sylvanas Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Creative mod gectim yunan ve cin mimarisi calisiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 süper, teknolojik olarak bir eksiğimiz kalmadı zaten artık keyfimize göre mimari yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 aslında hangi mimari olsun aramızda oylasak en güzeli o olur, bayağı ırgatlık yapılacak, herkesin içine sinsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2021 oyuna devam eden kimler var bi de onu görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2021 (düzenlendi) zaugna hariç bırakan yok henüz bildiğim? gbf’deki zombi parodisi eventi okuyup bitirince gelirim bugün. Temmuz 29, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2021 abi benim çok fazla distractionum var, New World, path of exile yeni lig, Starbase çıktı şimdi. o yüzden sanırım benden ekmek çıkmayacak sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2021 Companionları da alıp Nordheim köyü basmaya gittiğimizde: Companionları da alıp Nameless City'e gittiğimizde: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2021 Combat sistemine footwork getirseler ya. Atak animasyonu sirasinda wasd basmamiza gore o yone dogru da gitsek adimlar halinde. Eski sistem gibi degil, her atakta bir adim gibi. Hep ileri ileri gidiyor her atakta karakter. Ortalarina dusup kaliyorsun grubun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2021 şu stunlocka bir counter gelse o bile yeter bana. iskeletler stun yemiyor, bir iskelet kadar dayanamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2021 (düzenlendi) sırf şu yüzden katana'ya geçme kararı aldım. daha gelmemiş pts şu an ama gelir yakında. Ağustos 1, 2021 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 Neredeeeeeeeeeeen Nereyeeeeeeee vadi artik eski vadi degil! dereyi islah edip ikinci atinayi kurduk elhamdulillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 son hali hakikaten güzel oldu ama, emeği geçen herkesin eline sağlık. yanımızdaki boğazkesen hisarını de terfi ettirirlerse beraber güzel ssler çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2021 Vayyyy cidden güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Vay anasını. Bitmiş oyun ben dönene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 (düzenlendi) tam bitmedi aslında, lau en son oynayan olsa diyordu, hala inşaat yapıyor. daha da gelişti köy. knox da dönebilirim demişti en son da ben o bırakınca bıraktım, orada soğuma oldu. ama oynarım belki gene, en azından kurulu sistemimiz, eşyamız vs var yani. oynamak istersen pve server 1045. oynayanı yeniden arttırmak mümkün olabilir. sylv’in ayrı japon kalesi vardı sadece o yıkılmış maalesef klandan çıkıp valheim’a geçince. Eylül 16, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 ben siptah'a geçmiştim. de sonra birden fazla serverda baseim olduğu için maintain edemedim. kış decayi de geldi. sırf haftada bir girmek için 100 küsür gb yer kaplatmim dedim. conan'da ölüp valheim'in salonlarında doğdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Pve-c serverlarda oynuyorum ama , Pvp / Raid oynayan varsa katılabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2021 Az önce screenshottan base'in yerini kestirip buldum. Naapmışınız Elinize sağlık. Yani herkes için en ilginci belki loop'un dediği gibi Pvp serverında denemek olabilir hep beraber? On 16.09.2021 at 14:30, Sam dedi ki: tam bitmedi aslında, lau en son oynayan olsa diyordu, hala inşaat yapıyor. daha da gelişti köy. knox da dönebilirim demişti en son da ben o bırakınca bıraktım, orada soğuma oldu. ama oynarım belki gene, en azından kurulu sistemimiz, eşyamız vs var yani. oynamak istersen pve server 1045. oynayanı yeniden arttırmak mümkün olabilir. sylv’in ayrı japon kalesi vardı sadece o yıkılmış maalesef klandan çıkıp valheim’a geçince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2021 şahsen benim bu oyunda pvp ile alakam olmaz, yazmıştım geçen sayfalarda. humanoid combatında ciddi sorunlar olduğu ve seyrettiğim okuduğum kadarıyla metasını beğenmediğim, o kadar uğraşılan binaların yıkılmaya/çalınmaya açık olmasını istemediğim gibi çok bariz lagliydi oynarken, pve'de bile timing yapılmıyordu doğru düzgün. ama mevcut kurulu düzenimize katılmak isterseniz buyrun. en çok mimar/inşaatçı lau'nun eseri oldu, sylv'in de bayağı emeği geçti geçen ay. hatta onun ayrı japon kalesi vardı daha kuzeyde. decay'leri 7 güne indirmeleri çok kötü oldu ama. @Laurelin girmediğin zaman olursa bize disc'den yaz da biz girip ayakta tutalım o ara. sonsuza kadar olmaz ama gene oynayanlar olursa diye durabildiği kadar dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 Yanimizdaki bogazkesen yikildi :( hemen orayi parsellemem lazim ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Eylül 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2021 (düzenlendi) öyle teker teker blok koyup parselleyen ya da geçişleri kapayanları banlıyorlarmış yeni user terms çıktı geçen gün. bi ara indirim de zevkine serverlerde gezip ispiyonlim alayını. siptah'da abartmıyorum 4 grid parsellemiş adam vardı. teker teker blok koymuş aralıklarla. lau'ya denk gelmiş de alakası yok onunla yeni gördüm asdb. blokla parsellemekten bahsediyodum. baya kilometrelerce alana teker teker blok atıyolar. savanna'dan highlands'e geçişi kapayan da gördüm oyunu kaldırmadan önce. çok var ispiyonlanacak. Eylül 25, 2021 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2021 (düzenlendi) birkaç güne 2.6 update geliyor. bi sürü fiks ve balance var. yeni ve güzel bi kültürel dlc de var, tam bi anglo sakson havası, medieval bi tema. nemedian kültürü. streamde gördüğüm kadarıyla hoşuma gitti. armorlar ve yapı parçaları çok hoş. sanırım alıp tekrar başlayacağım. boş bir server bulup kale ve köy işine girişebilirim. stables, frontier ve klasik t2 wooden ile çok güzel salonlar inşa edilebilir. belki ufaktan britiş rp'ye gireriz. Ekim 16, 2021 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2021 bi de building parçalarını inventorye atma seçeneği getiriyorlar. hem benim gibi her sene decay yiyenler için iyi olur hem de taşınma ve hata düzeltme işi kolaylaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2021 hani binayı da blueprint olarak inv'e atabilsek keşke, sonra o parçalarla kurabilsek. decay yemeyelim diye gün saymazdık. bizim mekan duruyor hala fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar