Darksun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 bu sene kabus gibi sene be, şampiyonluğu TS ye altın tepside sundu takımlar. Bu kadar mı kötü olunur dedikçe daha rezil performanslar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 Şimdi 4lü müthiş oynuyoruz maşallah süper beklerimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 Vitor gitti, yerli tayfa anında Crespo’yu kesti mhy sosa oynattı.bu saatten sonra yapılacak tek şey yönetimi her alanda istifaya davet etmek. ali koç her tarafa bilet indirerek Aziz yıldırım’ın izinden gidiyor.Fenerbahçe tarihinin en büyük desteğini alan Başkan hayatının sillesini yiyecek haberi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 dün ne paralar yaktı fener belli değil. 1 saat 9 kişilik takıma gol atamamak müthiş başarı gerçekten. tam senenin en kötüsü biziz diyorum daha duuur diyor diğer büyükler sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 2 kirmizi kart 1 penalti maclari kaciriyorum haftaarasi mac mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 kağıt üstünde en iyi kadroyu çıkardı hoca, ama yine de tık yok bizde, çarşamba çarşafa dolandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 Ilk yari 9 kisi kalan takimi yenememis mi fener lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 On 23.12.2021 at 01:12, benjani dedi ki: Vitor gitti, yerli tayfa anında Crespo’yu kesti mhy sosa oynattı.bu saatten sonra yapılacak tek şey yönetimi her alanda istifaya davet etmek. ali koç her tarafa bilet indirerek Aziz yıldırım’ın izinden gidiyor.Fenerbahçe tarihinin en büyük desteğini alan Başkan hayatının sillesini yiyecek haberi yok. katiliyorum crespo oynatilmaliydi. pelkas kadro disi olmali : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 abi ben anlamıyorum pelkasın omzu sakatlandı, sanki ayağı kopmuş da yeniden dikmişler gibi. nazım yerine de gökhanı tutsak daha iyiydi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 kadroyu yine mesut yapmış net. nuri gibi direkt mesutu td olarak açıklasalar keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 sağ bek osayi sol bek novak forvet serdar dursun teşekkürler ali koç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 gökhan inler klasik gollerinden atmış, bu nasıl halen oynuyor yav 37ymiş benden yaşlı ender faal futbolculardan. hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 2 kirmizi 1 penalti olsa fener 1 puan aliyo aslinda da 1 penalti cikmis bu mac sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Ah megafon ali, elinde emre vardı, bıraktın adamı. Dışardakini bulamıyosun, içerdekini göremiyosun nası bir vizyon bu sendeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 uhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 ali koç gslı olabilir, troll projesi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 sezon sonuna kadar idareten gelmiş go arap ismail go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 ben ismail kartalı çok tutuyorum. sevindim açıkcası. inşallah da başarılı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Abi löw dediler bildiğin İsmail bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 abi yılmaz vural gelseydi bari açar maçları izlerdik bu ne emenike ya harbiden inanılmaz bok gibi bir loopa girdik 10 senedir alexin laneti çöktü takıma ya....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 yine 3 büyüğün td kicklendi yine hiçbirine yılmaz vural getirilmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 vizyon başkan tüm eski kanserleri bir bir getiriyor. şu zor günlerimizde tek avuntumuz resmen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2022 Löw dediler İsmail abi geldi iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar