sardalya Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 https://twitter.com/Psycho_Basgan/status/1408748474229825540?s=20 TR ozeti gerci ama tarihe yaziliyor bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Destek çıkması güzel, ama cümle bence kötü. "Bak bizim adam aslında eşcinsel değil ha yanlış anlaşılmasın, ona rağmen destek olmuş" alt metni var. "x değilim ama..." tarzı "çok sıkışırsam kendimi ayrıştırırım"cı açıklamalar hep samimiyeti bozuyor. O cümleden "o kimliğe sahip olmanın gerekmediği" kısmı çıkartılıp da "GS'nin değerlerinde kimliğinden dolayı ayrımcılığa urayanların yanında durma prensibi vardır" falan gibi dese esas doğrusu olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Böyle konularda bir topluluğa ait olup destek vermek kolay, asıl zor olan onlardan birisi olmadan onları anlayıp destekleyebilmek. Buna atıf yapmak istemiş bence, ama arada ince bir çizgi var tabi. Senin dediğin gibi de anlaşılmaya müsait. Her şekilde hem Taylan'ın paylaşımı (silmiş gerçi sanırım), hem GS'nin twitter'da taylan fotosu paylaşması güzel hareketler bence.. Keske kuluplerimiz borçları sebebiyle hükümete göbeğinden bağlı olmasa da daha cok ses çıkartabilseler böyle konularda. Ne de olsa ülkedeki en büyük 3 sosyal oluşumdan bahsediyoruz. Takımlarına tapan insanlar var, ufak da olsa ayılma/uyanma yaratabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 (düzenlendi) Evet, güzel hareketler. Özellikle kulübünki beklentimin çok üstünde. Açık destek çıkmasını hiç beklemiyordum, en fazla sessiz kalır diyordum. Olumlu anlamda şaşırdım. Yalnız yetmez, üzerine şu aspor'daki ediyle büdüye dava açmaları lazım. Haziran 29, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 Yunanistanda gs yi ülkeye sokmamışlar, tekrar test vs demişler, sonra gs geri dönmeye karar vermiş. olimpiyakos maçı da yalan oldu. psv artık favori diyebiliriz. Yönetim daha ilk yurt dışı seyahatinde sınıfta kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 tam rezalet ya yok olimpiyakos özür dilemiş falan filan. yahu paşa paşa geri döndürmüş seni özür dilese nolacak sdf amatör kaldı bu yönetim. terimin ilk başkanlığı bu, bu yönden bakınca da normal bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 detaylı, net bilgim olmasa bile; yönetim başarısızlığı olarak adlandırmak yanlış olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 yunanistana corona varken hazırlık maçına mı gidilir ya adamların sıkıntı çıkartma intimali %99.4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 pcr diye en az 2 saat beklemeyi kabul etmemis yonetim, dogru hareket. dostluk maci adi ustunde, heriflerin muameleye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 5 dakika önce, Silphatos dedi ki: yunanistana corona varken hazırlık maçına mı gidilir ya adamların sıkıntı çıkartma intimali %99.4 Aynen budur. Normalde yunanistan israil vs giderken de kriz yönetimin yoksa bu işe girmeyeceksin. Acemi yönetim nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2021 gs, psv maçında turu geçerse, Celtic - Midtjylland galibi ile oynayacakmış. Valla bence iki turu da geçebilir gs. FT yerine, artık günümüzün çağdaş futboluna uygun daha iyi bir td olsa kesin geçer elindeki bu kadroyla derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2021 @FuCKiR brocum testis geçiosun dimi, yaban ellerde dolaşma dön topikimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2021 terime laf etmek için gelmiştim, ettim ve bitti. Yine de gs bu 2 turu geçer diye düşünüyorum. neyse ben şampiyonun topikine geri döneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Evet sevgili gs li ve avrupa maçından dolayı benim gibi gs yi sonuna kadar destekleyen arkadaşlarım maç günü geldi. GS erken gol yerse en az 3 farklı mağlubiyet bekliyorum. Ne yaparsa yapsın gs muhakkak gol bulmalı ki rövanşta umut olsun. Bu 11 le ve fatih terimle çok zor gs nin işi. Çağdaş futbolu bilmeyen ft yerine ancak Lucescu vari bir taktisyen td ile buradan istenilene yakın skor için daha umutlu olurduk. Bir de gs ne yazık ki eski avrupa fatihi gs umdumuzu da son dönemlerde avrupada aldığı başarısız sonuçlarla yerle bir etti. Yine de umut FuCKiR in ekmeğidir diyerek olabildiğince iyi bir skor istiyoruz. akan oyunda 2 2 6 ya dönen bir psvye karşı çok dikkatli olmak zorunda gs. Maça başlangıç oyununda kesinlikle iyi futbol değil rakibi bozma oyunu oynamalı ilk 11 de buna göre belirlenmeli ve muhakkak kerem ilk 11 de oynamalı, elindeki tek hızlı adam nerdeyse. Babel ve fegulinin de olması kereme arkaya sarkabilecek fırsatları verecektir. Oyun açıldıkça Gallerin milli takıma karşı oynadığı gibi oynamalıyız. Muhammed stoperlerle ceza sahasından dışarı çıkarken, aeron gibi kerem de defans arkasına koşu yapıp 2-3 kere topla buluşturmayı denemeliyiz. Tabi elimizde bir bale yok bu durumda feguli ve aytaçın arkaya beklenmedik uzun top atmasını bekleyeceğiz. ben şimdi bu maçta ilk golden sonra çok para kazanacağım için terim de inş. gaz futboldan fazlasını oynatabilir de hem gs hem ülke puanı da benimle birlikte kazanır. ne olursa olsun umutlarımız gs ile. tokatla şu laleleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 tokatlariz sikinti yok, ft sahada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 (düzenlendi) PSV cok rahat alir. 3-0. Temmuz ayinda bir Turk takiminin herhangi bir takimi (Faroe adalari vs takimlari haric) yenebilmesi mumkun degil. Temmuz 21, 2021 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 biz fransiz takimiyiz ama, bonus agility aliyoruz temmuzda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Fatih Terim İtalya'yı izlemiş özenmiş, aynı taktiği deneyeyim de moden futbol oynatayım demiş, sonuç olarak maç başlamdan gol yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Acuntv'ye teşekkürler.. Fotoroman tadında maç izliyoruz. O bet reklamlarının da üstüne oturursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 sanki kacak yayin izliyoruz arkadas bu nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Abi bence cidden iptv bu arada. Kenardaki bet reklamları, üstüne 360p yayın, donmalar falan... Selçuk'dan daha kalitesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 (düzenlendi) Kaçak olsa bu kadar tırt olmaz. Bilg.den izliyordum, brnim internet sapıttı sanıp tv açtım aynı. Aha bi de ikidir patlayıp araya giriyor. Aha kaçağı kapattılar admin telegramda yeni link bakıyo heralde Temmuz 21, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 rezillik su cidden, selcuksports bile cesaret edemez buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2021 ISRAIL PSV'YE YARDIM EDIYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar