Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 ha o bakımdan iyi oldu orası ayrı da elemental reaction istiyor hep timed triallar filan, combatta sıkıntı oluyor hızlı dps gerekince. neyse wishe devam ediyorum belki klee gelir. yokediyordu trialda. sukroz ama bayağı kötüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 Sukrozla çılgın dpse support yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 Sucrose guzel karakter ama bi venti değil. Ha conslari full olur ozaman ventinin yerine gecer tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 4k gem biriktirdim yeni gelecek xiao veya xhangli yi bekliyorum ama ikide bi şeytan dürtüyor noelle i fulle diye (şuan cons 3) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 f2p için noelle epey iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 adventurer ranki bilerek düşük tutsam dünyayı hiç kastırılmadan açsam bir zararı oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 olur tabi hep düşük mats farmlarsın ileride çok yavaşlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 Var mı arttıran ? Lanet mondstadt çok ufak olduğu için bunaldım chest aramaktan achievement ı alamıycam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 Var. Liyue bugün bitti hatta. Mondstadt'da chest achievementı bitemedi bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Lan ben daha yeni dün mondstadt statuelerini zar zor maxladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 chest reset mekaniği tam olarak nasıl ? hangi chestler timer ile restleniyor, hangisi oyunda ilerledikçe (atıyorum world lvl arttırarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Chest reset is a lie. Kaç tur attım haritada, achievementı tamamlayacak chest bulamıyorum. Gerçi mob chestler resetleniyor deniyor, (sanırım kırmızı rune/mavi auralı chestleri kastediyorlar, etrafındaki mobları öldürünce unlocklanan) ama ne sıklıkta resetleniyor, ne koşullarda resetleniyor, kaç tane var, mekaniklerini filan bilemiyoruz. Puzzlelar, hidden chestler, challengelar vs. haritadaki chestlerin %90ı filan sanırım sabit, hiç resetlenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 (düzenlendi) world levelı arttırdım 5 ranklik xp kasmışım yeni rank var ama zar zor kesiliyor elitler. 5 yıldız silah mı kovalamak gerekiyor. 3 yıldız refine 5 rank 20 silahla 15 dakka sürüyor ben daha resetlenen chest görmedim. Ekim 28, 2020 LethE tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 5* silah kovalamak çok mantıklı değil 4* refinelanarak 5* her türlü geçer f2p oyuncular için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Yeni boss gelecek diger ikisi gibi crafting material atan. O geldiginde herkes crafting silahlarını kullanmaya baslayacak refine etmesi iyice kolaylasacagi icin. Battle pass teki silahlar da baya iyi sanırım onlar da degismeyecek hep aynisini alip refinelanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 silah ve karakteri uplayarak world lvl dengine ulaşılabiliyor ama ilk geçtiğinizde yavaş geliyor doğru. Ana dps karakteri ve kullandığı silahı pompalamaya devam. Birde talentları arttırmak önemli tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 AR40'ta bayağı ciddi bir powerspike varmış (World level 5). Ama ondan öncekilerde öyle abartı bir fark göremedim. 39um şu anda, Dvalin ve Andrius'u kesmeden önce 40layıp sonra keseyim diyorum legendary artifact düşürebilir diye. Ama o bahsedilen powerspike ne derecede ondan emin değilim, fena patlamaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 (düzenlendi) Çok aşırı bir zorlaşma olmuyor WL5'te, dps kullandığın karakteri up to date tuttuğun sürece levelıydı, silahıydı, talentiydi vs. sıkıntı olmaz. Bence beklet weekly bossları AR 40 için, lvl 6 talent üzeri gereken materyalleri düşürmeye başlıyorlar ve daha çok legendary artifact düşüyor. Ekim 28, 2020 Qali tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 aynı durumdayım 39.5 larda, hafta bitmeden 40 olup o bossları öyle almayı deneyeceğim. Oyun zorlaşsada sanki elinizden tutuyor gib, gerçi dvalin i bu zorlukta ilk yaptığımda bayağı zayıf kalmıştım ama öldürene kadar devam etti encounter. Sanki o son platform u hiç patlatmıyor gibi? . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 1 saat önce, ShadowFury dedi ki: AR40'ta bayağı ciddi bir powerspike varmış (World level 5). Ama ondan öncekilerde öyle abartı bir fark göremedim. 39um şu anda, Dvalin ve Andrius'u kesmeden önce 40layıp sonra keseyim diyorum legendary artifact düşürebilir diye. Ama o bahsedilen powerspike ne derecede ondan emin değilim, fena patlamaz umarım. aynı durumdayım 39 oldum pazara kadar 40 olurum diye düşünüyorum ama olduğum gibi keqingi 80 leyebilir miyim emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 şimdi 11 kasımda yeni bölge gelmeyecekmiş. ne yapacak bu millet yeni bölge olmadan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 4 daily, resin harca çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 10 dk oynar çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 1.1 de geo archon storylineın devamı gelecek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 daily olarak ne var oyunda, main story yapiom yavas yavasta hani bole cok bi numara gormedim resin yeni acildida gidip ugrasmadim anladigim akdari ile primo gem vermio direk, gachacilar bunuda izah edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar