Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Yeni albümün ilk şarkısı bugün çıktı Şahsen bayağı hoşuma gitti şarkı.
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 90 ların başında saçma sapan müzikler dinleyen bir ergenken, bir abimin elime tutuşturdugu Rust in Peace ve Fear of the Dark kasetleri müzikal anlamda hayatım tamamen değişmişti. Fear of the dark ı kaç kere başa sardım dinledim hatırlamıyorum. Bana metali sevdiren Harris ve Dickinson ın 2021 yılında hala müthiş bir performans göstermeleri nasıl büyük efsane olduklarını kanıtı. Belkide birlikte son albümleri olacak ama tadına doyulamayacak bir albüm yapmışlar gibi. Ayrıca albüm kapaklarıda efsane olmuş.
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Bende release olan şarkıları baya beğendim bir Maiden fanı olarak. Bekliyorum albümü merakla.
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 (düzenlendi) 2 şarkı da ayrı muhteşem sabırsızlıkla dinleye dinleye bekliyorum yeni albümü, önümüzdeki hafta çıkıyordu galiba. albüm kapağı da şu olması lazım emin değilim ama; sorry şimdi baktım da singleın albüm kapağıymış bu alttaki, albüm senjutsu'nun kapak üsttekiymiş Eylül 1, 2021 Liebe tarafından düzenlendi
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 bu arada bruce abinin sesi gırtlak kanseri sonrası hala çok iyi durumda. dün yeni albümün gazı ile maiden dinlerken konserlerinde dinlediğim doctor doctor parçası geldi aklıma, sonra hangi albümde bu cover derken ilk defa best of 'B-side' diye yayınladıkları toplama albümü dinledim ( nerdeyse tüm singleları birleştirmişler) hiç bilmiyordum bu albümü ama bazı parçaları tabiki biliyordum içinden albümlerde yer almayan. burda cross eyed mary diye bir jethro tull coverı olduğunu öğrendiğim parça var, bruce un sesine bir kez daha taptım nerelere gidiyor geliyor. dinlememiş olan varsa paylaşayım dedim.
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 İçimde kalmasın yazayım da linçleyin bari.... Şu son şarkı buram buram Dance of Death albümü için yazılmış ama koymayı unutmuşlar gibi geldi. Ama ne biliyim.... Bir Paschendale, bir Montsegur bir dance of death değil...
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 abi adamların bi ayağı toprakta, bırak da dance of death olmasın sdgfkjö bence bu yaşta bu performans seems fine. Book of Souls'daki şarkıları dinlerken keyif almadım açıkçası ama bunlar hojdır
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 (düzenlendi) Yarın bütün albüm geliyor, hayırlısı bakalım Eylül 2, 2021 Aket-Atum tarafından düzenlendi
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 Daha yarısındayım ama meh geldi bana doğrusu. Geçen günlerde Leprous ve Between The Buried and Me yeni albümler çıkardı, onları dinleyin asıl derim.
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 tamamını dinlemedim de, lost in a lost world'ün 2. riffi when the wild wind blows'un aynısı yani. hani janick abi birebir aynı olmasın diye bi yerinde farklı nota basıyo da beynim otomatik düzeltme yapıyo o farklı bastığı yere de. ayıb olmuş.
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 ne tekmesi vardı bişi tekmesi vardı paticikte, o tekmeyi atıyorum, gölgemden hızlı hareket ediyorum, dünyada 2 kişi yapabiliyor falan diyordu ahjdfksd
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 1 saat önce, GERGE dedi ki: Daha yarısındayım ama meh geldi bana doğrusu. Geçen günlerde Leprous ve Between The Buried and Me yeni albümler çıkardı, onları dinleyin asıl derim. Sabah dinledim bir baştan sona. İlk dinleme olduğu için çok da konuşmak istemiyorum ama pek de aman aman değil gibi.
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 1 saat önce, Xenocide dedi ki: ne tekmesi vardı bişi tekmesi vardı paticikte, o tekmeyi atıyorum, gölgemden hızlı hareket ediyorum, dünyada 2 kişi yapabiliyor falan diyordu ahjdfksd
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 Aklımızı kullanıp birbirimize inanalım da aldı beni. İzlerim ben bu filmi:
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 1 saat önce, Silphatos dedi ki: Videoyu izleyince hatırladım lan FUI SIN TEKMESİ
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 lan gorge bu filmi hiç izlemedin mi çok ayıp ve ücüzü
reyou Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 - ninjalara karsi en iyi çözüm? + yakalanmamak.
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 the parşömen ve hell on earth favorim oldu ya özellikle hell on earth mükemmel bir parça olmuş
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 miksaj beni rahatsiz etmeye devam ediyor. cevrilip cevrilip dinlenecek bir album degil.
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Bruscugum gormeyeli gandalf gibi bi sey olmus ya. Dance of death'ten beri gorusmemistik. Guncel performans izleyince cok degisik geldi. Sesine zeval gelmemis, saclar yakismis.
Öne çıkan mesajlar