Darksun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 Kim yabancı sınırlamasına göre plan yaptı ki zaten. Muhtemelen kulüpler nasılsa değiştirir erteleriz diye düşündü hepsi patladı. Ben zaten sınırlamayı aşırı saçma buluyorum daha birde giddikçe azalacak. Yaza kalmaz yine kalbur üstü yerlilere deli gibi paraların verildiğini görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 Şenol'un gidişiyle bi elden geçirirler mi acaba yabancı kuralını... En büyük destekçisi Şenol'du. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 Keşke, 3 kuruşluk adamlara seneye 4-5m euro verilecek yine düzelmezse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 2023-2024 sezonunda max 6 yabancı ilk 11 olabilecekmiş topkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 Güya yerliyi koruyor bu mantalite, parayı fazla alan yerli avrupaya gitmiyor kulübede oturma pahasına duruyor. Ondan sonra bizim ligimizden kaliteli topçu bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 sınırsız olması şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 sezon başında 19 takım bi atar yapmıştı ama yalan oldu galiba o.yok maçlara çıkmayız yok şöyle yaparız asarız keseriz dediler lig başlayınca unuttular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 yukarıdan susun direktifi gelmiştir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 4 saat önce, Rewendor dedi ki: Şenol'un gidişiyle bi elden geçirirler mi acaba yabancı kuralını... En büyük destekçisi Şenol'du. Şenorun geçende istifasından sonra röportajı vardı yanılmıyorsam. ben böyle birden yapalım demedim 6-7 sene sonra hayata geçecek şekilde yayalım gibilerindendi. İstifadan sonra hemen vurdu TFF ye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Hadi gs kap ülke puanını. Terim yerine başka bir td olsa net yener lazioyu gs fakat terim kazanacağı maçları da eliyle vermeye başladığı için bilmiyoruz ne olur. Bir de ben avrupa maçlarında kerem halil vs çıkmasını pek doğru bulmuyorum. Neyse yine de gs liyiz bugün. Güzel bir oyun izlersek sonunda da galibiyet gelirse harika olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Yeter umarım yine Babel görmeyiz ikinci yarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 babel ve ömer bayramın girmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 (düzenlendi) Su an takım gençliğiyle ayakta kalıyor Babel bir kişi eksik oynatıyor. yalniz exxen jenerigi de showtvden gudubetmis cagne girsin cagne Eylül 16, 2021 MrLevie tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 yok be makara yapıyodum, klasik ft değişikliği ya. Bu arada kerem dayak yedikten sonra hep düşüşte. Muhtemelen zoraki barıştırmanın da etkisi var bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Lazionun kaleci muslera v2 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 lelelelelel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 fenerbahce golu attik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Fevziiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Ulan yine yedirecek golü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 babel çok uzun, son 10dk girmesin avantaj aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 güzel başlangıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 allah gs atkısını açmış resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 allah yok kardiyo var, sergene söyle en azından lazio gibi erken değişikliklerle ayak uydursun yoksa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Kaliteli olmasa da yine de güzel maçtı. 1 tık fazla gs haketmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 7 dakika önce, Laorx dedi ki: allah yok kardiyo var, sergene söyle en azından lazio gibi erken değişikliklerle ayak uydursun yoksa gg ya şu golde ne kardiyosu. maçı izlemedim ben baskılı oynamış. Gol için yazdım bu yorumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar