Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genshin Impact

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

dps i de iyiymiş güya, bana hala main dps lazım, 2 healer çıktı heuaeh. Banner bitmeden bir kaç defa daha rollayayım, 5* çıkarsa kesin gelecek en azından.

Darksun tarafından düzenlendi

bounty sistemi çok kötü ya, dev gibi bir alana time trialveriyor, muğlak bir tarif dışında bulanmıyor hedef. resmen demişler ki millet dağ taş yeterince tırmanmadı biraz daha tırmndıralım. nefret ettim yarım saattir hedefi aramaktan. youtube açtıran oyun yapmayın artık bu devirde.

reputation için de koy bir menü, portaldan uzağa saklamışlar npc, herşey için ona gitmek gerekiyor. ne lazımsa yapmışlar eziyet olsun diye.

elemental sight istiyormuş hey yarabbi. çok gereksiz mekanik.

cannot change input method for this function lmao. farenizin basılı tutulmaya müsait olmayan tek tuşuna basılı tutma fonksiyonu atadık. dizayn ilkokul terk.

aimon hedefi buldum diyor, target found yazıyor, görünen birşey yok. hay sizin yapacağınız yamaya.

Sam tarafından düzenlendi

https://forums.mihoyo.com/genshin/article/80627

yok ya adamlar becerememiş. visiona basılı tutmak da kasınç tekerlekli fare. tuşa ayarlamam lazım.

3 tane clue toplattırıyor dere tepe, lanet olsun ne kadar kötü. neyse bounty değiştirince bulabildim. ama tiksindim yani. şu condensed resini açınca bir daha dokunmam.

mat bile düşürmüyor ne bounty ne de cluelar.

Sam tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

valla ben 1 tane hunt yaptım henüz onda da 1inde anlamadım failladı, 2.sinde sight kullanmak gerektiğini gördüm ruin guard 3 noktada gezindikten sonra spawnladı. haftada 3 kere pek fazla yapacak şey vermiyor yine, questi bitirdim yine daily yap, resin harca çık a döncez herhalde.

Mesaj tarihi:

meh condensed resin sadece 3 tane tutulabiliyor ve kelebek avlamak lazım mat için. öyle bugün oynamak istemiyorum yedekleyeyim yok yani. ne anladık? bu muymuş bütün olay? bayağı fos çıktı yama.

Mesaj tarihi:

Hehe sam o kelebekler zor değil ya , ben bu yamayı gördüğümden beri her gördüğüm yerde topluyordum. 3 tane tutulabildiğini yama çıkmadan bir kaç gün önce öğrendim gerçi ? çok beklediğim gibi olmadı hani. Hiç yoktan iyidir yinede 160 resin cap i de güzel saçma sapan saat hesabı yapmaya gerek kalmıyor.

Mesaj tarihi:

3-4* silah ne olur?

bu takımda kim kimi supportluyor.

qiqi healer + frost. fishl kuşu koyup swapladım. benetle tartagli çakışmıyor mu?

misal bennetla aşçı kızı değişsem üstekilere +ayıcık atıp tartaga geçerim elementler de patlayıp durur.

noobuyum araştırmışlığım yok ondan soruyorum

Mesaj tarihi:

3* silahları item level 50'den sonra kullanmamak lazımmış, base stat scalingi geri kalıyormuş.

4* olarak gachadan işe yarar bir şey düştüyse onu kullanabilirsin, düşmediyse blacksmithten craftlanan 4* silahlar bayağı iş görüyor.

794qoj.png

kadro şampiyonlar ligi oldu ne açsam 5* çıkıyor ? para basmadım bide yersen f2p ? noelle 6 cons bide ?

Harvey tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...