Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game Pass PC Konusu

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Silphatos, 10.07.2024 18:02 tarihinde dedi ki:

ağustos 2026ya kadar benim kafam rahat 😉 

nasıl o kadar uzun aldın, biz sanki 1.5-2 sene önce max 3 yıl almıştık. 

edit: aralık 2022'de almışım, 1+1+1 yıllık üstüne ultimate mi gold key mi bişeyler.

Cokomantis tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

Game Pass Ultimate sahipleri için çok güzel olmuş, yeni keşfettim: https://better-xcloud.github.io/

Daha önceden VPN ile giriyordum cloud oyunlara, bi tık uğraştırıyordu ama bununla çok daha iyi oldu. Tek sıkıntısı native app yerine browser'dan çalışması. Ama +'larında Cloud ayarlarına müdahale ettiriyor, klavye/mouse kullandırıyor (artık bazı oyunlara gelmişti zaten), ve bence en önemlisi local multiplayer'a izin veriyor (bir kaç oyunda çalışmıyormuş, fifa denedim sadece)

android telefon, meta quest 3 ve android tv'de denedim; hepsinde oldu

• Tesekkurler 1
Sosyal ağlarda paylaş

mw3 ne kötü ya. business head'ler iyice etmişler serinin içine.

bu zamana kadar gördüğüm en kötü menü tasarımı. bi oyun atmak için dolanıp duruyosun. ve süper yavaş çalışıyor, herşey geç yükleniyor.

mw3 oynamak için cod açmak gerekiyor onun içine gömmüşler (ve diğer warzone'u da indirmiş kurmuş oluyosun). f2p boklarından sıyrılıp diğer menüye geçmen gerekiyor. tam ekran reklam falan çıkıyor.

bi shader compile edecek seneler geçiyor, etmeden oyuna sokuyor elindeki silah bile yüklenmeden savaşıyosun kaç el boyunca.

matchmaking yavaş, zaten kısa maçlar, oynadığının çeyreğini tekrar oyun bulup lobide bekleyerek geçiriyosun her el sonrası menüye dönerek.

şuna 70$ verdiğimi düşünemiyorum ve şu oyunda kaç stüdyo birden çalışıyor lan yazık. belki microsoft temizler ortalığı.

Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten benim için de hayalkırıklığı oldu birşey beklemediğim halde. buna o milyarları verdiklerini ve abonelikleri zamladıklarını düşününce. kötü bir yatırım olmuş gibi.

zombiler de extractionmış, sarmadı o yüzden pek. wwz ve hatta b4b bile daha iyiydi. çok kötü matchmaking ayrıca hem zombi hem diğer modlarda, çok dengesiz takımlar devamlı. beni de çok yüksek adamların yanına koyuyor zombide, onlar da kızıyor çıkıyor filan. neyse bir tane düzgün oynayabildik lvl 800 adamlar carryledi beni ben de toparladım sonra onlar 1-2 birşey verince. tutorial filan hiçbirşey yok burada tamamen körlemesine oynatıyor, gidip ign guide okumam gerekti hiçbirşey anlaşılmıyor oynarken.

mp de tamamen palyaçolara dönmüş fortnite gibi the boyz karakterleri yok amerikan güreşçileri filan. uçan kaçan kayan adamlar, ikielde iki shotgun taşıyanlar vs. tamamen arcade olmuş yani online military shooter başka şeyler oynarım herhalde, birşey kaçırmıyormuşum bunda. kalabalık maça gireyim dedim onu da bulamadı hep böyle dipdibe maçlar bıçakla koşanlar vs.

70$ vermek bir yana dursun hani 220gb indirdim diye oynuyorum biraz ama kapattım gene suicide squad’a döndüm. biraz daha oynarım herhalde ama sarmadı beni bayağı hüsran. isonzo military shooter olarak çok daha sardı mesela. cod’a verecekleri parayla en az 100 tane düzgün oyun alırlardı insanları daha çok cezbedecek. düzgün oyunlar azalırsa bu vasatlığı beslemek için gamepass çok değer kaybeder.

bir de 220gb’lık ne var anlamadım oyunda, 2010’dan kalma gibi grafikler. bu grafikli oyunlar 25gb filandı max.

Sam tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Xbox Game Pass'e eklenecek oyunlar

Sopa: Tale of the Stolen Potato (6 Ağustos)

Creatures of Ava (7 Ağustos)

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (8 Ağustos)

Mafia: Definitive Edition (13 Ağustos)

Wargrove 2 (15 Ağustos)

Atlas Fallen (22 Ağustos)

Core Keeper (27 Ağustos)

Xbox Game Pass'ten ayrılacak oyunlar

A Short Hike

Train Sim World 4

Venba

Shadow tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...