Raze Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 ee bu patch note larında tek key party değiştirme yok. beni çok ayar ediyor olmaması map gezerken falan. ar27 oldum tıngır mıngır gidiyorum ama quest felan biterse bayarım herhalde @Laurelin bende hesap olacaktı jean olan, bakayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 QoL değişikliklerini yazmamışlar güncelleme gelmesine yakın belli olur onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 memnun olurum valla bu cok idealdi ya, fischl vardi, barbara vardi, chongun mu ne o vardi, yazik oldu. dogumgunu hediyesi bisilerde vermislerdi ki welkin moon u saymiom, xi den bulsunlar artik belalarini 9 dakika önce, Raze dedi ki: @Laurelin bende hesap olacaktı jean olan, bakayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 r31 jean fisch barbara razor r36 venti noelle ningguang chongyun xiangling razor r38 jean noelle ningguang fischl beidou xiangling eskiden yazdıklarım dışında bunlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 (düzenlendi) Yeni Redeem Code: GenshinZHB30 Ekim 30, 2020 ShadowFury tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 5 dakika önce, Raze dedi ki: r31 jean fisch barbara razor r36 venti noelle ningguang chongyun xiangling razor r38 jean noelle ningguang fischl beidou xiangling eskiden yazdıklarım dışında bunlar var sonuncuya cokerim gene barbara storyden geliyormus galiba tam top kek olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 yeni hesabı linklemeden önce supporttan cevap bekle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 58 dakika önce, Raze dedi ki: ar27 oldum tıngır mıngır gidiyorum ama quest felan biterse bayarım herhalde 38 de bitiyor son görev hocam. ondan sonra tamamen boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 17 dakika önce, Sam dedi ki: yeni hesabı linklemeden önce supporttan cevap bekle bence. bekliycem zaten, baya agir yazdim yane. oynadigim o kadarda zaman cope gitsin istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 ne uyuz oyun ya, yani oynamak istiyorsun ama oyun resmen hayır dur bir halt yapamazsın diyor. Sonu amma kötü yapmışlar. Hani bare resinsiz yerler olsun mora felan farmlayayım, o da yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 (düzenlendi) summoners war diye bi oyun vardı, telefonda iş yapmak istiyorsa ona bi miktar benzetmesi lazım. (auto farm dungeon ve resin regen+) @Harvey benim hızımla daha sürer o zaman Ekim 30, 2020 Raze tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 (düzenlendi) 1.1le resinsiz questler filan gelecekmiş, commission gibi ama exploration based. Eğer resetleniyorsa ve ödülleri yeterince iyiyse o biraz content sağlar yeni arealar filan gelene kadar. Ekim 30, 2020 ShadowFury tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 evet gidipde saçma sapan tüm haritayı gezip yeni chest spawnlamış mı diye bakmaktan başka şeyler olması lazım. Karakterleri bile geliştiremiyorum resmen öyle kaldılar, en azından onlara çözüm bulsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 battlepass şart ya karakter gelişimi açısından baya fazla materyal ve para veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 o bile yetmiyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Senin quinn düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 2800 exp sonra ar40 geliyor. ascension mats de hazır. bu resete yetişirse çok tatlı olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 AR40 powerspike bayağı ciddiymiş. Öyle abartı öldüm bittim diyecek bir şey değil tabi, hala kesiliyor ama bayağı zorlaşmaya başladı. Oceanid, Hypostasis filan bayağı faceroll kesiliyordu şimdi aşırı dikkatli oynamam gerekiyor. World Bossları geçtim, "Minochurl işte ya vursa ne olucak abi" diye oynuyordum, şimdi slimeları bile dodgelamak gerekiyor lol (Hatta Hilichurller bile crossbowla elemental reaction comboladıklarında bayağı feci vuruyorlar) Bir de Fischl yetmemeye başladı artık, güçlü carry dpsim yok. Tek 5* charım Venti, 2 defa düştü ama C1 bonusu oyunun en gereksiz constellationı, yok sayıyorum. Bir de 5* Spear düştü normal bannerdan, Xianglingi çok ihmal etmiştim onu levellıyorum şimdi düzgün bi artifact build filan yaparsam belki o iş görür. Bi Diluc, Keqing filan gelse de rahat etsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 yeni world levela geçtiğin için bence o ya. 5* artifact falan kasmaya başladın mı rahatlarsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Daha önceki World Levellarda bu kadar ciddi powerspike yoktu ama, onu diyorum. Sadece mobların hpsi artıyordu birazcık, kesme süresi uzuyordu sen ascensionları weaponları filan halledene kadar. WL5 başka, her şey hayvan gibi vurmaya başladı, charları weaponları levellamama rağmen rahat ölmüyorlar. Önceden Barbaranın heali yetiyordu, şimdi ufak tefek mob fightlardan bile hp kaybederek çıkıyorum. Birkaç tane 5* artifact filan vardı zaten çok farketmedi henüz. Artifact Dungeon farmlamak için onların son tierlerinin açılmasını bekliyorum, AR45 gerekiyor. Legendary Artifact düşme ihtimali daha fazlaymış (%25-30dan %50 ye çıkıyormuş sanırım). Ama AR40tan sonra Hypostasis, Oceanidden filan da legendary artifact düşmeye başladı, ascension mat filan toplarken onlardan da güzel birkaç parça gelebilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 (düzenlendi) 41 dakika önce, ShadowFury dedi ki: AR40 powerspike bayağı ciddiymiş. Öyle abartı öldüm bittim diyecek bir şey değil tabi, hala kesiliyor ama bayağı zorlaşmaya başladı. Oceanid, Hypostasis filan bayağı faceroll kesiliyordu şimdi aşırı dikkatli oynamam gerekiyor. World Bossları geçtim, "Minochurl işte ya vursa ne olucak abi" diye oynuyordum, şimdi slimeları bile dodgelamak gerekiyor lol (Hatta Hilichurller bile crossbowla elemental reaction comboladıklarında bayağı feci vuruyorlar) Bir de Fischl yetmemeye başladı artık, güçlü carry dpsim yok. Tek 5* charım Venti, 2 defa düştü ama C1 bonusu oyunun en gereksiz constellationı, yok sayıyorum. Bir de 5* Spear düştü normal bannerdan, Xianglingi çok ihmal etmiştim onu levellıyorum şimdi düzgün bi artifact build filan yaparsam belki o iş görür. Bi Diluc, Keqing filan gelse de rahat etsem. Crescent Pike baya broken Xiangling için ona bi bakıver. Fischl fena carry değil aslında ama C1 gerekiyor. Birde AR 45 olunca domainlerden %100 1 tane 5 star artifact atmaya başlıyor, onun yanına ekstradan gelebiliyor, ben beklemek istemedim fragile resinlerin birazını AR40 gibi kullandım artifactlar için ama 45'e bekletmek daha mantıklı. Ekim 31, 2020 Qali tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 2 saat önce, ShadowFury dedi ki: AR40 powerspike bayağı ciddiymiş. Öyle abartı öldüm bittim diyecek bir şey değil tabi, hala kesiliyor ama bayağı zorlaşmaya başladı. Oceanid, Hypostasis filan bayağı faceroll kesiliyordu şimdi aşırı dikkatli oynamam gerekiyor. World Bossları geçtim, "Minochurl işte ya vursa ne olucak abi" diye oynuyordum, şimdi slimeları bile dodgelamak gerekiyor lol (Hatta Hilichurller bile crossbowla elemental reaction comboladıklarında bayağı feci vuruyorlar) Bir de Fischl yetmemeye başladı artık, güçlü carry dpsim yok. Tek 5* charım Venti, 2 defa düştü ama C1 bonusu oyunun en gereksiz constellationı, yok sayıyorum. Bir de 5* Spear düştü normal bannerdan, Xianglingi çok ihmal etmiştim onu levellıyorum şimdi düzgün bi artifact build filan yaparsam belki o iş görür. Bi Diluc, Keqing filan gelse de rahat etsem. Bende de venti varda tek dps yapan beidou , o varsa onu kullan derim. Veya razor. Venti-Bei-Xiang-Barara dışında şimdi fischl ve ninnguang ı lvllamaya çalışıyorum. Sağlam vuran başka dps yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 okadar gem biriktirirsen tabi başka karakterin olmaz dua ette yenilerden çıksın bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2020 Gem biriktirmedim ya bayağı harcadım. 2.8k gem kaldı. 1.1'e kadar daha harcamam biriktiririm diyorum ama zaten biriktirecek gem de vermiyor oyun hep gıdım gıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar