ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Oo çok iyi. Lazımdı böyle bir şey. Consumable mı bunlar yoksa bir defa craftlayınca sınırsız kullanabiliyormuyuz? Teleportera 7 gün demiş ama diğerleriyle ilgili bir limit belirtmemiş. Bir de haritada küçük bölgelerdeki exploration progressi belirtmesi çok iyi olmuş. Nereleri kaçırdım bilmeden boş boş geziyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 (düzenlendi) valla benim anladığım compass consumable değil cd si var. Diğerleri genelde tek kullanımlık, veya bir halt yapınca kırılıyor/yok oluyor. Mesela portatif kazan için dibinde combat a girerseniz kırılıyor yazıyor. Portatif waypoint ise kullanıldığında gidiyor, ama o waypoint başka yere yenisini koyana kadar duruyor. Kasım 6, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 permanent bannerdan garanti SSR im geldi pity den aquila favonia kufrediyimmi, seviniyimmi bilemedim. en azindan jean ile iyi gidiyor, polearm veya catalyst vs de cikabilirdi meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 onların pity leri ayrı biliyorsun değil mi? char / weapon / permenent banner hepsinin ayrı pity counterı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 27 dakika önce, Laurelin dedi ki: permanent bannerdan garanti SSR im geldi pity den aquila favonia kufrediyimmi, seviniyimmi bilemedim. en azindan jean ile iyi gidiyor, polearm veya catalyst vs de cikabilirdi meh Yeterince 5* karakterin yoksa permanent bannera gitmek mantıksız ya tatsız olmuş biraz senin için. Bana sorarsan oyunun verdiği fate ler harici oraya atma bundan sonra karakter istiyorsan rate up event bannerlarına at gemlerini ve event fatelerini. Rate up 5* karakteri sevmediysen bile en azından 4* ların consları açılır/fullenir. Çoğu 4* consları fullken 5* dan daha iyi oluyor. Permanent banner da bisürü silah olduğu için karakter çıkarmak çok zor. Oradaki karakterler event bannerında da var. Ek olarak pity bi sonraki event bannera aktarıldığı için yetiştiremezsen bile öbür karakteri alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 onumuzdeki 1 ay bannerlar belli iste, rate up karakterlerden hicbiri ilgimi cekmiyor klee gelse daha cok aglardim net yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 o kleeyi mumla arıyorsun oyun ilerledikçe ehu. herşeyi kleeye gömdüm gelsin diye ama gelmedi. jean ile girdim kicklediler lol. perma bannerdan her bir char başına iki silah gelecek, non rate up char için gene temp banner daha iyi. çok düşündüm ama perma bannerın hiç esprisi yok şu an gem kullanmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 abi bütün 5* karakterler rate up bannerında var zaten. permanent banner da bisürü silah var oraya gömmek mantıksız. klee çıkarsaydın o silahtan iyidir yine sevmesende ileride kullanırdın ek olarak 4* lar da rate up orada consları fullenirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 Önümüzdeki bannerlar bayağı iyi eğer leakler doğruysa. Zhongli bannerında full claymore charları var Razor, Chongyun, bir de yeni bir Fire charı var o da claymore sanırım. Bende claymore charı olarak bir tek Noelle var ama o C6 olmadıkça çok güçlü değil. Bu bannera sırf 4* claymore charları için bile rollarım. Özellikle Chongyun lazım bana, düzgün ice charım da yok. Childe bannerını atlarım diyorum ama yeni charlar iyi çıkarsa fikrim değişir. Eski char olarak Beidou iyi Ningguang orta sanırım ama ikisi de işime yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 4 karakterimin biri 80lv diğer 3 ü 70/80 duruyor sadece ascendleri açıldı levellayamadım 70 den 80e 80 tane mor xp kağıdı istiyor 3 karakter için 240 mor xp kağıdı lazım şu 1.1 de gelecek yeni görevler için bekliyorum görevlerle 2-3 lv bile atlasa karakterler kar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 Charlarınızı sakın ascendlediğiniz anda 80'e kadar levellamayın zaten. XP cardları 79'a kadar yedirip bırakın. Moblardan çok az xp geliyor olsa da azar azar birikiyor o, sonuçta onlarca xp card ve gold tasarruf edebiliyorsunuz. Özellikle level 50 sonrasında çok fark ediyor. Tabi aynısı önceki ascendlar için de geçerli, charı o anda hemen ascendlemeyecekseniz 1 level eksik levellayın. Ascend için gerekli ranke geldiğinizde ve matları topladığınızda xp eksiğini o zaman kapatırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 evet 79 da bıraktığın zaman 8 tane mor kağıttan kar etmiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 (düzenlendi) bana lazım diona, hem cryo hem healer mis! ... hem de kedi Kasım 7, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 hmmm bu abyss de 5. seviye üstü için 2 takım istiyor, 2. takıma da öyle topla bişeyler işte demiyor. 2 main dps olması lazım geldi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2020 cryo healer catgirl loli tüm malvarlığımızı bannerına gömüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 (düzenlendi) şu doğru çıktı sanırım ilki geliyor yarın. Kasım 9, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 klee geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 keşke gelse, fire olmadan oynamak bayağı kasınç. domainlere coop girmeye başladım, aşçı kızın ayısı yetmiyor moblara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 ben 2. grup için ningguang noelle xiangling amber yapsam olur mu? bu ning in dps bayaa iyiymiş, geo olduğu için reaction fakiri ama 2 fire 2 geo 40% attack alıyor zaten. deneyen kullanan var mı ningguang ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 (düzenlendi) oyunun ilk görevlerini oynuyorum, burada yazdıklarınızdan bir bok anlayacak kadar derinlere girmiş değilim. ama başlangıçtaki questler çok keyifliymiş. Switch'te bir sürü böyle oyun vardır herhalde, alıp oynayasım geldi onları. Kasım 9, 2020 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 bende var ama malesef geliştiremedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Ning bende yok ama bayağı güçlü sanırım, coop dungeon yaparken bayağı sağlam vuran birkaç kişi gördüm. Elemental reaction filan dinlemeden carryledi grubu. Ama belki char tırttır kullandığı silah/artifactlar çok OPdir, kastıktan sonra Amber'la bile Spiral Abyss F12 kesebiliyorlar. Geo Artifact seti tamamladıysa bayağı iyi bir bonusu var onun (in-game text yanlışmış, RES değil Damage bonus veriyormuş 35%) Diona veya Childe/Tartaglia iyiyse onların bannerına gömmeyi planlıyorum ne varsa ne yoksa, Ning o arada düşer belki. Ama eğer o charlar tırtsa bir sonraki ZhongLi ve Claymore trio bannerını beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 (düzenlendi) Ning iş yapıyor baya main dpsim diğer çıkanlara ısınamadığım için. 2x archait petra 2x gladiator/berserker ile güzel vuruyor. Silah olarak battle pass silah iyi, 5 starlara girmiyorum fakırız, gachalardan Widsith, Eye of Perception iyi, şu yeni starglitter ile alınan Blackcliff de fena olmaz crit dmg substatı var. Ayrıca Prototype Malice kullanınca semi-healer oluyor enerjisi çat pat dolduğu için, abysste falan öneririm Malicei. Hatta open worldte dolanırken healer kullanmıyorum Ning'te Malice olduğu için, her burst basışında %12 civarı heal gidiyor herkese mis gibi. Kasım 9, 2020 Qali tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 @Qali tenks valla, ikna oldum, basayım level'ları. bi de amber yerine kullanabileceğim bennet felan gelirse ilerde çok güzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar