Suark Mesaj tarihi: Ekim 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2022 Yazılım ekibi kullanıyordu zaten, kalanlarıda geçirttim. Korkunç uzun şarj, canavar gibi işlemci müthiş fiyat. Tek geçmeyen benim o da acaba excel falan sapıtır mı diye endişe ediyorum birazcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2022 excel kullananlar, google sheets isinizi gormuyor mu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2022 iyice trolle bağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2022 ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 On 16.10.2022 at 13:33, Gungor dedi ki: siz patlıcan dan kabak olmasını bekliyorsunuz. ofis işi için değil bu aletler, kreatif sektörlere yönelik. ki onda bile kısıtlı bir kesime hitap ediyor. Hahaha bilgisayardan çıktı almayı bekliyoruz allah belamızı versin. Ama öyle deme gayet kreatif çözümler üretiyorum, belgeyi kaydedip paralellsde çalışan windowsdan alıyorum çıktımı, veya telefondan gönderiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 On 16.10.2022 at 13:13, dasaaa dedi ki: su baltazar ve aktif[in yazdiklarini okuyunca kesinlikle vazgectim... 1 kişiyi bile hak yola döndürdüysem bununn sevabı bir ömür yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 (düzenlendi) m4 m5 zamanı artık native arm appler akar ve x86yı komple öldürmese de sakat bırakır elma reyis şimdilik parası bol olan ve halihazırda high end desktop+notebook oln arkadaşların zevk ve artislik makineleri Ekim 18, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Google sheets kimin isine yariyor ya afsd? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 7 saat önce, aktiftablet dedi ki: Hahaha bilgisayardan çıktı almayı bekliyoruz allah belamızı versin. Ama öyle deme gayet kreatif çözümler üretiyorum, belgeyi kaydedip paralellsde çalışan windowsdan alıyorum çıktımı, veya telefondan gönderiyorum. yahu sen araba yerine kalorifer kullanan adamsın, ne işin var apple ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 10 saat önce, MrLevie dedi ki: Google sheets kimin isine yariyor ya afsd? 33 milyar dolarlik fintech sirketin accounting technology bolumu olarak kullaniyoruz gayet, ben yazilimciyim cok isim olmuyor ama DA'ler BA'ler falan da kullaniyor ne var excel'de farkli olarak? daha mi cok satir acabiliyorsun daha mi hizli daha farkli komutlar mi var 2022'de nasil bi neden olabilir offline m*sft bi urun kullanmak icin cok merak ediyorum, bazi buyuk firmalar cloud'a koymak istemiyor/koyamiyor datalarini onu anlayabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Yazilimciyim masterdata atarken bir kaç kere translatee ihtiyaç duydum. Browsera 10k üzerinde satır yapıştırmak bile dert oldu ya. efektif değil benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Microsoft excel offline falan degil bu arada, teams, sharepoint vs super calisiyor online. 10 kisi ayni anda gir islem yap sorunsuz. Google sheets biraz kaba kaliyor yaninda, excel kadar rafine degil kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 13 saat önce, Gungor dedi ki: yahu sen araba yerine kalorifer kullanan adamsın, ne işin var apple ile what?1? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 12 saat önce, sardalya dedi ki: ne var excel'de farkli olarak? daha mi cok satir acabiliyorsun daha mi hizli daha farkli komutlar mi var Power query var, farklı kaynaklardan (yalnızca excel sheet değil) veri çekip işleyip standardize edebiliyorsun. Relationshipler tablelarla sınırlı değil data modele ekliyorsun pivotlar için de geçerli oluyor, pivot measurelar keza farklı tablelar arası çalışıyor. Baya baya amatör bi BI tool haline gelmiş durumda excel, departmana ve ihtiyaca göre insanlara Power BI falan öğretmektense excel in bu görece kolay yeni toollarını öğretip 1-2 haftada çat diye ihtiyacım olan raporları almaya başlıyorum. Ha bunun üstüne nötrionun dediği gibi zaten tüm bu exceller direk sharepointte duruyor her yerden erişebiliyorum tüm dosyalara, artı baya rahat bi izin arayüzü var istediğim insan editliyor istediğim insan sadece okuyup veri çekebiliyor falan. Bu arada eski array formüller yerine çok daha hızlı çalışan ve çoklu kriterlere göre süzme yapabilen filter formülleri falan da geldi son versyonlarda, sheets mi önce getirdi MS mi bilmiyorum ama geri de kalmıyor MS. Online versyonda eskiden çalışmayan çoğu pivot fonksyon slicer vs. de çalışır hale geldi son zamanlarda, offline + online olarak bakınca excel daha fonksyon sahibi bi uygulama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 MS Excel, Spreadsheet ile karsilastirilamayacak kadar iyi. Cok basit bir spreadsheet yapiyorsaniz kullanin Google SS ancak daha detayli ve buyuk dosyalar icin Excel sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 16 saat önce, sardalya dedi ki: 33 milyar dolarlik fintech sirketin accounting technology bolumu olarak kullaniyoruz gayet, ben yazilimciyim cok isim olmuyor ama DA'ler BA'ler falan da kullaniyor ne var excel'de farkli olarak? daha mi cok satir acabiliyorsun daha mi hizli daha farkli komutlar mi var 2022'de nasil bi neden olabilir offline m*sft bi urun kullanmak icin cok merak ediyorum, bazi buyuk firmalar cloud'a koymak istemiyor/koyamiyor datalarini onu anlayabiliyorum BAler falan iş takibi yaparlar, google ss max kullanımı budur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2022 macOS da böyle de tatlı bir şey varmış, fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2022 ben de bugün okudum, henüz bakamadım ama inanılmaz bir olay gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2022 5 yıldır mac kullanıyorum ve mac te hiç print yapmadığımı farkettim şu an merak ettim gerçek mi acaba diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2022 baskı almazsınız olur biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2022 benim de bombosmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 (düzenlendi) Ekim 31, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Ben de çıktı alamadığım için boş. Terminalden bakabildim, guiden nasıl bakılıyor? Finder göstermiyor var klasörünü, admin olmadığımdandır belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Ben denedim, hahah çok ilginç ya. Harbiden çıktı aldığım her şeyi kaydetmiş. Aşırı saçma bunların hepsini biriktirmesi. Finder'dan klasöre git seçeneği ile /var/spool/ a gidin, sonra cups klasörünü masaüstüne kopyalayın. Arada bir admin şifresi isteyecek onu verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Eyw bu go to 'yu öğrendiğim iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar