khalad Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Bildiğiniz gibi geliştirilmiş maç motoru. 249 TL ve ön siparişte 224,10 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Bayağı büyük cahil cesareti ya FM'ye 250 lira değer biçmek. Cesaretlerinden dolayı tebrik etmek lazım SI Games'i Veya artık dağıtımcı kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Cahil cesareti? Abi adamlar rakipsiz... 350 lira da biçebilirler. Ultra sadık fanbaseleri var. (blizzbois falan halt yemiş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Football Manager 2021 Announce Trailer https://www.youtube.com/watch?v=wlJ82sZEkC8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Si Games kura göre fiyat biçmiş anlaşılan bu seneye kadar hep almıştım da bu kadar para vermem saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2020 The Premier league is buggy as hell this weekend. Miles Jacobson@milesSI https://twitter.com/milesSI/status/1310305099823173632 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2020 (düzenlendi) On 25.09.2020 at 01:59, khalad dedi ki: Si Games kura göre fiyat biçmiş anlaşılan bu seneye kadar hep almıştım da bu kadar para vermem saçmalık. Xbox pass ile geldi gecen sene. Bu sene de olabilir ayni sekil evet yine olacak https://www.gamesradar.com/football-manager-2021-launches-for-both-pc-and-xbox-later-this-year/#:~:text=For the first time in,instantly transfers over to Xbox. Eylül 28, 2020 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2020 game pass'de olacak yazmıyor yalnız, ben mi yanlış okudum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2020 çıktıktan birkaç ay sonra gelebilir, 2020 releasede gelmedi çok sonra geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2020 game pass sistemi yeni yeni canlandığı için de olabilir o. şak diye en başında da gelebilir ama bir şey fark etmez. zaten yarı sezon updatine kadar oynayan yok sdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2020 2020 kadro güncelleyip oynayın ya şimdilik bu şekil gideri var. Oyunun bugsuz olması 6 ayı buluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 #FM21 is shaping up to being our most pre-ordered game of all time .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Mobili ne zaman çıkacak acep çıksa da takılsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 durma playden 3 e böldürüp 200 tl ye aldım dayanamayıp yine.hastalık olduğu için her sene alıyorum.yine si games rakipsiz olduğu için 1-2 ufak geliştirme ve güncel kadrolarla vermiş piyasaya oyunu.işten vakit kaldıkça oynuyoruz mecbur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 geliştirilmiş oyun motoru iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 85 https://www.pcgamer.com/football-manager-2021-review/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 xmas indirimi fln bekliyorum alicam, cok bi gelistirme oldugundan degil ama son versyonu oynamazsam OCDm tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Bunun mobili çok çok kötü olmuş yav. İlk ciktigi gün bi sezon oynadım. Çok rahat şampiyon da oldum ama çok zevksiz oyun Bir daha giresim gelmedi. 2019 böyle değildi mesela 5-10 sezon oynamıştım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 kadrolar hariç mobil her yıl aynı değil mi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2020 Bilmiyorum 2019 böyle değildi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 (düzenlendi) ben bir aydır oynuyorum, bir kaç tane database patch ile başlamak gerekiyor ztn transferlerin düzgün olması için.bu seneki oyun bence olmuş, ilk defa bir oyunu Türkçe oynuyorum diyebilirim ki +20 senelik gamer'ım. FB ile başladım, ilk sezon rahat şampiyon olduk ama çok da zevkli değildi transfer yapmak için bir sonraki sezonu bekledim. (ilk sene sanırım +30$m yazdım: beyaz+altay+bir kaç) VE ikinci sezonda ciddi zorlayıcı kurallar geliyor, kiralıklar da geri gelince... normalde save/load yapmam bunda da yapmadım, yanlış planlama yaptığım için hiç kadroya bile alamadığım Türk transferler oldu. (kiralamam gerekti maaşları düşük olsa da) sol bek'le kavga edip göndermek zorunda kaldım. kadro şu an: şampiyonlar liginde de büyük şanssızlık oldu, 9 puanla çıkamadım: arayüz gayet güzel ama bu sene oyuncu suratları indirmek biraz zor, rus forumlarından link var bulamazsanız atarım: Aralık 29, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 Football Manager sales top 33 million It's a record. Literally. What a milestone to hit. Congratulations to the whole team at @SIgames @FootballManager both old and new. Miles Jacobson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 Miles dua etsin, millet eve kapandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 Pandemi muhabbetini katmışlar mı oyuna ? Umarım yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 ulan her yıl aynı şeyi sata sata biltmediler be, millet de almaya devam ediyor şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar