Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2021?2022 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Kim yabancı sınırlamasına göre plan yaptı ki zaten. Muhtemelen kulüpler nasılsa değiştirir erteleriz diye düşündü hepsi patladı. Ben zaten sınırlamayı aşırı saçma buluyorum daha birde giddikçe azalacak. Yaza kalmaz yine kalbur üstü yerlilere deli gibi paraların verildiğini görürüz.

Mesaj tarihi:

sezon başında 19 takım bi atar yapmıştı ama yalan oldu galiba o.yok maçlara çıkmayız yok şöyle yaparız asarız keseriz dediler lig başlayınca unuttular ? 

Mesaj tarihi:
4 saat önce, Rewendor dedi ki:

Şenol'un gidişiyle bi elden geçirirler mi acaba yabancı kuralını... En büyük destekçisi Şenol'du.

Şenorun geçende istifasından sonra röportajı vardı yanılmıyorsam. ben böyle birden yapalım demedim 6-7 sene sonra hayata geçecek şekilde yayalım gibilerindendi. İstifadan sonra hemen vurdu TFF ye:)

Mesaj tarihi:

Hadi gs kap ülke puanını. Terim yerine başka bir td olsa net yener lazioyu gs fakat terim kazanacağı maçları da eliyle vermeye başladığı için bilmiyoruz ne olur. Bir de ben avrupa maçlarında kerem halil vs çıkmasını pek doğru bulmuyorum. Neyse yine de gs liyiz bugün. Güzel bir oyun izlersek sonunda da galibiyet gelirse harika olur

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Su an takım gençliğiyle ayakta kalıyor Babel bir kişi eksik oynatıyor.

yalniz exxen jenerigi de showtvden gudubetmis 

cagne girsin cagne 

MrLevie tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

yok be makara yapıyodum, klasik ft değişikliği ya. 

Bu arada kerem dayak yedikten sonra hep düşüşte. Muhtemelen zoraki barıştırmanın da etkisi var bunda. 

Mesaj tarihi:
7 dakika önce, Laorx dedi ki:

allah yok kardiyo var, sergene söyle en azından lazio gibi erken değişikliklerle ayak uydursun yoksa gg

ya şu golde ne kardiyosu. maçı izlemedim ben baskılı oynamış. Gol için yazdım bu yorumu 

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...