Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game Pass PC Konusu

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Ben de Series X'te olduğu için mantık fena olmuyor. Xbox Play Anywhere olunca oyunlar hem konsol hem pc'de oynayabiliyorsun. Ona özellikle bakıyorum. Mesala Subnautica + MK11 aldım. İstediğim her yerde oynama olayı güzel olacak diye düşünmekteyim.

Uygulamada bence Epic'ten her türlü iyi diye düşünüyorum. Hem hantal değil hem de sene 2023 EGS'de hala chat bulunmuyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Valla ms store’da da yükselir fiyatlar herhalde ama istemeye istemeye p5r’yi oradan aldım diğer her yerde daha önce zamlandığı için. Konsolda da geçen hafta zamlandı. Böyle kazık gireceğini bilsem steam’den aylar önce alırdım.

app feature set olarak epic’ten iyi. Aptal insanlar yazsa da user reviews var. Sürücüler arası direkt oyunu taşıma var. Ama yavaş ve bazen tamamen saçmalıyor, library bile yükleyemiyor. Steam’in son büyük güncellemeden sonra kaymak gibi çalışmasına kıyasla bu apple itunes tier hantal.

ve bu app’in uwp olduğu düşünülürse cidden inanılmaz yani, adamlar kendi os’lerinde ve yazılım platformunda emülasyondan kötü performansta.

Sosyal ağlarda paylaş

Ben her seyin fiyatindan bir sifir atip fiyatini bunyeme oyle yediriyorum. Tavsiye ederim.

Ote yandan su devirde genc olanlara cok uzuluyorum. Oyundu, gamepass’ti luks isler. Cogu ogrencimin eski dahi olsa bir laptop/desktop’i yok.

Bugun tip fakultesinde okurken yari zamanli ayni fakultede temizlikcilik yapan iki ogrencinin haberi vardi. Benim zamanimda okurken calisanlar genellikle para harcamayi seven, araba parasi biriktiren insanlardi. Hele tip ogrencisinin nobet tutmak haric baska bir is yapmasi gerekmezdi, yedi ceddi cebine harclik koyardi, her yerden burs yagardi. Simdi cocuklar yari zamanli calisiyoruz ailelerimize pra yolluyoruz diyorlar. 

Sosyal ağlarda paylaş

Shadow, 01.11.2023 16:05 tarihinde dedi ki:

Xbox-game-pass.jpg

Bu ne ya, ayıptır bi taraftan Steam vuruyor bi taraftan GP, üstüne Denuvo illeti, naapalım biz oyuncu milleti kahveye okey oynamaya mı gidelim?!

XBOX'ımı alalı daha bir hafta oldu, konsolu kurar kurmaz 1 aylık Game Pass almıştım, keşke bu zammı öngörüp Game Pass'i bir yıllık alsaymışım. Belliydi, illaki birilerinden çıkaracaklardı şu Activision-Blizzard satın alımını. 😥

• Uzuldum 1
Sosyal ağlarda paylaş

Cokomantis, 12.11.2023 00:16 tarihinde dedi ki:

maç motoru nasıl abi, geliştirmişler mi?

Ben beğendim valla, uzun zaman sonra grafikler baya bi güzelleşmiş, yıllardır aynıydı nerdeyse.

Takım olarak EPL oynuyorum ben hep, Brightonda 100m avro cash para var kadrosu da fena değil. Championshipte de Leiceister City var yeni düştü zaten biliyorsundur. Genel olarak güzel...👍

edit: aha dakka bir gol bir, penaltılara kalan bir maç 14-13 bitti lol, grafikler süper de maç motoru yine gıcık sanırım...

Shadow tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...