fresia Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 admin modla sürücü dizinlerine erişimi kısıtladım misafir hesabın diye biliyorum ama garip şeyler oldu bu sefer ben hiç bi şey yapamıyorum office çalışmıyor mesela c:'nin altında diye disk'e sağ tıklayıp paylaşım, güvenlik sekmelerinden yürüyemiyorum çünkü oraya da izin hatası veriyor saksı oldum nasıl çözebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 abi bu ne güzel başlık sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 https://www.majorgeeks.com/files/details/take_full_ownership_of_files_folders_registry_hack.html Take Ownership denesene düzelme ihtimali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 gecmis olsun; format c:\ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 8 dakika önce, DadashNik0F dedi ki: https://www.majorgeeks.com/files/details/take_full_ownership_of_files_folders_registry_hack.html Take Ownership denesene düzelme ihtimali var. işe yarar gibi teşekkürler bi de 15 senelik lcd monitörün benzi attı hdmi to dvi yaparken ya da tüpü bitti 12 senelik bilgisayarı taşımam ya da kardeşimden eski bir monitör çarpmam lazım (topicteki bilgisayarın kasasını da kardeşimin eskisiyle yenilemiştim, yalnız hala nadir de olsa kafasına göre res atmaya devam ediyordu @baggio ben hala sorunun kaynağını bulamadım sdfds) arada ve yıllardır aklımdaki soruyu sormak istiyorum topiğin altına ucuz yazanlar hype mı yapmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 şu an hdd + ssd takılı o ssd'de hızlı ama dosya silmeye kalksam refresh atmadan ekrandan kaybolmuyor ambalajı yırtık gelmişti nedense ama çalışıyordu anılar bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Allah allah çok ilginç, hiç böyle bir konu görmemiştim hahaha. Yapay zeka gümbür gümbür geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 10 saat önce, reyou dedi ki: gecmis olsun; format c:\ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 başlık gençkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 22 saat önce, fresia dedi ki: güvenlik sekmelerinden yürüyemiyorum saksı oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 ona küçük süprizler yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 (düzenlendi) arkadaşa yardımcı olalım lütfen, önceliklendirme rica ediyorum Mart 16, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Başlık ve video çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 22 saat önce, Laraken dedi ki: abi bu ne güzel başlık sdfdsf. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 On 16.03.2021 at 00:17, DadashNik0F dedi ki: https://www.majorgeeks.com/files/details/take_full_ownership_of_files_folders_registry_hack.html Take Ownership denesene düzelme ihtimali var. olmadı yine izin vermiyor sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar