Laorx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Marcao arkadaşına hafifce dokundu diye 8 maç ceza almisti, will Smith özentisi Larine kaç maç ceza gelecek çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 30 dakika önce, Laorx dedi ki: Marcao arkadaşına hafifce dokundu diye 8 maç ceza almisti, will Smith özentisi Larine kaç maç ceza gelecek çok merak ediyorum Marcao takım arkadaşını dövmemiş miydi sahada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 42 dakika önce, aktiftablet dedi ki: Oynayacak başka santrfor mu var? Yerine Kenan girdi gol mü attı? İleride tek bir topu bile tutamadı, atılan paslara koşamadı ya da yetişemedi. Güven? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Hayatında kimseyle dovusmedigin için bilmemen normal, kafasiyla hafifce dokundurmustu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Laorx asagidaki tipmis meger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 ne kadar güzel tanımadığın insanlara böyle ithamlar yapabiliyorsun? Seni güzel dövmüşlerdir tanımadığın kişilere böyle konuşuyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Ha bir de takım arkadaşını döven adamı falan savunmak nedir? komple tartışılmayacak insan kategorisiymiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 1 saat önce, Laorx dedi ki: Marcao arkadaşına hafifce dokundu diye 8 maç ceza almisti, will Smith özentisi Larine kaç maç ceza gelecek çok merak ediyorum 100 maç gelir en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Benim kimseyi savundugum yok, marcao haklı mı demisim. sadece Larin Simitin cezasını merak ediyorum dedim. Kanadayi bilmemkac yıl sonra dünya kupasına götüren adam ertesi gün gelip derbi maçında adam tokatlama rahatlığı gosteriyorsa bence sezonu kapatmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Bunlar onemsiz ayrintilar, sence Larin mi daha cok kavga etmistir hayatinda yoksa Marcao mu? Ben asil onu merak ediyorum, sen kesin anlamissindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Brezilyalılar kumda başlıyor kavgaya, cevap basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 kafeste larin, marcao’yu boğar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Kumda oynayın o zaman bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 19 saat önce, Robert_Poche dedi ki: Güven? Olabilir ama o da santrfor değil aslında bu formasyonda tekşera'nın yerine oynaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 9, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2022 Texeira şov geliyor bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2022 Kenan şov gelmesin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 9, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2022 Skor aldatmasın Anadolu takımı gibiydik. Tabi sistem yeni olduğundan bunlar şuanda normal. Ayrıca idmanlarin ağır geçtiği belli futbolcular net şekilde yorgundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 stadın atmosferi harikaydı. Deplasman tribününü bile açtılar gerçekten sanki şampiyonluk maçındaymış gibiydi taraftar. Ben sistemi sevdim ancak arkaya top olayı çok riskli oluyor, savunma çok önde. Topla oynamada Alanya üstündü hem de epey fark vardı ancak pozisyonu hep bulan Beşiktaşımızdı.Şutlarda isabet oranı yükseldi. Ligin en golcü takımlarından birine pozisyon vermedik. güzel olacak güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 yorum için daha çok erken diye düşünüyorum. fakat iyi olacağına dair göstergeler var. daha istekli takım, önceki gibi herkes birbirine bırakmıyor topu. taçtan gol yemiyor takım. yalnız ersin in acilen bu defans düzenine alıştırılması lazım dün hatalı pozisyonları vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 ersin sezon sonu gidiyor ya, kafaca bitirmiş burayı belli sezonun yarısından beri hiç maçlarda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Bugün giresuna karşı intikam görüyorum, vahşet görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 ya olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 son maçım 0 dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 1 1 bitebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 3 saat önce, bLackcha0s dedi ki: ya olm geçmiş olsun dostum, söyledi bikere asdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Liebe tarafından paylaşıldı:
0 reactions
Bu mesaj içeriğine git