Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Ben de Series X'te olduğu için mantık fena olmuyor. Xbox Play Anywhere olunca oyunlar hem konsol hem pc'de oynayabiliyorsun. Ona özellikle bakıyorum. Mesala Subnautica + MK11 aldım. İstediğim her yerde oynama olayı güzel olacak diye düşünmekteyim. Uygulamada bence Epic'ten her türlü iyi diye düşünüyorum. Hem hantal değil hem de sene 2023 EGS'de hala chat bulunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Hala kötü ama güncellediler geçenlerde bir, daha iyi oldu. Ama kötü yanı. Epic tier neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Valla ms store’da da yükselir fiyatlar herhalde ama istemeye istemeye p5r’yi oradan aldım diğer her yerde daha önce zamlandığı için. Konsolda da geçen hafta zamlandı. Böyle kazık gireceğini bilsem steam’den aylar önce alırdım. app feature set olarak epic’ten iyi. Aptal insanlar yazsa da user reviews var. Sürücüler arası direkt oyunu taşıma var. Ama yavaş ve bazen tamamen saçmalıyor, library bile yükleyemiyor. Steam’in son büyük güncellemeden sonra kaymak gibi çalışmasına kıyasla bu apple itunes tier hantal. ve bu app’in uwp olduğu düşünülürse cidden inanılmaz yani, adamlar kendi os’lerinde ve yazılım platformunda emülasyondan kötü performansta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Bu ne ya, ayıptır bi taraftan Steam vuruyor bi taraftan GP, üstüne Denuvo illeti, naapalım biz oyuncu milleti kahveye okey oynamaya mı gidelim?! 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 2026'da düşünürüm o günün kuruna göre de bu fiyattan bugün olsa kapardım gamepass'i. steam'in yeni "doların yarı fiyatına" eşleşmesine çekmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 bu ne abi öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 (düzenlendi) Ben burda yazmadim mi bunu yoksa discord muydun ama zam gelecegi belliydi, bilmemkac gun kaldi falan yaziyordu fiyatlarin altinda. 2026 ekime kadar uzattiydim ben gecen hafta Kasım 1, 2023 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Adamlar ayda 5 dolara hizmet veriyor size. Bence mis gibi fiyat hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Aynen halen kotu degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 bu bir kac haftaya gelecek steam fiyat guncellemesi sonunda indieler dahil 200tl altinda oyun kalmayabilir bence, o zaman bu fiyatlar iyi gelebilir cogu kisiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Valla Epicte, Steamde, GPde o kadar oyunum var üstüne torrent var. zamına goym ya yeter bunlar bana kaç sene, zaten ben hep 50tllik alıyom lıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Ben her seyin fiyatindan bir sifir atip fiyatini bunyeme oyle yediriyorum. Tavsiye ederim. Ote yandan su devirde genc olanlara cok uzuluyorum. Oyundu, gamepass’ti luks isler. Cogu ogrencimin eski dahi olsa bir laptop/desktop’i yok. Bugun tip fakultesinde okurken yari zamanli ayni fakultede temizlikcilik yapan iki ogrencinin haberi vardi. Benim zamanimda okurken calisanlar genellikle para harcamayi seven, araba parasi biriktiren insanlardi. Hele tip ogrencisinin nobet tutmak haric baska bir is yapmasi gerekmezdi, yedi ceddi cebine harclik koyardi, her yerden burs yagardi. Simdi cocuklar yari zamanli calisiyoruz ailelerimize pra yolluyoruz diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Abi onu ben de gordum cok yazik ya ogrenim gordukleri hastanede gece temizlik ypiyolarmis saka gibi ama 2023 turkiyesi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 (düzenlendi) ohh zamma bak Kasım 4, 2023 Dark_Soul tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Shadow, 01.11.2023 16:05 tarihinde dedi ki: Bu ne ya, ayıptır bi taraftan Steam vuruyor bi taraftan GP, üstüne Denuvo illeti, naapalım biz oyuncu milleti kahveye okey oynamaya mı gidelim?! XBOX'ımı alalı daha bir hafta oldu, konsolu kurar kurmaz 1 aylık Game Pass almıştım, keşke bu zammı öngörüp Game Pass'i bir yıllık alsaymışım. Belliydi, illaki birilerinden çıkaracaklardı şu Activision-Blizzard satın alımını. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 ahah acti-bliz satın aldılar diye karşılığını türkiye'den mi çıkarttılar 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 razzRaziel, 04.11.2023 12:22 tarihinde dedi ki: ahah acti-bliz satın aldılar diye karşılığını türkiye'den mi çıkarttılar Sadece Türkiye fiyatları mı güncellendi? Global değil miydi fiyat güncellemesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Ülke olarak 80 milyon gamepass alsak yine çıkartamıyorlar bizden. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2023 Like a dragon bir 15 dakika oynadim. Guzelmis. Dövün! 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2023 Allah razı olsun şu GPden, sayesinde FM24üme kavuştum bu senede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2023 maç motoru nasıl abi, geliştirmişler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 (düzenlendi) Onceki halini gormedigimden bu hali gelismis mi bilmiyom amma tekken in story lisi gibi sardi bayagi. Hatta Johny wick tokyo Grafikler doyurucu hikaye yakuzanin intikami. Sevdim ben, gavura vurur gibi girisiyorum. Kasım 12, 2023 reyou tarafından düzenlendi 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 (düzenlendi) Cokomantis, 12.11.2023 00:16 tarihinde dedi ki: maç motoru nasıl abi, geliştirmişler mi? Ben beğendim valla, uzun zaman sonra grafikler baya bi güzelleşmiş, yıllardır aynıydı nerdeyse. Takım olarak EPL oynuyorum ben hep, Brightonda 100m avro cash para var kadrosu da fena değil. Championshipte de Leiceister City var yeni düştü zaten biliyorsundur. Genel olarak güzel... edit: aha dakka bir gol bir, penaltılara kalan bir maç 14-13 bitti lol, grafikler süper de maç motoru yine gıcık sanırım... Kasım 12, 2023 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 zaaa ben de Like a dragon'u anlatiyom adama aldskfjaslkdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2023 Leaving November 30 Anvil (Cloud, Console, and PC) Battlefield 1943 (Console) EA Play Battlefield: Bad Company (Console) EA Play Battlefield: Bad Company 2 (Console and PC) EA Play Disc Room (Cloud, Console, and PC) Eastward (Cloud, Console, and PC) Grid (Console) EA Play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar