Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Arkadaslar Selam Bildiginiz gibi amerika da yaşıyorum 5 senedir. Kasım sonu bir tanidigim burdan Turkiye ye gelicek. Kendimde Aralik sonu gelicem. Ülkemizde teknoloji fiyatlari makul bu yüzden hem sizin isiniz gorulsun hemde 3-5 ben kazanayım diyerek urun getirtmek isteyenlere ücrete mukabil getirebilirim. Sistem şöyle olucak. Ben size adresimi vericem siz istediğiniz urunu bana göndereceksiniz Urunu size Istanbul da elden yada kargoyla istediğiniz yere gondericem. Yer konusu ve gümrük sikintisi olmaması icin ayni üründen çok fazla ve büyük urun getiremicem gibi (ps5 vb kutusuyla baya yer kaplıyor) Onun disinda pc parçası vb getirebilirim ürüne gore konuşuruz. Ilk gelen kisi 24 Kasım gibi Istanbulda olucak o zamana kadar vaktiniz var su an icin. Urun getirmek isteyenler bana pmden ulaşabilir tel numaramı verebilirim WhatsApp dan konuşuruz. Guven sikintisi olucagini sanmiyorum surda toplasan kac kisiyiz. Zaten kalicagim 2 hafta olduğu icin ürünleri kendim getirip sonra internete koyup müşteriyle uğraşmak istemiyorum acikcasi o yüzden sizin alıp benim sadece getirdiğim sistem daha mantıklı ve ucuz oluyor bana gore. Let me know. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Son bir vurgun yapıp ortadan kaybolmayacağın ne malum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Valla oyle bi niyetim olsa burda American Express i mi 100k$ patlatır kaçarım. Bunlar biraz ufak rakamlar olur. Dediğim gibi güvenmiyosan almazsın. Güven icin yapabileceğim baska bisi varsa söylersen onu da yapmaya calisirim problem yok. Urunu ben kendim alsam Turkiye ye gelince yok ben vazgeçtim desen urunu satmaya calisicam Turkiye de zaten 2 haftaligina geliyorum o 2 haftada onlarla uğraşmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Şaka yapmıştım yazana kadar cevap gelmiş :) Apple watch series 6'ya baktım mesela. 3162 TL'ye geliyor (399 USD), burada da 3800 TL. Çok fark yokmuş ya, fark olan ürün bulmak lazım. Arada zaten 700 TL var, sen de keseceksin biraz. Değmiyor apple ürünleri için bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Applelar da hakkaten fark yok ona bende baktim iPad falan hemen hemen ayni paraya geliyo değmez yani. Onun disinda bakin iste bestbuy newegg amazon arada uçurum fark olan ürünler var. Urun çok büyük olmadıkça ne getirdiğimin bi onemi yok. Belki teknoloji disinda arada çok fark olan baska ürünlerde vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 ek vergili ürünlerde oyun konsolu tarzında çok fark oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 nintendo switch boyutuna göre oldukça iyi fark ediyor. türkiye fiyatı 4k TL amerika 2.3k TL. 1700den 500 600 alsan değebilir yani amerikadan getirtmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 (düzenlendi) Benim de aklımdaki rakam 100$ - 120$ arası almak urun basi. Fiyatla alakalı bi sorunu olanlar acip Turk Hava yollarına sovebilir. Miami gidiş geliş 1350$ fiyat. Ekim 22, 2020 Valvyn tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 kar etmek istiyorsan amerikan yapımı fender al gel, en az 3-4 milyar kalır sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 13 dakika önce, GONDARCENGIZ dedi ki: kar etmek istiyorsan amerikan yapımı fender al gel, en az 3-4 milyar kalır sana. Kafamda baya kar etmek olsa zaten doldurur valizleri alır gelirim Turkiye de satarım. Zamanim kisitli dediğim gibi yanı alıp getirip orda satmaya harcicak vaktim yok. Zaten senede bi kere geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 adamı amma darlamışsınız ahaha ihtiyacı yok işte hem güzellik yapıp hem de service charge etmek istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Lan çok yanlış zamanda yazdın, hem param yok hem de almak istediğim şeyleri unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Glocalzone diye app var. Neyi, nerden almak istediğini seçiyorsun)Örnek PS5 - Amerika), Siparişini koyuyorsun. Biri "ben gelirken getiririm" diyor. Sen ödemeni yapıyorsun(PS5 ücreti + Getirecek kişinin ücreti[pazarlık yapılabiliyor] + app'in ücreti). Ödeme havuza düşüyor. Gelen kişi sana PS5'i veriyor. Sen onaylıyorsun. Ödeme getiren kişinin hesabına düşüyor. Almak istediklerinizi direk link ile gösteriyorsunuz. Asıl sorun: Amazonda 50dolar'a gördüğünüz ürünün ödemesini yaptıktan sonra, getirecek kişinin gidip onu başka bir yerden daha ucuza alma ihtimali. Küçük bir kandırılma gibi. @Valvyn sen de app'i kullanabilirsin ayrıca. Geliyorum getirebilirim şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 50 dakika önce, Akhlaur dedi ki: Lan çok yanlış zamanda yazdın, hem param yok hem de almak istediğim şeyleri unuttum. Kasım sonu ve Aralik sonu tarihler o zamana kadar olursa haber edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 hayrına getirmen lazım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Sen bu forumda bi daha yazma bırak hayrına getirmeyi istediğin urunu kendim alır kapına birakirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 istemez ben kendim gider alırım, o zaman isteyen olursa forumdan bişeyler, hayrına getiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 aralık 23te geliyorum ben amazon.de mediamarkt.de (almanya içi) v.s komisyonsuz getiririm üst limit 8kg. vape mape anlamıyorum direk adresi vereyim alin getireyim xd. burda kaç kişi kaldik diyip komisyon istemek ayip amerikadaniste v.s gibi siteler bile 30-40$ komisyon aliyor 1k dolarese kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Hadi ya bana bulsana 40$ a ps5 gonderebilecegim bi yer alip gonderiyim. surda kac kisiyiz lafini guven acisindan soyledim. Sen bos yapmaya devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 https://www.amerikadaniste.com/nasil-calisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Sen al biz burada satar sana parasını göndeririz ürün başına da 100$ alırız, güven problemin de olmasın şurda kaç kişiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 ekside yazilanlar dogruysa astarindan pahaliya geliyomus amerugadan iste sdf kilo basina ucretlendirme, vergi vs derken sikinti buyuk. bir de kendi shoplarini acmislar, sitede sunu fln satiyolar. bu ne lan asdflkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 öm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 merak ettim ps5i bavulda getirmek sorun olmaz mi, hacilarlar sanki diye dusunuyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 ya boşverin ps filan. herkesin alabileceği şeyler değil bunlar. ps niz de olmayıversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar