razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 Kokuyu alıyo musunuz? Kalite kokusu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 pizza & kefir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 almanlar da siegfried'i bir türk'e oynatırsa ab'de entegrasyon tamamlanır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 tilki mi konustu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 (düzenlendi) köri kokusu geldi hintliden, biraz daha kasıp zenci kadın yapsalarmış keşke medieval karakteri Mayıs 12, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 5 saat önce, goldbären dedi ki: pizza & kefir senko? Bir yildir falan bekliyorum bu filmi dussun de izleyeyim diye. A24 filmleri iyi oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2021 trailer güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 düşmüş snopy imax, izleyecem akşama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 On 12.05.2021 at 04:10, goldbären dedi ki: pizza & kefir +ospir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 baya potansiyelli gibi fragmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 A24 filmi, her türlü izlenir. Pizza&kefir +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 A24'e çok popi oldu diye fanlarından dolayı kıl olma furyası buraya ulaştı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 A24 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 marvel olmayan bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Tamam da ne? İnternetten arattım bi tane site çıktı bundan başka film yok. Popi olup eleştirilecek ne yanı var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 25 dakika önce, axedice dedi ki: A24 ne? sizi buraya alalım beyfendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 2 dakika önce, axedice dedi ki: Tamam da ne? İnternetten arattım bi tane site çıktı bundan başka film yok. Popi olup eleştirilecek ne yanı var ki? https://letmegooglethat.com/?q=a24+movies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Aga moonlight, lobster, lady bird falan gibi entel filmlerin dağıtımcısı diyeceksin olup bitecek. Yok link ver yok googlela bilmemne. Hayır tonla şey çıkıyor bide a24 diye aratınca. Öfff bu fularlı ineklerle de gerçekten konuşulmuyor ya, tam parti canavarları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 2 saat önce, Silphatos dedi ki: düşmüş snopy imax, izleyecem akşama harcama bence baya kötü bi bok görünmüyor bi baktım 2dk ama yok yani izlenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 a24 nedir diye soran adama az bile lnikler, fularınla boğabilir misin bu m*rvelcıyı golt go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 @razzRaziel hadi yav, ama ben webdl de gördüm release, cam çekimine falan mı baktin abi sen acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 ha evet, ben onu görmedim. varsa öyle bişi akşam akılır o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 sinemada izledim beğenmedim. sebebi okuduğum bölümün ingiliz dili ve edebiyatı olmaması veya 1400'lü yıllarda yazılan eserleri okumamam olabilir mi ? kardeşim git marvel izle demek yerine beğenenler neyi beğenmiş filmde düzgünce açıklayabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 51 dakika önce, axedice dedi ki: Tamam da ne? İnternetten arattım bi tane site çıktı bundan başka film yok. Popi olup eleştirilecek ne yanı var ki? A24’e ısınmak için it follows ve the vvitch öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 (düzenlendi) 1 saat önce, Silphatos dedi ki: a24 nedir diye soran adama az bile lnikler, fularınla boğabilir misin bu m*rvelcıyı golt go ben ne boğacam ya türkçe altyazısı olmayan veya yengenin istemediği şeyi izleyemiyor zaten ortadoğu bataklığında boğulmuş bunlar. @Harvey filmi izlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum ya ben fularlı değilim, marvel tekdüze dedik diye adımız çıktı. Ağustos 19, 2021 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar