Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 On 14.08.2021 at 00:28, Darksun dedi ki: ülkede mülteci istemiyoruz diye bağırmışlar onu diyor herhalde. Sınırları ardına kadar açıp önüne geleni almaya tepki gösterdilerse iyi yapmışlar, darısı diğer takımların taraftarlarının başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Konuyu değiştirmeyelim mert günok gs yi 3 kere reddedip Beşiktaşı tercih etmiş. FT bile 2 kere merti arayıp ikna edememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Muslera varken oynamak isteyen kalecilerin reddetmesi normal ya. Adamı kesecek halleri yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Şu muslerayı utku bile keser sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Muslera sezonun ilk yarısı her maç 5 yese yine Cortois gelse ikinci yarı yine kesemez, öyle bir kredisi var şu an GS'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 (düzenlendi) Bence suanda ft nin güvenebileceği bir kaleci olsa yedeklerde muslera 3 4 maç daha sallansın kaleyi teslim eder gibi geliyor ki sakatligindanberi çok kötü muslera. Hâlâ toparlayamadi Ağustos 15, 2021 FuCKiR tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 (düzenlendi) Sakatlığından döndüğünde iyiydi bence geçen seneki performans itibariyle, bu sezon arasında ne olduysa oldu. Alternatif Fatih var, geçen sene Muslera yokken gayet iyi idare etmişti. Tamam Muslera kurtarışları yapmamıştı ama öyle çok da sırıtmamıştı, hatta Mondragon sonrası gelen pek çok as kaleciden daha idare eder bir performansı vardı. UEFA listesine nedense ismi yazılmamış diye oynayamadı ama senin teorine göre lig maçında onunla başlayacak Terim (tur geçtiğimize göre UEFA kadrosuna da alınma hakkı var). Ağustos 15, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 abi benim teorime göre değil çünkü bana göre fatih iyi kaleci değil. Gs nin 2. kalecisinin iyi olduğunu düşünselerdi zaten merte teklif yapmazlardı.. merti gs alsaydı muslera 3-4 maç daha kötü oynasa mertle başlayabilirdi. şuandaki durumda 10 maç da kötü olsa muslera oynar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Musleranın zaten arada bir böyle kötü evreleri olmuyor mu, sonra toparlıyor. O kadar olsun yani. Bizde senelerdir adam gibi maç kazandıran kaleci yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Batshuayi 23.30 da istanbul'da Ersin'i de göndermişiz Kaan ayhan ile takas gerçekten harika kadro oldu beni bu sene tek korkutan takım trabzonspor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Ya blackhaos allah aşkına ts ts diyip durmayın. Rahat ol hunter varken şampiyonluğa gidemez ts biraz tanıyın su hocaları ya. Çıkacak en son iphoneuna iddiaya girerim almayan da gs li olsun. gözüm kapalı ilk 2 ye giremez diyorum. al yükseltiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 (düzenlendi) ts dinamo gibi takim kurmus valla, hamsik de raket gibi sol ayak var. hem attigi gol, hem actigi orta tam adrese. siyahilerde de is var, avicii (rip) bu sene cok pis hirs yapmis. Ağustos 16, 2021 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 4 büyüklerin tamamını izledim. Fb çöp şuanda. Gs biraz daha iyi. Ama hoca yok takım zayıf. Sistem yine yok. Kadro bence iyi yine. Ts çok daha iyi diğerlerine gore, hoca tam taktisyen ama çok duygusal cabuk dagiliyor. Kesinlikle sampiyonluga goturemez. Beratı yalnız bırakmanın faturasını da ağır ödetir büyükler ts ye. O pozisyonda dorukhan ve beratla olmaz bu is. Souza tarzı 1 adam bulsalar çok daha iyi olurmuş. Bjk fizik henüz hazır değil yüklemelerin de etkisi olabilir. Net tek sistemi olan takim. Kaliteyle Favorim net bjk. Ikinci ft faktörüyle gs, üçüncü ts, 4. Fb. Fb 3 4 net transfer yaparsa farklı olacaktır durum . Şampiyonluk hayırlı olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 hah tiplere bak mülteci istemiyoruz diye sesler çıkmaya başladı diye önlem alıyorlar güya. Bu herifi de hiç sevmem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Marcelo da geliyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 hayda olm bizim kaç yabancı hakkımız var böyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Vida, Welinton, N'skala, Rosier, Atiba, Josef, Ghezzal, N'Koudou, Larin 9 Boyd, Hasic, Lens, Ljaic, Douglas var bi de 5 elden çıkaramadıklarımız ben de hiç anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Takım fena oldu yalnız. Her sistemi oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Larin gitmeden hiçbir yabancı gelmez, gelen yabancı bundan sonra ya Fernando olur ya da Gedson. Stoper falan beklemeyin boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 yabancı limiti nedir ya sene 2021, ulan hamsi şenol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Profesyonel futbolcu Michy Batshuayi-Atunga'nın geçici transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Chelsea Kulübü'ne 2021-2022 sezonu için net 150.000 Avro kiralama bedeli ödenecektir. Oyuncuya 2021-2022 sezonu için net 3.165.000 Avro garanti ücret Şirketimiz tarafından ödenecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Yine 3 leri vs bulmaya başlamışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Ya bikmadilar su 3-5 M Euro maaslardan. Klup batti batacak, hala daha savurganlik. Gercekten gerizekali bu insanlar ya. Batsin artik su klupler biktim kurtarilmalarindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 (düzenlendi) ben buna katılmıyorum ya devletin kulüpleri kurtarması gerekiyor. Vergi borçlarının silinmesi vs ben gayet olumlu bakıyorum. Yıl olmuş 2021, ne alkol reklamı alabiliyorsun ne bet reklamına izin var. Kurlar zaten uçup gidiyor, ülke zaten güven vermiyor, oyuncu getirtmek zor. tesisleşme yok, stadlarda içemiyorsun. Fason üretimi devlet durduramıyor. yayıncı kuruluş desen kafasına göre takılıyor. bir de uyuz olduğum passo konusu var. Kaşla göz arasında biletix'ten alıp damadın bankasına verdiler tüm olayı. 65 lira yenileme istiyor. Ne kart maliyeti var ne bir şey. Herkes uygulama ile giriyor zaten stada. kulüpler napsın? Benim de hoşuma gitmiyor finansal olarak ama ŞL'ye katılacak takım 3m € maaş da verebilsin bir zahmet ya. Ağustos 18, 2021 bLackcha0s tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Zaten kiralık 1 sene diye o kadar verdiler herhalde ama güya işte 2 yi aşmayacağız vs derken yine 3 leri bulmuşuz. Sonra gelecek adamlar da ben niye daha düşüğe geleyim modunda takılıyor. Vida takımda en kötü örnek herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 vida alınırken parlatıp satılmak üzere alındıydı diye hatırlıyorum. sonra sakatlık yaşamıştı galiba elinde kaldı bjk'nin. 3'e 5'e bakmayalım alalım zihniyetiyle alındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Liebe tarafından paylaşıldı:
0 reactions
Bu mesaj içeriğine git