Darksun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2022 mass effect leg edition geliyormuş 6 ocak diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2022 İyi almamışım. Outer Wilds'i da yeni almıştım, iade edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2022 çok ayıp, outer wilds ben aylar önce aldım ama daha oynamadı masd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2022 oh çok iyi oldu. dragonquest gamepass'te 1 yılını doldurduğu için ne olur ne olmaz ona başlamıştım. hunharca bitiriyim de mass effect atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2022 gorogoa olija ve pedestrian gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2022 Desperados III gidiyormuş lan daha kapağını açmadıydım hülooooğğ mecbur ilaçlısına bakacam artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 10 saat önce, Shadow dedi ki: Desperados III gidiyormuş lan daha kapağını açmadıydım hülooooğğ mecbur ilaçlısına bakacam artık... epicden al olması kuponla vs 27.5 lira mı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 epicten oyun almaya sıcak bakmıyorum ben pek, steamciyim. üstelik DLCsi var bir de üstüne alınacak... ohhhooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 ucuza alma olayları bitti galiba di mi? bugün almak istersek, 29TL mi her ay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 microsoft storeda var hala 120tlye 6 ay ama ultimateye çevirme duruyormu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 neden ben bulamıyorum Windows'taki Store'da sadece 29 TL aylik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 windows 10-11de storeda sol altta hediye paketi işaretine tıklayacaksın, sonra 6 ayı seçeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 (düzenlendi) xbox live gold diye aratip yapmak gerekmiş. Ocak 5, 2022 ShadowFax tarafından düzenlendi buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 hala zamlamamışlar mı ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 2x6 ay aldım. acaba az mi aldim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 TR'de olup da VPN ile Cloud üzerinden oyun oynamayı deneyen var mı? Bağlantı hızları nasıl? Oynanıyor mu? Bir de bu Cloud'un Türkiye'ye ne zaman geleceğiyle ilgili bir sızıntı, haber, duyuru vb var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 Gamepass Cloud'u VPN ile denedim canavar gibi çalışıyor. Oyuna girdikten sonra VPN kapatabilirsiniz, bağlantınız daha hızlı olur. Merak edip denemek isteyenler varsa 2 ay bedava GamePass Ultimate tarifi (bedava 3 ay Discord Nitro içerir); 0. Discord Nitro varsa 5. adımdan devam edebilirsiniz 1. SteelSeries.com 'dan sistemlerine üye olun 2. https://tr.steelseries.com/engine 'dan Windows uygulamasını indirin 3. Uygulamaya giriş yapınca GiveAways kısmından Discord Nitro'yu bulun ve ilgili sayfadan Discord kodunuzu talep edin 4. Discord'da bu kodu kullanarak 3 aylık Nitro'nuzu başlatın (daha önceden nitro kullanmamış olmanız lazım o hesapta) (kredi kartı soruyor ve 0.99$ onay için çekiyor ve kartı abonelik yenilemek için ekliyor. işlemler bitince yenilemeyi iptal edin, nitronuz 3 ay sonra bitecek hale geliyor) 5. Discord hediye envanterinden Xbox GamePass Ultimate'ı seçin ve kodunuzu alın 6. Windows Store, Android vb cihazınızdan Xbox uygulamasını indirin (xbox.com üzerinden de yapabilirsiniz sanırım) 7. Xbox hesabı açın veya mevcut hesabınızı kullanın (daha önce gamepass kullanmamış olması lazım) 8. Xbox hesabınıza 5. adımda Discord'dan aldığınız kodu girerek GamePass Ultimate 2 aylık sürenizi başlatın (burada kredi kartı istiyor, sanal kart girdim, işlemleri tamamlayınca aboneliklerden yenilemeyi iptal ettim, yine de 2 ay bedava süre kalıyor) 9. bilgisayarınızın region/country seçimini almanya yapın 10. almanya'dan bağlanabileceğiniz bir vpn çalıştırın (windscribe kullanıyorum ben) 11. xbox uygulamasını açın ve giriş yapın, cloud seçeneği gözükecek. 12. oynamak istediğinizi seçip oyunu başlatın 13. oyun başladıktan sonra vpn bağlantınızı kapatın (hem vpn kotanızı yemesin, hem bağlantınız yavaş kalmasın) android'de denedim, touchscreen oyunları oynanıyor sorunsuz. pc için gamepad lazım, ps3 kolunu pc'ye tanıtıp onunla oynadım. gayet güzel çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 1 saat önce, xaty dedi ki: 9. bilgisayarınızın region/country seçimini almanya yapın Böyle yapınca alman sansürü yiyor muyuz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 alman sansürü? sadece mortal combat'ta continue yerine kontinue yazıyordu dikkatimi çeken bu da oyundan sanırım bir şekilde son bir kaç oyuna vpn aktif etmeden girdim, belki ilk oyunda aktif edip girmek yetti. football manager türkçe başladı direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 gelmiş mass effect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 (düzenlendi) HÜLOOOĞĞĞ! edit: indirmiyor hata veriyor ya, heralde çok abanan var şu an Ocak 6, 2022 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 (düzenlendi) 4 saat önce, xaty dedi ki: alman sansürü? youtube'da rammstein klibi izleyememek =( tabi game pass'le hiç alakası yok sdfds Ocak 6, 2022 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 5 saat önce, Shadow dedi ki: HÜLOOOĞĞĞ! edit: indirmiyor hata veriyor ya, heralde çok abanan var şu an Ea clientten iniyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2022 7 saat önce, xaty dedi ki: alman sansürü? sadece mortal combat'ta continue yerine kontinue yazıyordu dikkatimi çeken bu da oyundan sanırım bir şekilde son bir kaç oyuna vpn aktif etmeden girdim, belki ilk oyunda aktif edip girmek yetti. football manager türkçe başladı direk Gore kisiyorlardi steam’deki oyunlarda falan. Kan yok, uzuvlar kopmuyor gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar