vivavale Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 iyi de yiğidim malzeme bu. önder hoca ne yapsın. tekrarlıcam; kupa maçı çok yordu takımı, normal de de fizik olarak bi cacık yoktu takımda ekstra 120 dk tuzu biberi oldu. kazara kupa alırsak, 3 ve ya 4 zorlama avrupa ligi. ohh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 hocanın korkak olması dışında bir problemi yok bence de. ben yıllarca şg'nin başarılarının arkasındaki en büyük etkenin tamer tuna olduğnu savundum, halen aynı fikirdeyim ama hoca ne zaman bjk'den ayrılıp solo kariyere başladı işte o zaman defoları ortaya çıktı. bazı kişiler ne kadar iyi futbol adamı olursa olsun iyi td olamıyorlar. önder hocada onlardan kendini çok erken belli etti. sezon sonuna kadar devam, sonra her şekilde gönderilecek zaten de olur da kalırsa cidden seneye de çöp olur. şuan göndermenin hiçbir şeye katkısı olmayacak. taraftar dinleyerek bir iş daha yapmazlar umarım. tr'de taraftar toplulukları ne zaman tek ağızdan bir fikir etrafında buluşsalar zaten direkt o fikrin olabilecek en mantıksız ve saçma iş olduğunu otomatik olarak anlamak gerek. önder hocayı göndermek de buna örnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2022 teixeira hazir tekrar gol atmisken zit gorus vakti. kontratinda oynatma maddesi falan mi var? ileri top tasinamadigi zaman bile yazilmasi gercekten garip. hocanin baslangiclarini da hamlelerini de pek tutmuyorum. topal'a sadece takim koronadan kirilirsa is dusmesi lazim. bu macta mutlaka can bozdogan'a is duserdi. cikanin larin degil de ghezzal olmasina da anlam veremedim. ote yanda her teknik direktorun elini kolunu baglayacak seyler oldu. josef, pjanic, rosier kritik eksikler. formda kanatlara karsi yedek bekle cikiyorsun ve iki bekin birden sakatlaniyor. bu maci agirlikli olarak o acidan degerlendiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2022 no fuckir no cry. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 izlemedim ama iyiki fakır yorum yapmamış 90+5'de gol yiyip 1-1 bitirmemeiiz maçı, sağol fakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2022 Abi kadroya baktım. Evinde altaya karşı Joseph necip ile maça başlıyorsan yorum yapma gereği bile duymadım. Korkak adam bizim TD ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 sivas maçını da alırsak tamamdır bu iş. pjanic yokmuş takım için daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 kaybettik hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 silsem kurtarır mıyız acaba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 maçın kaderini çizdi bi kere artık, silip obliviona yollasak yine kurtarmaz gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 On 20.02.2022 at 19:28, FuCKiR dedi ki: Abi kadroya baktım. Evinde altaya karşı Joseph necip ile maça başlıyorsan yorum yapma gereği bile duymadım. Korkak adam bizim TD ya. Hoca hoca değil de bu maç herkes eksikti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 kenan dan gına geldi çöp, boşuna yer kaplıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 hayır gol de bağıra bağıra geldi erken müdahale etmekten neden çekiniyor bu td ler bi türlü anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 off gol be helal. eline verdi gezzal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 On 21.02.2022 at 13:26, FuCKiR dedi ki: sivas maçını da alırsak tamamdır bu iş. pjanic yokmuş takım için daha iyi Ne dediysek o. Pjanic olmadan TD sine rağmen Beşiktaş daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 2 saat önce, FuCKiR dedi ki: Ne dediysek o. helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Seneye gedson 50m euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 ahanda gitti adamın bacağı püüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2022 divan kurulunda borç açıklandı; 4 milyar 579 milyon TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Bugün sansliysak berabere biter maç. Önder hoca korkak malesef, yaptığı hivbir değişiklik de skora henüz etki etmedi. Gençler vs masal anlattı onlar da yok. Beraberlik iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 kaç haftadır büyükler yeniyordu bu hafta bozuldu bize anca en fazla beraberlik çıkar büyük ihtimalle de yenilgi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 ulan can ver kenana b ari ona kufredelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 hadi kenan yeteneksizini biliyoruz da can sen yapma bari karşı karşıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 oha görmedim fuckir strikes back. GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 bb attı sonunda rahatladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Liebe tarafından paylaşıldı:
0 reactions
Bu mesaj içeriğine git