ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Ganyu Bow, hatta Ice Amber. Ama damage statları filan bayağı uçuk olacak diyorlar. Ice Amber on Steroids demek daha doğru olabilir. Charge Attackları bayağı sağlam olacakmış. DPS açısından güçlü olmasa da weakpointi olan bosslar için çok işe yarayabilir. Rollamayı düşünüyorum ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 https://genshin.mihoyo.com/en/news/detail/7170 1.2 de gelecek içerikleri ufaktan anlatmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Travelers will be rewarded with 1 Acquaint Fate each time they ascend a character at level 20, 50, or 70! And for any previous characters that Travelers have ascended, you can claim the Acquaint Fate rewards from the Ascension Materials Preview screen. uuuuu, herkesi lvl 20 yapayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Ooo yabıştıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Bow artifact seti gelcek bide; 2 piece: bow aimed shot charge time decrease by 40% 4 piece: bow aimed shot when hitting weak spots increase crit damage by 100% Müthiş güçlü olabilir Ganyu, statları falan baya iyi çıkışına değiştirmezlerse. Olmadı Amber akarız yeni setle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 amberi ezikliyorlar ama ben zorunlu fire almam gereken yerlerde genelde onu alıyorum, kullanması daha kolay geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 extra birşeyler koymadıkça cryo pyroyu geçmez gibi geliyor. archer uzaktan dondursa bu sefer shatter yok iyice geri kalır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 soft pity timer yalan galiba 80 deyim hala 5* çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 o yüzden soft cap deniyor zaten, düşme ihtimali bayağı artıyor ama 100% değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 bence yumuşakca gachalanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 apple store game of the year seçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 3 dakika önce, Sam dedi ki: apple store game of the year seçmiş. appstore ve googleplay de yılın oyunu seçildiği için 800gem verdiler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 onun içinmiş demek, bakalım yılbaşı diye birşey verecekler mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Buna bi bakayım dedim, güzel zaman geçirtiyo lvl 20 oldum ama konuda konuşulan hiçbir şeyi hala anlamıyorum normal mi fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2020 normal normal sdfa sarmıyor zaten hikayesi elimde 2 hesap var 70-100 dolara satıp çıkacam zaten CP77 geldi wow falan var zaman ayıramıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Yeni redeem codelar: 5KVeIbSxDUU G3tQq6TOqmE eATDgIXLD56 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 30 dakika önce, ShadowFury dedi ki: Yeni redeem codelar: 5KVeIbSxDUU G3tQq6TOqmE eATDgIXLD56 300 gem buradan 800 gem daha geliyor game awards adaylığı yüzünden gliding event biter bitmez peşine yeni event geldi tertemiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 back to back event yapıştırıyorlar da eventler çok kötü meeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 gliding bayağı keyifliydi de şu yemek taşıma eventi ne salak bir şey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 bu nasıl bi şeydir yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Bu yeni event çok iğrenç be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 şehri kurtarıp sonra pizza taşımak tam peter parker usulü lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 sırf taşımak olsa neyse saçma sapan buglardan veya dibinizde spawn olan (bilerek queste özgü bir halt) mobların 1 kere vurmasından faillamanız çok bunaltıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Ben hiç utanmadan youtubedan route izliyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar