progamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2024 still wakes the deep yine gamepass versiyonu steame göre eksikmiş. DLSS fln yokmuş. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2024 Bu eşşek ms bu oyunları parayla satıyor bir de, ms store sürümleri. Diğer sürümlerle denklik zorunlu koşmaları lazımken tam tersine dandik xbox portunu koyduruyorlar. Hakikaten çok dandik şirket oldular ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2024 (düzenlendi) Haziran 20, 2024 Silphatos tarafından düzenlendi 3 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 benim abonelik yavaştan bitiyor. var mı bu aralar böyle ucuza uzun vadeli alma yolu falan? 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2024 , Leaving July 15 Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly (Cloud, Console, and PC) Figment 2: Creed Valley (Cloud, Console, and PC) Sins of a Solar Empire: Rebellion (PC) TOEM (Cloud, Console, and PC) The Wandering Village (Cloud, Console, and PC) 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2024 Zam gelmiş yine yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2024 xbox'çular delirmişti dün pc aboneliği daha avantajlı oldu diye. önceden tam tersiyken sesleri çıkmıyordu lol. bizde pc 160₺, ultimate 210₺ olmuş. fark az böyle araları açık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2024 ağustos 2026ya kadar benim kafam rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2024 Silphatos, 10.07.2024 17:02 tarihinde dedi ki: ağustos 2026ya kadar benim kafam rahat This. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2024 Gamepass ultimate eylül ayında herkese 309 tl olacak bu arada, şuanki 209 tl mevcut üyeler için. MS, sony'e göre yine insaflı yarı fiyatından daha düşüğe veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2024 (düzenlendi) Silphatos, 10.07.2024 18:02 tarihinde dedi ki: ağustos 2026ya kadar benim kafam rahat nasıl o kadar uzun aldın, biz sanki 1.5-2 sene önce max 3 yıl almıştık. edit: aralık 2022'de almışım, 1+1+1 yıllık üstüne ultimate mi gold key mi bişeyler. Temmuz 10, 2024 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2024 ben de anca 2025 sonuna kadar alabilmiştim, 2026 ortası iyiymiş valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2024 biz 2025 sonuna aldıktan 6 ay sonra; ya fiyat artacak muhabbeti oldu ya da indirim oldu (tam hatırlamıyorum) o yüzden bazıları yine 2 yıla max'leyip 6 ay daha aldılar. ama fiyat 2025 sonu aldığımız döneme göre 2 kat fazlaydı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2024 bi ara maxladıydım işte öyle zam geliyor diye teker ay ultimate ala ala 36 aya kadar götürmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2024 ben de teker teker ay alıp sona ekledim, bende de 2026 ortasına kadar o yüzden. o zaman için en hesaplı olmasa da gelecek durum için en hesaplı oldu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 Ben iptal ederler falan bosa gider diye hic girmedim o islere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2024 Call of Duty Modern Warfare 3 gelmiş. 217 gb. Eklemişken 1-2 de ekleselerdi de campaignleri düzgün oynayaydık. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2024 (düzenlendi) mw2'den beri oynamamıştım, ironik şekilde mw3'e denk gelmiş olması lol. zombi coop varmış iyi bari değdi en azından onu oynarım. Temmuz 25, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2024 son oyun iyi patlamıştı, yenisi gelmeden milleti moda sokmak istiyolar heralde zaten sonra yüzüne bakan olmayacak. bi ihtimal bi kaç season pass satarız demiş de olabilirler. neyse bedavaya oynanır ya, bayadır oynamıyodum multiye ısınıp yenisinde akarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2024 Game Pass Ultimate sahipleri için çok güzel olmuş, yeni keşfettim: https://better-xcloud.github.io/ Daha önceden VPN ile giriyordum cloud oyunlara, bi tık uğraştırıyordu ama bununla çok daha iyi oldu. Tek sıkıntısı native app yerine browser'dan çalışması. Ama +'larında Cloud ayarlarına müdahale ettiriyor, klavye/mouse kullandırıyor (artık bazı oyunlara gelmişti zaten), ve bence en önemlisi local multiplayer'a izin veriyor (bir kaç oyunda çalışmıyormuş, fifa denedim sadece) android telefon, meta quest 3 ve android tv'de denedim; hepsinde oldu 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2024 mw3 ne kötü ya. business head'ler iyice etmişler serinin içine. bu zamana kadar gördüğüm en kötü menü tasarımı. bi oyun atmak için dolanıp duruyosun. ve süper yavaş çalışıyor, herşey geç yükleniyor. mw3 oynamak için cod açmak gerekiyor onun içine gömmüşler (ve diğer warzone'u da indirmiş kurmuş oluyosun). f2p boklarından sıyrılıp diğer menüye geçmen gerekiyor. tam ekran reklam falan çıkıyor. bi shader compile edecek seneler geçiyor, etmeden oyuna sokuyor elindeki silah bile yüklenmeden savaşıyosun kaç el boyunca. matchmaking yavaş, zaten kısa maçlar, oynadığının çeyreğini tekrar oyun bulup lobide bekleyerek geçiriyosun her el sonrası menüye dönerek. şuna 70$ verdiğimi düşünemiyorum ve şu oyunda kaç stüdyo birden çalışıyor lan yazık. belki microsoft temizler ortalığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2024 (düzenlendi) gerçekten benim için de hayalkırıklığı oldu birşey beklemediğim halde. buna o milyarları verdiklerini ve abonelikleri zamladıklarını düşününce. kötü bir yatırım olmuş gibi. zombiler de extractionmış, sarmadı o yüzden pek. wwz ve hatta b4b bile daha iyiydi. çok kötü matchmaking ayrıca hem zombi hem diğer modlarda, çok dengesiz takımlar devamlı. beni de çok yüksek adamların yanına koyuyor zombide, onlar da kızıyor çıkıyor filan. neyse bir tane düzgün oynayabildik lvl 800 adamlar carryledi beni ben de toparladım sonra onlar 1-2 birşey verince. tutorial filan hiçbirşey yok burada tamamen körlemesine oynatıyor, gidip ign guide okumam gerekti hiçbirşey anlaşılmıyor oynarken. mp de tamamen palyaçolara dönmüş fortnite gibi the boyz karakterleri yok amerikan güreşçileri filan. uçan kaçan kayan adamlar, ikielde iki shotgun taşıyanlar vs. tamamen arcade olmuş yani online military shooter başka şeyler oynarım herhalde, birşey kaçırmıyormuşum bunda. kalabalık maça gireyim dedim onu da bulamadı hep böyle dipdibe maçlar bıçakla koşanlar vs. 70$ vermek bir yana dursun hani 220gb indirdim diye oynuyorum biraz ama kapattım gene suicide squad’a döndüm. biraz daha oynarım herhalde ama sarmadı beni bayağı hüsran. isonzo military shooter olarak çok daha sardı mesela. cod’a verecekleri parayla en az 100 tane düzgün oyun alırlardı insanları daha çok cezbedecek. düzgün oyunlar azalırsa bu vasatlığı beslemek için gamepass çok değer kaybeder. bir de 220gb’lık ne var anlamadım oyunda, 2010’dan kalma gibi grafikler. bu grafikli oyunlar 25gb filandı max. Temmuz 27, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2024 (düzenlendi) Xbox Game Pass'e eklenecek oyunlar Sopa: Tale of the Stolen Potato (6 Ağustos) Creatures of Ava (7 Ağustos) Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (8 Ağustos) Mafia: Definitive Edition (13 Ağustos) Wargrove 2 (15 Ağustos) Atlas Fallen (22 Ağustos) Core Keeper (27 Ağustos) Xbox Game Pass'ten ayrılacak oyunlar A Short Hike Train Sim World 4 Venba Temmuz 31, 2024 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2024 aylık 309 olmuş ya bu biz 600'e 36 ay almıştık peh 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2024 30 yıllık ps plus yapan adam gibi yapmamıza izin vermedi nutella. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar