applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 ben böyle 3 tane 5 yıldız çıkanları oynamıyorum satıyorum ya o yüzden grindlik bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 pity de veya 1öncesinde geldi healer galoreee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 ooo reno ustam grats, jean kulubüne hoşgeldin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Bu yeni 5* gelmeyecek galiba hazineyi sıfırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 (düzenlendi) dps i de iyiymiş güya, bana hala main dps lazım, 2 healer çıktı heuaeh. Banner bitmeden bir kaç defa daha rollayayım, 5* çıkarsa kesin gelecek en azından. Kasım 11, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 (düzenlendi) bounty sistemi çok kötü ya, dev gibi bir alana time trialveriyor, muğlak bir tarif dışında bulanmıyor hedef. resmen demişler ki millet dağ taş yeterince tırmanmadı biraz daha tırmndıralım. nefret ettim yarım saattir hedefi aramaktan. youtube açtıran oyun yapmayın artık bu devirde. reputation için de koy bir menü, portaldan uzağa saklamışlar npc, herşey için ona gitmek gerekiyor. ne lazımsa yapmışlar eziyet olsun diye. elemental sight istiyormuş hey yarabbi. çok gereksiz mekanik. cannot change input method for this function lmao. farenizin basılı tutulmaya müsait olmayan tek tuşuna basılı tutma fonksiyonu atadık. dizayn ilkokul terk. aimon hedefi buldum diyor, target found yazıyor, görünen birşey yok. hay sizin yapacağınız yamaya. Kasım 11, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 wat? visiona mı basmıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 (düzenlendi) https://forums.mihoyo.com/genshin/article/80627 yok ya adamlar becerememiş. visiona basılı tutmak da kasınç tekerlekli fare. tuşa ayarlamam lazım. 3 tane clue toplattırıyor dere tepe, lanet olsun ne kadar kötü. neyse bounty değiştirince bulabildim. ama tiksindim yani. şu condensed resini açınca bir daha dokunmam. mat bile düşürmüyor ne bounty ne de cluelar. Kasım 11, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 valla ben 1 tane hunt yaptım henüz onda da 1inde anlamadım failladı, 2.sinde sight kullanmak gerektiğini gördüm ruin guard 3 noktada gezindikten sonra spawnladı. haftada 3 kere pek fazla yapacak şey vermiyor yine, questi bitirdim yine daily yap, resin harca çık a döncez herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 meh condensed resin sadece 3 tane tutulabiliyor ve kelebek avlamak lazım mat için. öyle bugün oynamak istemiyorum yedekleyeyim yok yani. ne anladık? bu muymuş bütün olay? bayağı fos çıktı yama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 bende 100 küsür varmış ondan uzun süre götürür beni her gördüğüm şeyi aldığım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 blacksmith haritada ore spawnlıyor, craftlarken resin istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2020 Hehe sam o kelebekler zor değil ya , ben bu yamayı gördüğümden beri her gördüğüm yerde topluyordum. 3 tane tutulabildiğini yama çıkmadan bir kaç gün önce öğrendim gerçi çok beklediğim gibi olmadı hani. Hiç yoktan iyidir yinede 160 resin cap i de güzel saçma sapan saat hesabı yapmaya gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2020 bu childe fightı ne öyle oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2020 Evet bayağı kasıntı olmuş o, hayvan gibi aoe spamlıyor, ayrıca 3 phase. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2020 4 element buffı üstüne electro ve hydro def potionı içince rahat kestim ar42de def up guise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2020 pot kullanmak aklıma gelmedi, yumurta yedire yedire kestim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 beidou ile bennett da geldi. en iyi takım kimler olarak geçiyor? bunlarlan ne çıkar en iyi? https://imgur.com/a/7EQ4ppI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Tartaglia , Fischl , Bennet , Qigi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 3-4* silah ne olur? bu takımda kim kimi supportluyor. qiqi healer + frost. fishl kuşu koyup swapladım. benetle tartagli çakışmıyor mu? misal bennetla aşçı kızı değişsem üstekilere +ayıcık atıp tartaga geçerim elementler de patlayıp durur. noobuyum araştırmışlığım yok ondan soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 3* silahları item level 50'den sonra kullanmamak lazımmış, base stat scalingi geri kalıyormuş. 4* olarak gachadan işe yarar bir şey düştüyse onu kullanabilirsin, düşmediyse blacksmithten craftlanan 4* silahlar bayağı iş görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 (düzenlendi) kadro şampiyonlar ligi oldu ne açsam 5* çıkıyor para basmadım bide yersen f2p noelle 6 cons bide Kasım 13, 2020 Harvey tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Rerol atan arkadaşlardan Keqing'li yan hesabı olan var mı ya oynanmayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 öf bu web event yapılmıyor sürekli 502 error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2020 @Qali r3 keqing noelle ningguang fischl xianglingx2 4*bow r4 keqing noelle ningguang fischl barbarax3 xiangling 4*book 4*claymore bu ikisi var keqing li bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar