Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2021 (düzenlendi) Temmuz 13, 2021 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2021 https://community.companyofheroes.com/ steam alpha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2021 Strateji oynayamıyorum artık ben ya. Şu yeni çıkan Old World'ü aldım bugün, çok da güzel gibi görünüyordu ama 2 saatin sonunda iade ettim. İşten gelip ağır strateji düşünmek istemiyorum, SRPG ya da MTG en üst sınır. Bu CoH oyunları da ağır stratejiydi değil mi? Öğrenciyken Civ ile sabahlardık, o günlerin boşluğunu, stressizliğini özledim. 8 saat mesai artı yoldan sonra hakkıyla 4X oynayabilene saygı duyarım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2021 Pekçok rts'de olduğu gibi ağırlığı sana bağlı. Çok iyi oynayayım, rank kasayım diye uğraşmazsan en fazla bir saat içinde bir el multi atıp çıkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2021 Yine mi sega eyvah yeni fiyat rekoru mu geliyor yoksa. Adamlar demon slayerın kıçıkırık dövüş oyunu için 625TL çektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2021 47 dlcnin hepsi ciksin sonra bakariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 sürpriz oldu ya coh 3 , tam da deli coh2 atarken pre alpha demişler gerçi ama ocakta falan early access çıkmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 OH BE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Senelerce competitive COH1 oynamış biri olarak, COH2 'ye hiç ısınamamıştım, grafik tarzı ve pay to win mekanikleri yüzünden. COH3 vidyoları daha da hayal kırıklığı oldu. 0 beklenti, çıkınca 2 saat oynayıp refund etmelik gibi duruyo simdilik. Umarım yanılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2022 Normal versiyonu 799, premium edition 1099 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2022 Relic maili geldi bana da şimdi. Bi oyuna 800 lira verilmez yalnız. Demo dediği steam'de yok heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2022 Döviz bürosundan çevirmişler kuru resmen. Rusya fiyatı falan ne bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2022 (düzenlendi) ruslara satmıyorlar ama en ucuz Şili 686TL den başlıyor normal versiyon 1246 ya kadar gidiyor . Arjantine de yapıştırmışlar 944TL , forumda bayağı çığırtıyor millet. Temmuz 12, 2022 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2022 o fiyata 2 sale'da 40 civari oyun alinir lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Herkese açık multiplayer stress testi başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 ikiden az farki var. 800 etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 On 15.07.2021 at 20:21, Gimli dedi ki: Senelerce competitive COH1 oynamış biri olarak, COH2 'ye hiç ısınamamıştım, grafik tarzı ve pay to win mekanikleri yüzünden. COH3 vidyoları daha da hayal kırıklığı oldu. 0 beklenti, çıkınca 2 saat oynayıp refund etmelik gibi duruyo simdilik. Umarım yanılırım. Multiplayer testi oynayınca şu yorumu geri aldım. COH1 estetiğine geri dönmüşler, nostalji oldu. Sanki bir COH1 remaster oynuyomuş gibi hissettim o açıdan sevdim. Onun dışında yeni hiçbirşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 Sudden Strike 4 daha güzeldi sanki ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 abi sudden 4 düz arcade oyun hiç bir denge, strateji vs. yok. Önceki suddenlarla da alakası yok zaten adı aynı sadece. Coh 3 gayet güzel olmuş, coh enerjisini hiç bozmamışlar ama yeni bir sürü de ayrıntı var. Görüntü ve efektlere bayıldım, ama o fiyat etmez iyi indirimde alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 valla ben multi için demedim zaten, single playerı zevkli diye dedim. tankın alev alınca mürettabatı dışarı çıkartmak falan çok hoş ayrıntılar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2023 (düzenlendi) Aha tamamdır ya ben bu oyunları sadece multi oynuyorum. Yani sudden strike 2 mesela hala steam hesabımda ve yıllarca umudu kesmedim belki yeniden yaparlar diye ama galiba o şirket dağıldı ve oyunun kodları falan da kaybolmuş sudden 4 te çok heyecanlanmıştım ama oynanış tarzı alakasız çıktı Ocak 14, 2023 lovecraft0Z tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar