eregorn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 PC - Android - PS4 için çıkışını yapmış SemiMMO oyun. Zelda BOTW gibi 12GB DL ile birlikte geliyor F2P Cash Shop tabi ki var Ayrıca cross play var Oynadığınız Dünya sizin dünyanız. Dilerseniz arkadaşlarınızı davet edip dungeon akabilirsiniz ama onların dünyasına etkisi olmuyor. Item aldıkları ile kalıyorlar. Sizde onların dünyasına giderseniz aynı şekil PC'de oynarken, oyunu kapatıp mobilde devam edebiliyorsunuz. Yada PS4'de. Netflix kafası Oynadıktan sonra yorum yazarım. Web sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 çok aşırı weeb. fazla çocuksu. p2w. eğlendirmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 oo weeb , alırım bir dal :D. Şaka maka son zamanlarda bayağı bir duyuyorum bunu, genelde beğeniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Oyun çok iyi dün denedim biraz, etrafta gezmesi dolanması combatı falan baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 (düzenlendi) seyrettim biraz, gbf crew'dan oynayanlar da var ama gacha pişmanlıktır. "gacha'ya rağmen deneyeyim" dedirtecek kadar da cezbetmedi. kötü görünmüyor ama, gacha olmasaydı denerdim. Eylül 30, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 triple a bütçesi var resmen oyunda akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 AppStore’da da var bu? Fake mi o oyun? Mihoyo limited diye bir şirketin oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 fake değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Oyun baya iyi, tam bir gacha da değil gibi, mobil bile akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Arkadaş beraber oynayak dedi, yükledim, gacha olduğunu gördüm, açmadan sildim. Gachalar tehlikeli, çok para harcarım sararsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Tablette bir 5-10 dk oynadım. Grafikleri oynanışı falan güzel cidden. Ama koca ekranda kontroller yordu sildim. Telefonda ps ve PC de güzel oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 bannerı geçmeden venti de düştü millet yapımcı firmaya ağır yahudi demiş de henüz bir problem görmedim şahsen. 2 tane 5* oldu bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 ilk ssr geldi oynatir bi sure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 bugün denedim bunu ilk şehre girene kadar, etrafta dolandım vs , fena değil bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 salih oyunu çok hypeladı diye indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Ekleşelim varsa öyle bir şey, bende coop yeni açıldı, drea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 mobil friendly degil pek konsol goturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Honkai Impact 3rd'ün yapımcıları olduğu için heveslendim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 (düzenlendi) honkai linear/ 3d guzel optlamisti bu pek oyle degil gibi Ekim 2, 2020 Fin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 honkainin gameplay düz kart gachası. 3d ilüzyon sadece genshin 10 gömlek üstün tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 düzgün karakter çıkaramadım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 iyi madem ben de indirdim, bir denerim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Ssr karaktere çok ihtiyaç yok gibi, normal gacha gibi başlat bekle değil oyun, skilzz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 oyun single olduğu için ssr çok şart değil ya isterseniz reroll kasın tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Reroll ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar