bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 bu olayı da anlamıyorum. Bizim yönetim şimdi bu tutumu takınıyor da niye birbirimizin futbolcusu ile ilgilenmeyelim. Adam gelmiş, ligi tanımış. Müthiş performans. Param varsa, sezon bitiminde teklifi sunarım. Zaten yıllardır herkes hep aynı futbolcularla ilgileniyor hem yerlide hem yabancıda durum aynı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 (düzenlendi) Gerçekten transfer etmek için ilgilenmeye itirazım yok. Rakipte görürsün, adam yaldır yaldır performans sergiler, alırsın. Ama sırf fiyat yükselsin adam alamasın veya fazladan para versin diye girme işi benim kast ettiğim olay. Ben mesela BJK'nın Gedson'u "gerçekten transfer etmek istediğini" sanmıyorum. Amaç suyu bulandırmak, GS'ye gelişi engellemek/güçleştirmekti. Temmuz 15, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 O zaman Rosier "Ben beşiktaşın çocuğuyum" dedikten sonra "Biz zaten Beşiktaş'ı isteyen oynucuyla ilgilenmeyiz" gibi ergen açıklamalar yapmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 iyi de bunu menajerler yapıyor. Gedson haberlerini ilk portekiz basını yazıyor. Beşiktaş yönetimi bize teklif gelmedi diyor, ANÇ de gündemde değil ancak olmayacağı anlamına gelmez diyor. GS taraftarı coştu kendi kendilerine. Ayrıca gerçekten transfer olayı ne? Beşiktaş'ın Gedson gibi bir adama tabii ki ihtiyacı var. 1m € gs fazla ödettirse ne ödettirmese ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Tansiyonu mu düşmüş şekeri mi çıkmış nolduysa oldboysa bağlayıp ohh burnunuz sürtünsün artık falan demiş, sen de menajer falan diye iyi niyetle cevap veriyosun, boşver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 ghezzal 250-300bin euro için eğer ki gs ye gidecekse, ben olsam yönetimin yerinde hiç teklif vs yapmam gitsin yani. Torunoğulları bulur birilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Yok lestır bize vermeyebilir bonservisi, yoksa her türlü kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 ANÇ'nin sezon sonu Candaş'ın programında dediği bir laftı. Ghezzal'da gelmeyen, gelmezse olmaz biteriz denilen adamları alamadıktan sonra son anda bulunup getirilmişti. Giderse gitsin, yerine biri elbet bulunur. Ben bu isimlere tapma olayına hastayım ya. Cidden 3 gr bilgi ve vizyon ile bildikleri 3 adamın ismine çıkamayanlar gündemi işgal ediyor. Çıldırıyorum gördükçe artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 yalnız diren rosier olayı yaşanıyor şuanda eğer anlatılanlar doğruysa. Görünen o ki adam cidden direniyor beşiktaşta oynamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2021 Sakatlık vs olmazsa 10a falan satılır çok rahat, en önemlisi. Şey çok komik ama ya, GS çekildi, masadan kalktı falan diyolar. Futbol tarihinde bir oyuncu bir takımı daha sert reddetmemiştir herhalde Messi'ye falan teklif götürsen daha yumuşak reddeder sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2021 (düzenlendi) 10'a satılmaz Ghezzal, 29 yaşında, seneye 30 olacak ve mevkisiyse hızlı genç adamların özellikle parladığı, yaşlanan adamın daha çabuk yaşını belli ettiği ve gözden düştüğü bir mevki. Ha, Arap'lara 10'a satılabilir, orası şans işi. İsme tapma kısmı saçmalık, ama şu anda maliyeti düşük, kendini ligde kanıtlamış uyum sorunu yaşamamış ve TR'de oynamayı sorun etmeyecek adamın özellikle dikkat çekmesi istenmesi normal. 1-2 saat önce "GS'ye geldi, geçmiş olsun" diyen twitter duyumcuları vardı, şimdi GS masadan kalktı falan diyenler var. Hepsi bi tarafından sallıyor tahminen. Ha, bu kadar kasmaya gerek var mı? Hele GS'nin 3-5 güne CL ön eleme maçı oynayacağı düşünülürse yok. Günlerce çekişeceğine pek çok alternatif bulup getirebilirsin Ghezzal gibi iş yapacak. Bir-iki hafta önce Onyekuru'yu alabilirdi GS, takıma da adapte etmiş olurdu, bu işe biraz boşa girdi gibi geliyor. Temmuz 17, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2021 texeira ve costa gelirse sergen reyizin 4-4-2 diamond sistemini deneyeceği söyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2021 (düzenlendi) 1 saat önce, Rewendor dedi ki: 10'a satılmaz Ghezzal, 29 yaşında, seneye 30 olacak ve mevkisiyse hızlı genç adamların özellikle parladığı, yaşlanan adamın daha çabuk yaşını belli ettiği ve gözden düştüğü bir mevki. Ha, Arap'lara 10'a satılabilir, orası şans işi. İsme tapma kısmı saçmalık, ama şu anda maliyeti düşük, kendini ligde kanıtlamış uyum sorunu yaşamamış ve TR'de oynamayı sorun etmeyecek adamın özellikle dikkat çekmesi istenmesi normal. 1-2 saat önce "GS'ye geldi, geçmiş olsun" diyen twitter duyumcuları vardı, şimdi GS masadan kalktı falan diyenler var. Hepsi bi tarafından sallıyor tahminen. Ha, bu kadar kasmaya gerek var mı? Hele GS'nin 3-5 güne CL ön eleme maçı oynayacağı düşünülürse yok. Günlerce çekişeceğine pek çok alternatif bulup getirebilirsin Ghezzal gibi iş yapacak. Bir-iki hafta önce Onyekuru'yu alabilirdi GS, takıma da adapte etmiş olurdu, bu işe biraz boşa girdi gibi geliyor. rosierle ilgiliydi benim post. ghezzal'e gelirsek bence gs zaten almak için değil fiyat artırmak için (menajerin de gazıyla olabilir) girdi, bjk da vazgeçti ama madem öyle fiyat düşmesin diye masada hala. Temmuz 17, 2021 aktiftablet tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2021 56 dakika önce, FuCKiR dedi ki: texeira ve costa gelirse sergen reyizin 4-4-2 diamond sistemini deneyeceği söyleniyor. tekşera geldi deniyor, demek ki costa gelmeyecek, bu kadar başarılı transfer dönemi gçeiremeyiz . Son gün gelir birisi, en heyecanlısı son gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2021 (düzenlendi) ghezzal bjk görüsmeleri durmuş. 1m imza parası + 3 yıldan da 3m eur yıllık vermiş Gs. Bjk oraya gidin çekmiş madem. inş o paraları vermiyordur gs şu adama... Temmuz 17, 2021 pattisliborek tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2021 Yıllık 3m € veriyorsa GS hakikaten çok ağır saçmalıyor. Ama sanmıyorum, menajer şişiriyor gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2021 On 15.07.2021 at 17:08, FuCKiR dedi ki: ghezzal 250-300bin euro için eğer ki gs ye gidecekse, ben olsam yönetimin yerinde hiç teklif vs yapmam gitsin yani. Torunoğulları bulur birilerini. zaaa epik bir basarisizlik, sampiyonlugu verdiginiz icin tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2021 gs nin sarma sebebi biraz da FT nin istediği Stanciu işinin yatması + Feg kontratından çıkılamıyor kalacak gibi. Feg'i merkeze çekip sağ kanada Ghezzal düşünüyor FT. Bir terslik olmazsa üstteki rakamlara imzalamış deniyor Ghezzal > Gs olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 ghezzal'ın arkasında rosier vardı. Ghezzal pure yetenek olsaydı zaten bu zamana kadar çoktan parlar, yolu Beşiktaş'a düşmezdi. Öyle, böyle ligin en iyi performansını çıkardı. Gs aldı gibi bence artık. Neyse umarım Leicester daki performansını gösterir fsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 Abi iyi adam alırsan sistem adamı zaten yıldız eder. ghezal gider mhezal gelir. bir adama senelik 3m euro veriyorsan bulunur yani o fiyatları verecek olduktan sonra. Erdalım gene bulur sağlam topçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 Lens vardı böyle bjkde parlayıp fenere gelen. 3 sene yattı adam fenerde. Bunda da öyle bir his seziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 lens ilk fenere geldi 1 sezon oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 Ters yazmış ya biliyordur herhalde sdfds bizde de yarım sezon falan düzgün top oynadı. Bunun bir kopyası da osayi çıktı 3 maç ulan iş var bunda dedik sonra fıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 1 saat önce, Fistan dedi ki: lens ilk fenere geldi 1 sezon oynadı He evet doğru. Adam estirmisti resmen geldiğinde. O sezon fener de kötü olunca parlamısti baya. Bjk'de yattı sonra. Kafam karışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 10 saat önce, bLackcha0s dedi ki: ghezzal'ın arkasında rosier vardı. Ghezzal pure yetenek olsaydı zaten bu zamana kadar çoktan parlar, yolu Beşiktaş'a düşmezdi. Öyle, böyle ligin en iyi performansını çıkardı. Gs aldı gibi bence artık. Neyse umarım Leicester daki performansını gösterir fsfsd Ne kadar bonservis verecekler ben onu merak ediyorum. Beşiktaş 3m euroya falan çıkmıştı. 7 saat önce, ahmedinejad dedi ki: He evet doğru. Adam estirmisti resmen geldiğinde. O sezon fener de kötü olunca parlamısti baya. Bjk'de yattı sonra. Kafam karışmış Fener'in sistemi de biraz uygundu Lens'in oyun tarzına. Ama tabi Lens'in karaktersizliği de var. Şo rosier'i bi bitirsin artık bizimkiler. Resmen Baba Hakkı'dan sonra kulübü en çok seven sporcu oldu adam. 2 sene sonra gözyaşları içinde 10-15 arası fiyata satarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Liebe tarafından paylaşıldı:
0 reactions
Bu mesaj içeriğine git