Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stray


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • 10 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Genel Yönetici

Oyunun iyiliği ayrı tabii. What Remains of Edith Finch her bir şeyini yapınca 5 saat filan sürüyordu ama günümüzün parasıyla 200 ya da 300 lira vermiş olsam bile pişmanlık duymazdım. Mükemmel bir deneyimdi.

5 saat oynayıp indirim beklesem de olurmuş dedirtirse ama rahatsız olurum yani.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Bir saat kadar oynadım, başta takılma vardı ve yavaş hissediyordu ama 60fps'ye kitlemişler, onu açınca 130-140 arasında akıcı çalışmaya başladı. Bir saat kadar takıldım, hoparlörlere geçip miyavlama tuşunu kullanınca kedim de yanımda bitip nerede bu kedi diye etrafı inceledi biraz ?

Güzel gidiyor oyun.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Bu sabah yama çıktı, oynamaya devam ediyorum şu anda. Oyun tamamen akıcı oldu, işlemciyi de %80 civarı kullanıyordu, %20'ye indi. En azından oyunculara QA yaptırmak sadece 4 gün sürdü ?

Oyun epey epey iyiymiş bu arada, öneririm hepinize.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Bitti şimdi. 5 saat değildi oyun, 10-11 saat kadar sürdü. Ama şimdi tekrar girsem oyundaki 2 saatten önce bitir archivement'ını da alırım yani; yavaş yavaş oynayıp her yere girdim, yan görevleri yaptım, şarkıları dinledim, çiçekleri yoldum, minderlerde uyudum, koltukları parçaladım ben.

₺144'ün karşılığını veren güzel bir deneyim oldu. Sanatsal oyunlar arasındaydı, deneyim ve kedinin yolculuğuydu önemli olan, gameplay değil.

Türü sevene tavsiye ederim. Bu tarz oyunları favoriniz değilse %50 bekleyin.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...