Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Company of Heroes 3

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Strateji oynayamıyorum artık ben ya. Şu yeni çıkan Old World'ü aldım bugün, çok da güzel gibi görünüyordu ama 2 saatin sonunda iade ettim. İşten gelip ağır strateji düşünmek istemiyorum, SRPG ya da MTG en üst sınır.

Bu CoH oyunları da ağır stratejiydi değil mi? Öğrenciyken Civ ile sabahlardık, o günlerin boşluğunu, stressizliğini özledim.

8 saat mesai artı yoldan sonra hakkıyla 4X oynayabilene saygı duyarım ama.

Mesaj tarihi:

Pekçok rts'de olduğu gibi ağırlığı sana bağlı. Çok iyi oynayayım, rank kasayım diye uğraşmazsan en fazla bir saat içinde bir el multi atıp çıkarsın.

Mesaj tarihi:

Senelerce competitive COH1 oynamış biri olarak, COH2 'ye hiç ısınamamıştım, grafik tarzı ve pay to win mekanikleri yüzünden. COH3 vidyoları daha da hayal kırıklığı oldu. 0 beklenti, çıkınca 2 saat oynayıp refund etmelik gibi duruyo simdilik. Umarım yanılırım.

• 11 ay sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

ruslara satmıyorlar ama en ucuz Şili 686TL den başlıyor normal versiyon 1246 ya kadar gidiyor . Arjantine de yapıştırmışlar 944TL , forumda bayağı çığırtıyor millet.

Darksun tarafından düzenlendi
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
On 15.07.2021 at 20:21, Gimli dedi ki:

Senelerce competitive COH1 oynamış biri olarak, COH2 'ye hiç ısınamamıştım, grafik tarzı ve pay to win mekanikleri yüzünden. COH3 vidyoları daha da hayal kırıklığı oldu. 0 beklenti, çıkınca 2 saat oynayıp refund etmelik gibi duruyo simdilik. Umarım yanılırım.

Multiplayer testi oynayınca şu yorumu geri aldım. COH1 estetiğine geri dönmüşler, nostalji oldu. Sanki bir COH1 remaster oynuyomuş gibi hissettim o açıdan sevdim. Onun dışında yeni hiçbirşey yok.

Mesaj tarihi:

abi sudden 4 düz arcade oyun hiç bir denge, strateji vs. yok. Önceki suddenlarla da alakası yok zaten adı aynı sadece. Coh 3 gayet güzel olmuş, coh enerjisini hiç bozmamışlar ama yeni bir sürü de ayrıntı var. Görüntü ve efektlere bayıldım, ama o fiyat etmez iyi indirimde alınır

Mesaj tarihi:

valla ben multi için demedim zaten, single playerı zevkli diye dedim. tankın alev alınca mürettabatı dışarı çıkartmak falan çok hoş ayrıntılar bence?

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Aha tamamdır ? ya ben bu oyunları sadece multi oynuyorum.
Yani sudden strike 2 mesela hala steam hesabımda ve yıllarca umudu kesmedim belki yeniden yaparlar diye ama galiba o şirket dağıldı ve oyunun kodları falan da kaybolmuş ? 
sudden 4 te çok heyecanlanmıştım ama oynanış tarzı alakasız çıktı

lovecraft0Z tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...