Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
13 saat önce, Fistan dedi ki:

3 lira aga tasolar, peşine düşülcek bişey değil, zaten aynısını bastırırsın farkı anlamazsın bile. baskı maliyeti işte. sahibindende vardı ilk seri looney tunes, mega super falan  yepyeni 98 tanesine 300 lira istiyor sdf

Fark çok net anlaşılıyor. O baskı dediklerin 3 TL. Sen orjinal dediğin gibi set 300 e bul al getir ben sınırsız sayıda alırım senden 800 den 

Mesaj tarihi:

mevzu kaliteli olması değil, o yıl o cipslerin içinden çıkması. koleksiyon değeri var sonuçta. daha "kalitelisini" evde 3d printerla yaparız da, koleksiyon değeri olmaz.

Mesaj tarihi:

Offf gitmiş tüm dünyada bilinen, zamanında sınırlı sayıda basılmış, mint kondisyondaki pokemon kartlarını spamlemiş buraya. 

tebrikler sipeys, çok akıllısın. 

simdi aynı şekilde 50kurusluk cipsten cikan taso ve kartlar icin de benzer linkler bulabilir misin?

Mesaj tarihi:

Spamlemedim, 3 tane ayrı link bıraktım. Ne bu tavırlar çocuk gibi, lol. Holographic charizard yaz bak kendin onlarca var.

Taso ve cips kartları ile ilgili bilgim yok, pokemon kartları bu durumda şuanda ebayde.

Mesaj tarihi:
3 saat önce, sipeyskeyk dedi ki:

Spamlemedim, 3 tane ayrı link bıraktım. Ne bu tavırlar çocuk gibi, lol. Holographic charizard yaz bak kendin onlarca var.

Taso ve cips kartları ile ilgili bilgim yok, pokemon kartları bu durumda şuanda ebayde.

Abi ne tavri bisey demedim ki, lafin gelisi yazmisim alinma 3> 

Sence rahmanda holographic charizard olabilir mi sdf

Mesaj tarihi:
1 saat önce, neutrino dedi ki:

Belki vardır. İman, Para ve Holographic Charizard kimde olduğu belli olmaz - demiş atalarımız.

Mesaj tarihi:
9 saat önce, neutrino dedi ki:

Abi kim alacak yüzbinlerce liraya uyduruk kartı tasoyu, kendinizi kaldırmayın dfjfsn

milyarlarca doları uyduruk Kanal İstanbul'a gömenler olunca "helal", Taso isteyen olursa "kendinizi kaldırmayın dfjfsn"

Mesaj tarihi:
9 saat önce, Bone dedi ki:

milyarlarca doları uyduruk Kanal İstanbul'a gömenler olunca "helal", Taso isteyen olursa "kendinizi kaldırmayın dfjfsn"

Abi ahahhahah

images?q=tbn:ANd9GcSJ0QtfxlBKWtu5wl5mbQ5

bunun paticik versiyonu olmus, tesekkurler bone

Mesaj tarihi:
On 06.04.2021 at 23:19, Bone dedi ki:

abi bu nasıl bir bağlantı ya AASDSD

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
6 saat önce, Black-ice dedi ki:

efsanevi paragraflar topiğine alınmalı

neutrino'nun postları da alınırsa neden olmasın? onun yazdıklarına yönelik yazmıştım çünkü.

Bone tarafından düzenlendi
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
On 06.04.2021 at 19:17, neutrino dedi ki:

holograpiği geçtim, shining charizard, gold star charizard, crystal charizard bile var ?

• Yeni Oluştur...