirdim, epey guzeldi oyun. oyalana oyalana 8 saat civari surdu. muzikler atmosfer falan guzel. oyunun gidisati kurgu senaryo sanki bi valve oyunuymus gibi hissettirdi. boyle portal, half-life 2 arasi gibi hissettiren seyler oldu. basta ufak takilmalar yasiyodum yer yer, FPS limitini 60'tan (default) unlimited'e cekince duzeldi. ordan oraya atlamak, binalar arasinda gezmek icin falan bile uzatilir yani playtime atmosfer, artwork falan epey hos olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 PlayStation Plus Deluxe'te bedava oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2022 Cok tatli ve pahali bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2022 Geçen arkadaşım bahsetti dayanamayıp almak üzereyim çok iyi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2022 Deluxe ile oynadim ben ama 144tl de eder. Oyun gayet guzeldi, mekan tasarimlari harikaydi, durup kurcalamalik hatta sadece seyretmelik cok detay var. Bir de kedi sevgisinin bu kadar cok oldugu dijital dunyada bunun gibi baska kedi oyunu olmaması da ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2022 şimdi de fare oyunu geliyormuş, önüme düştü dün. dfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2022 ben bitirdim hatta tüm achivementlarını da yaptım speed run dahil. Kısa ama çok hoş oyun, mekanlar, atraksiyonlar falan harika, tek eleştirebileceğim yeri kısa olması :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar