applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 silah ile karakter pity counterları ortak mı ayrı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 ortak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 uyuz oluyorum şansınıza be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Az önce, Raze dedi ki: ortak ayrı , 3 bannerında kendi pity si var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 banner olarak sormadım. aynı bannerda hem 5 silah hem 5 karakter oldugu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 yok malesef, banner olarak pity anca. Ondan 10 luk rollayınca 1 tane 4* silah çıkabiliyor. 4* pity de 10 olduğundan. Permanent banner karakter istiyorsan o yüzden daha riskli. Bana bir hesaba 5* mızrak çıkmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 1 saat önce, LethE dedi ki: o bu yeni karakter güzelmiş hem melee hem archer. buna ne build kasılır? Oyunda şimdilik Hydro artifact seti yok zaten. go go Berserker+Gladiator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 120 kadar roll attım, 2 Childe 1 Jean çıktı. Ningguang mainim olduğu için özellikle bu bannera yardırdım, 1 kere çıktı şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 GACHA PISMANLIKTIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 5* çıkmadı ama 2 tane cryohealercatgirlloli çıktı iamokwiththis.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Son rollumu da harcadım, bana da geldi catloli. Barbara'nın yerini alabilecek kadar iyi mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 ningnog dmg iyi mi cidden. herkes lv20 iken o akdar az vuruyordu ki expeditiondan çıkarmadım bir daha. conchun da öyle misal. yeni adamla qiqi misal permafrost. öyle güzel combo ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 trial ı var ning in onu deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Childe'ın melee formunda bowların özelliklerinin çalışıp çalışmadığı merak ediliyordu birkaç test yapmış millet. Viridescent Hunt ve Compund Bow çalışıyor (Compound'u kendim denedim). Skyward Harp ve Rust çalışıyor, çok çok iyi diyorlar bu 2si için. Sacrifical Bow E skillinin cooldownını sıfırlamıyor diğer karakterlerdeki gibi, iş yapmıyor yani. Slingshot özelliği de melee şeysinde çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 2 saat önce, Darksun dedi ki: trial ı var ning in onu deneyin denedim de pek birşey yapamadı Q hariç, geo için neden bu kadar anlamsız bir reaction yapılmış bütün oyun DEEEPPPSSS üzerine kuruluyken anlam veremiyorum. kullanmak da istiyorum hani hem güzel tasarım hem erza seiyuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 patch serverlarında sıkınttı mı var aşırı yavaş indiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 dün gece maksimum hızında indirdi bağlantımın, belki abanmıştır insanlar bugün. bütün oyunu baştan indirdi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 On 30.10.2020 at 21:01, Raze dedi ki: ee bu patch note larında tek key party değiştirme yok. beni çok ayar ediyor olmaması map gezerken falan. gelmedi qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 o da gelmedi, biriken resin'i toplayıp saklama olayı da gelmedi maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 (düzenlendi) biriken resini toplama şeyi geldi ? 3 taneye kadar taşıyabiliyorsun alchemy de yapılıyor condensed resin. 1 tanesinde 40 resin saklanıyor istersen domainde 20 resin yerine onu basıp 2 katı ödül alabiliyorsun. Kasım 11, 2020 Harvey tarafından düzenlendi video link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 (düzenlendi) hmm bakayım, sadece geobilmemne arama aleti craftını gördüm de. o da saçmasapan lvl uncap mat istiyor. eh onu da reputationa bağlamışlar, saçmalığa bak. Kasım 11, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 reroll yaptım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 uuuu gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 lol helal ama bir noktadan sonra grinda harcanan emek gachanın da ötesine geçiyor. talent, silah, lvl, o uncap matlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 keginq var best waifu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar