GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 (düzenlendi) Selamlar, steam pazarda bir kaç ıvır zıvır skin sattım tl çevirmek amaçlı, steamden istediğiniz oyunları steam fiyatının %75 i değerine satıyorum. (%25 indirimli) Daha öncede sattıydım forumdan böyle hatırlayanlar vardır, şimdilik hayvan gibi bakiye yok, 500 tl civarı birşey var, talep olursa daha çok skin satıp istediğiniz oyunları yollayabilirim. Örnek olması açısından : Steamde almak istediğiniz oyun 100 tl diyelim, bana 75 tl yolluyorsunuz size gift olarak yolluyorum oyunu. Basit förmül şöyle : almak istediğiniz oyunun fiyatı x 0,75 = ödeyeceğiniz tutar. Vac banı olan hesaplara yollamıyorum. Ödeme olarak Finansbank-Enpara (havale-eft) veya varsa Papara hesabınızdan ödeme yapabilirsiniz. Nisan 8, 2021 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 (düzenlendi) enparam var, hizmetini kullanmak isterim, lakin 6000 günlük vac banım var sdgf napcaz hikayesini sormayın, anlatıyorum kimse inanmıyor Nisan 8, 2021 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 Hee kuzen yaptı hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 (düzenlendi) ya defol git be *ağlayarak uzaklaşır* Nisan 8, 2021 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 @Xenocide smurf hesap yokmu ona atim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 3 saat önce, Xenocide dedi ki: enparam var, hizmetini kullanmak isterim, lakin 6000 günlük vac banım var sdgf napcaz hikayesini sormayın, anlatıyorum kimse inanmıyor Abi... 6000 nasıl oldu? Dayanamadım valla sormak zorunda hissettim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 4000miş sdfg ABİ KUZENİM YAPTI YA OF LÜTFEN İNANIN GERÇEKTEN YALAN SÖYLEMİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 allahın haxor nupu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 herkeş açıyor bende açaçağmğm hilesimi fdsdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 2010'dan beri yeni hesaba niye geçmedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 (düzenlendi) üstüsnden 2600 günden fazla geçmiş vaclar profilde gösterilmiyormuş bu arada sadece sen görüyosun, hadi iyisin lamerliğini fazla göremezler artık ama steamrep.com gibi API bağlı sitelerde mevcut halen http://steamrep.com/search?q=xenosut puah Nisan 8, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 Iyy lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 1 saat önce, GERGE dedi ki: 2010'dan beri yeni hesaba niye geçmedin? O sırada hesabımda halihazırda tonla oyun vardı. Evde olmadığım bir gün annemin telefon etmesi, "çocuğum taylan bilgisayarınla oynayacak şifre soruyomuş, ver de oynasın çocuk" demesi ve benim de vermemle başladı her şey Lesson learned tabi. Eve gelen veletlere pc'ni emanet etmeyeceksin. Artık koca herif oldu tabi. Hala da pişman fdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 cool story brêm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 (düzenlendi) forza da indirimde yokmu oyun alacak beyler, çok güzel oyunlarım vay abiley sdf Nisan 8, 2021 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 12 saat önce, Xenocide dedi ki: O sırada hesabımda halihazırda tonla oyun vardı. Evde olmadığım bir gün annemin telefon etmesi, "çocuğum taylan bilgisayarınla oynayacak şifre soruyomuş, ver de oynasın çocuk" demesi ve benim de vermemle başladı her şey Lesson learned tabi. Eve gelen veletlere pc'ni emanet etmeyeceksin. Artık koca herif oldu tabi. Hala da pişman fdsg taylanlara güvenilmez abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 bu taylan hayal ürünü ama asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 4000+ gün ban nasıl oluyor? Taylan her oyunda ayrı ayrı hile mi kullanmış fdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 13 saat önce, Xenocide dedi ki: O sırada hesabımda halihazırda tonla oyun vardı. Evde olmadığım bir gün annemin telefon etmesi, "çocuğum taylan bilgisayarınla oynayacak şifre soruyomuş, ver de oynasın çocuk" demesi ve benim de vermemle başladı her şey Lesson learned tabi. Eve gelen veletlere pc'ni emanet etmeyeceksin. Artık koca herif oldu tabi. Hala da pişman fdsg taylan (!) pc'yi açar açmaz haxor mu yüklemiş abi, yoksa senin hali hazırda yüklemiş olduğun ama çalıştırmadan önce çeşitli önlemler aldığın hacki doğrudan çalıştırıp mı oyuna girmiş ? sdsfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 insert elmavotkabombadefusekomik.mp4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 (düzenlendi) abi taylan'dan rica edersen bana linki atsın da, bir daha öyle komik duruma düşmeyeyim. duvar arkasında görürüm bombanın yerini sdsf adamın satış konusu ne hale geldi ya, yıl oldu 2021 hala bir şekilde cs:go konuları benim videoma geliyor sdasfa işte buuuunllaaaaar kaset lobisi kasettttt Nisan 9, 2021 applev0dka tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 kendisinin üyeliği var aslında buraya da girmiyo hahah ne güzel adamın konusunu uplayıp duruyoz işte bedavadan reklam yapıyom ulan. @GONDARCENGIZ bak hem benim vac banı göremiyomuşsun sölemesem bilmicen sdfg şey bekliyorum, no mans sky indirimi gelsin, indirimli halinden bi de senden %25 çakarım oh mis. o zamana kadar bakiyen kalırsa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Adam steamden hızlı gönderiyor oyununuzu test edildi güvenildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 yarasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 14, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2021 shameless konu up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar