cabiria Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 (düzenlendi) m1 ultra, desktop class silicon geldi, https://www.apple.com/newsroom/2022/03/apple-unveils-m1-ultra-the-worlds-most-powerful-chip-for-a-personal-computer/ Mart 8, 2022 cabiria tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 (düzenlendi) cpu tarafında da fena tokatlıyormuş Mart 8, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 M2 cikmadi mi bi laptop yenilerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2022 o nasıl zam öyle ya m1 çipli macbook air 13k idi geçen gün şu an 16 dan başlıyor yuh... noluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2022 Başka başlık açmıyım dedim. MacOS'ta dosya renklerini atadığımız tag'lere göre değiştiren bir app. var mı? Bütün dosyalar mavi ya, atıyorum tag'ini kırmızı yaptığımda dosya kırmızı olsun falan. Dosya rengini tek tek değiştirmek mümkün ama pratik değil. O yüzden belki birileri böyle bir app yapmıştır diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 m2ler çıktığına göre başlığı m işlemcili macler olarak değiştirebiliriz sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 izliyorum şimdi de yeni aldığıma üzülmedim m1'i. %20 ile %40 arasında daha hızlı gözüküyor yeni macbook air. yeni design dediler de çok fark da görmedim ben. bakalım yenisinin fiyat kaç olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 hemen ciksa da alsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Güncelledim başlık adını Macbook Pro'larda sadece eski tip 13 inç'e M2 gelmiş. M1 Pro hala M2'den daha güçlüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Yeni fiyatlara bak ananı avradını. M1 air 21000 M2 air 26000 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 hayaller m1'den m2'ye terfi etti, yine alamayınca m3 m4 gider öyle asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 m2 air 1200USD 1500EUR 26,000TL = 1467EUR TR'de Almanyadan ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 (düzenlendi) of dolardan fazla degerlenmis. dolari tutuyolar mallari tutamiyolar. Haziran 6, 2022 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 1 saat önce, ahmedinejad dedi ki: izliyorum şimdi de yeni aldığıma üzülmedim m1'i. %20 ile %40 arasında daha hızlı gözüküyor yeni macbook air. yeni design dediler de çok fark da görmedim ben. bakalım yenisinin fiyat kaç olacak. Aynen esime yeni aldigim m1 air’i iade edip etmemek arasindaydim. Notch’u ve yeni fiyatlari gordukten sonra gerek yok dedim. Ram’i 16gb yapsalardi yine iade edip yenisini alirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 (düzenlendi) dur hatta şöyle yapim Haziran 6, 2022 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2022 1 saat önce, orc_lord dedi ki: Güncelledim başlık adını Macbook Pro'larda sadece eski tip 13 inç'e M2 gelmiş. M1 Pro hala M2'den daha güçlüymüş. m2 pro ve max gelince almak mantıklı olacaktır. önce m2 nin isminin ekmeğini yiyip sonra asıl geliştirmeyi duyuracaktır. klasik apple. m1 prodan geçiş yapacağımı da sanmam gerçi. m3 pro beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2022 En ucuz m1ler iş için nasıl? Büyük excelleri açabiliyor mu, atıyorum browserda mrowserda takılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2022 yolla bir tane büyük excel açayım deneyeyim. sorunsuz diablo 3 oynuyorum takılma makılma olmadan altta chrome 40 tane tab açıkken bir de youtube çalarken falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2022 Büyük excel derken ne kadar büyük? Benim makrosuz falan büyük dosyalarımda sorun olmuyor. Şöyle bir link var https://www.youtube.com/watch?v=nQER4kxTQs0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2022 3 saat önce, axedice dedi ki: En ucuz m1ler iş için nasıl? Büyük excelleri açabiliyor mu, atıyorum browserda mrowserda takılıyor mu? https://www.cpu-monkey.com/en/compare_cpu-apple_m1-vs-intel_core_i7_8700k problem yasama sansin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2022 x86 her şeyi tokatlıyor m1 ne exceli browserı ya aehea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2022 parallels ustunde win programlari calisiyor degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2022 1 saat önce, dasaaa dedi ki: parallels ustunde win programlari calisiyor degil mi? Kimisi çalışıyor diyor, kimisi programların arm versiyonu çalışıyor diyor. Hala net bir cevap alamadım buna ama ben de yeni mac istedim şirketten eskisinin kısa pil ömrü + stabilite sorunlarından gına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2022 (düzenlendi) 13 saat önce, axedice dedi ki: En ucuz m1ler iş için nasıl? Büyük excelleri açabiliyor mu, atıyorum browserda mrowserda takılıyor mu? Pampam hiçbi bilgisayar açma da sıkıntı yapmaz da vlookup vs gibi komutlar kullanıyorsan onlara bakmak lazım. edit: cpu-monkey veirleri doğruysa aşağı yukarı 12. nesil i3 ayarındaymış. Bence de problem yaşamazsın. Eylül 12, 2022 aktiftablet tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2022 m1 vs x86 konusundan ziyade office for mac'teki excel'in windows excel'e göre gayet leş olması gibi bi durum var. eğer hardcore excel kullanıcısıysanız office for mac excel kesinlikle kesmez sizi. vlookup falan var ama büyük sayfalarda sıkıntı yaratıyor, makrolar, dış bağlantılar vs bunların hepsi biraz problemli. parallels üstünde windows kursan bile tüm programlar çalışmıyor tabii ki. eğer win üstünde kullanacağınız programlar varsa m1 almayın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar