Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genshin Impact

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

yok malesef, banner olarak pity anca. Ondan 10 luk rollayınca 1 tane 4* silah çıkabiliyor. 4* pity de 10 olduğundan. Permanent banner karakter istiyorsan o yüzden daha riskli. Bana bir hesaba 5* mızrak çıkmıştı ? 

Mesaj tarihi:

120 kadar roll attım, 2 Childe 1 Jean çıktı. Ningguang mainim olduğu için özellikle bu bannera yardırdım, 1 kere çıktı şaka gibi. 

Mesaj tarihi:

ningnog dmg iyi mi cidden. herkes lv20 iken o akdar az vuruyordu ki expeditiondan çıkarmadım bir daha.

conchun da öyle misal.

yeni adamla qiqi misal permafrost. öyle güzel combo ne var?

Mesaj tarihi:

Childe'ın melee formunda bowların özelliklerinin çalışıp çalışmadığı merak ediliyordu birkaç test yapmış millet.

Viridescent Hunt ve Compund Bow çalışıyor (Compound'u kendim denedim). Skyward Harp ve Rust çalışıyor, çok çok iyi diyorlar bu 2si için.

Sacrifical Bow E skillinin cooldownını sıfırlamıyor diğer karakterlerdeki gibi, iş yapmıyor yani. Slingshot özelliği de melee şeysinde çalışmıyor.

Mesaj tarihi:
2 saat önce, Darksun dedi ki:

trial ı var ning in onu deneyin ? 

denedim de pek birşey yapamadı Q hariç, geo için neden bu kadar anlamsız bir reaction yapılmış bütün oyun DEEEPPPSSS üzerine kuruluyken anlam veremiyorum. kullanmak da istiyorum hani hem güzel tasarım hem erza seiyuu.

Mesaj tarihi:
On 30.10.2020 at 21:01, Raze dedi ki:

ee bu patch note larında tek key party değiştirme yok. beni çok ayar ediyor olmaması map gezerken falan.

gelmedi qq

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

biriken resini toplama şeyi geldi ? 3 taneye kadar taşıyabiliyorsun alchemy de yapılıyor condensed resin. 1 tanesinde 40 resin saklanıyor istersen domainde 20 resin yerine onu basıp 2 katı ödül alabiliyorsun.

Harvey tarafından düzenlendi
video link
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

hmm bakayım, sadece geobilmemne arama aleti craftını gördüm de. o da saçmasapan lvl uncap mat istiyor.

eh onu da reputationa bağlamışlar, saçmalığa bak.

Sam tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...