Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 ahahahah biri yapmış şunu nihayet. yalnız cesedin birand'la aynı renk olması lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 eksik olursa haber edin bende katılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 (düzenlendi) göreve başlarken "aayyyhh bi impostor gelmedi" demeyin. uyarıldıktan sonra bir sonraki görevde de aynısını yapacaksanız oynamayın bizle. Ekim 4, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 bana mı atıyosun bu taşı sen. KESERİM SENİ SITRAW ADAM PARALİZE OLURSUN BEN VENTTEN ÇIKARKEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 yok kanalda söyledim meseleyi zaten de buraya da yazayım hani olur da kimse söylemezse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 tamam gelmeyiz bir daha... ya sev ya terketi uzaya bile taşıdın sıtraw adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 abi ace'nin ÇATA ÇUT diye mikrofonun alt eşik değerini penetre eden mouse click'lerinden imposter olduğunu çözdüm, bırak da o kadar rp yapılsın asdgfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 push2talk yapmayan impostor da olmeyi hakediyor, mesela kill/death sesi gelince baskasinin mikrofonundan, report da cabuk gelince selfreport oldugu cok belli oluyor =< insanlar bi citir tecrubelendi ve oyunlar daha keyiflendi gibi, peclerle ayakta tutsalar daha 50-100 saatimiz daha var temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 he ya mikrofon etiği gelişmemiş adamlar yıllarca nasıl online oyun oynamış merak ettim ben de. özellikle ace ile saatlerce civ aoe oynayan insanlara acıdım... @Aceacearkandan konuşuyoruz önünü dön bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Lan maustan tık sesi gelmiş hepi topu.. Tık ulan tık!!! Bi de komik tarafı onca amongus oynadım. Bir kere denk geldi emenike... Aman fırsatı kaçırma golt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 9 saat önce, goldbären dedi ki: tamam gelmeyiz bir daha... ya sev ya terketi uzaya bile taşıdın sıtraw adam sen gelme zaten. daha millet ceset nerde bulundu ne oldu anlatırken kendine vote basıp geçiyorsun asdafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 kaotik adam da lazım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 ahah golt çat diye oy verince insan bi yerinde hopluyo noldu lan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 27 dakika önce, Aceace dedi ki: Lan maustan tık sesi gelmiş hepi topu.. Tık ulan tık!!! Bi de komik tarafı onca amongus oynadım. Bir kere denk geldi emenike... Aman fırsatı kaçırma golt şlu discorddaki crisp olayını açsan çok rahat edeceksin aslında sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 benim bu tayfada gördüğüm bir şey var. herkes inanmaya o kadar hazır bekliyor ki, doğru veya yanlış X kişisini şuradan yürürken görd.. de, daha cümlen bitmeden, adam kendini savunmadan pıt pıt pıt oylar geliyor sdsafas ilk roundda info vermicem crewmate olarak vallahi beleşe adam astırmaktan yoruldum geçen akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 31 dakika önce, goldbären dedi ki: şlu discorddaki crisp olayını açsan çok rahat edeceksin aslında sdf. Abi açık zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2020 2 saat önce, goldbären dedi ki: he ya mikrofon etiği gelişmemiş adamlar yıllarca nasıl online oyun oynamış merak ettim ben de. özellikle ace ile saatlerce civ aoe oynayan insanlara acıdım... @Aceacearkandan konuşuyoruz önünü dön bakim. lan geçen gün senin de TIPITIPITAPA diye mekenik kleyve sesin geliyordu, stream izliyordum diye müdahale etmedim =Pppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Dün bir kez daha gördük ki Deno her oyunda olduğu gibi bu oyunda da en iyi. Crewmate'lerin Sherlock'u, Impostor'ların Dexter'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 bırak ya 2 oyunda bir haksız yere asılmak mı şherlock'luk lelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 On 05.10.2020 at 14:41, Cokomantis dedi ki: lan geçen gün senin de TIPITIPITAPA diye mekenik kleyve sesin geliyordu, stream izliyordum diye müdahale etmedim =Pppp Kim çaldı lan o mekanik klavyeyi? Ben 9 yıldır starcraft turnuvasından kazandığım a4 x7yi kullanıyom. Adam forumda bile self report yapıp başkasına suç atıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Dün Ahmet'in gülmesi ne olay oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 abi adam guldu bizim ne tryhardligimiz kaldi ne keyif kaciriyor olmamiz =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Abi adam god emperor. Pfftttss yazarken bile güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 50 dakika önce, Aceace dedi ki: Kim çaldı lan o mekanik klavyeyi? Ben 9 yıldır starcraft turnuvasından kazandığım a4 x7yi kullanıyom. Adam forumda bile self report yapıp başkasına suç atıyo. yok golt'un klevyesine dedim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar