MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 (düzenlendi) Şu sosanin hareketi net sariydi ya. Yerinden kullanma konusunda bile eyyaming be Şubat 6, 2021 MrLevie tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Linnes yerine Yedlin olsa atmistik bir tane. Genel olarak bisi oynadigimiz yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Mert Hakan kırmızı istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 ahah klasik yorumlar gelmeye başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 sadece 1 penaltimiz yendi 45 dk'da Linnes'e yapilan, beklemedigim kadar adil bir mac oluyor, faul bile aldigimiz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Ya bırak penaltı falan değil o pozisyon. Fenerlileşmeyin pilix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 (düzenlendi) Ya bir de su Bein sports'un her pozisyonu 500 acidan gosterme huyu bir tek beni mi rahatsiz ediyor. O sirada genelde top oyuna da girmis oluyor. Hani tartismali gozuken pozisyonu anlarim da bazilari o kadar alakasiz ki...yine de 3-4 defa gosteriliyor sacma sacma sapan. Linnes cok kotu ya - iyi bir sag bek zimba gibi yapistirirdi. Penalti filan yok cidden Yedlin i alsin ikinci yari. Şubat 6, 2021 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 (düzenlendi) Linnesin poz penaltı değil belki Ozan kart görmeliydi Şubat 6, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 (düzenlendi) siz hep beraber ne yiyip ne iciyorsunuz? hah buldum: https://twitter.com/galastuff/status/1358096299858485259?s=20 buna ne diyorsunuz mesela? penalti mi bu? https://twitter.com/MagnetoMus/status/1358097520774303745?s=20 Şubat 6, 2021 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Penaltı değil ya maçta 5 kameradan gördük. hafif teması alınca bırakıyor. Boşuna görüntü vs atarak zorlama yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Aynen fckır futbol bölüm modu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 emin olmak istedim o pozisyonu izleyip de penalti degil diyebilen var mi diye, tabii ki herkesin kendi fikri. misinaya bile takilsa adam takla atar, incesi falan olmaz celmenin benim bildigim. ustten eliyle itmesini demiyorum alttaki mudahaleleri diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Resimden anlaşılmıyor bastığı bassa kalkamaz ayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Arda’ya kart mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 aynen ardanın kart es geçildi. yalnız inanılmaz bi pozisyon kurtardı altay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Muslera yine şampiyonluk modunu açtı ya yine çok fenalarda. Bizde de beklendiği gibi orta saha tel tel dökülüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 (düzenlendi) iki kere ofsayt var fenerin golde ahaha iptal ettiler Şubat 6, 2021 DoruK tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 iki takım da cok kötü ya bi tane düzgün oynayan adam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 GS'de MuMu'yu ve Muslera'yı, FB'de Ozan'ı beğendim ben oyun olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 (düzenlendi) Şu momo ne pis adammış lan çaktırmadan 40 tane sert faul yaptı kart görmeden çıktı sinsi herif Çıkmamış sinsirella Şubat 6, 2021 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Sosa niye oynatıyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 geçen 2 saatime üzüldüm leş gibiydi maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Erol bulut’un acil uçurulması lazım.maçı elleriyle verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Bir çok kart es geçildi muhtemelen cücü çok kart verirsem hem medya beni doğrar hem de maç çığırından çıkar dedi. FBde ozan, GSde MuMuyu beğendim. Hele şu topu çekme ve tek vuruş yapan santraforlara oldum olası hastayım. Bir de adam bizim lige yakışır itiş kakışa geliyor da. Serdardan fazla faul yaptı muhtemelen xD neyse skor tutmadı ama tek fark gs alır tuttu gene. Fener çok daha iyi olur da merolun kalibre çok düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Premier lig’de ofsayt olsa detaylıca çizip gösteriyorlar canlı yayında, bizde rastgele çizgi çizip geçiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar