Liebe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Abi git bjk başlığına bak dün bir tane mesaj atan fb li gs li yok, ama bir şey oluyor sanki tüm Twitter paticikteymiş gibi apaçi apaçi mesajlar doluşuyor fener başlığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 ee irfan adama basarsan oda sana basar : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 önce irfanın sonra da öteki adamın kırmızısı verilmedi sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 ahaha kaçan gole bak. şimdi bunun taktikle maktiktle alakası yok, tüm kazma forvetleri toplamışız boş kaleye gol kaçırma yarışı yapıyorlar her maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 ya asdafasdasfasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 pelkas iyi ki sari kirmizi forma giymemis direkt atilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Pelkas sarı lacivert hariç hangi formayı giyseydi atılırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 antebin golde tertemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Cinoboci net faul yapıyor kafa topuna çıkmasını engelliyor szalainin, 144p izlemeyin abi maçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 aynen kanka seni de arkandan ittiklerinde geriye doğru düşersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 yazdığın cümledeki saçmalığın farkına bile varamayacak derecede fanatiklik bürümüş gözünüzü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 salaklık benimki de laf anlatmaya çalışıyorum ama 28. saniyeyi izlersin belki utanırsın dediğinden. https://streamable.com/9bsanh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Abi... Cidden şu pozisyonda faul olduğunu düşünüyor musun? İçtenlikle soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 oo başlığa doluşmuş yine fb haterları sdfdsf şaşırtıcı derece iyi oynuyoruz. mert de bana göre takımın en iyisi şu anda. gol atmasına çok sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 (düzenlendi) Valla maçı izlemiyorum da linke baktım meraktan, benim görebildiğim kadarıyla faulle uzaktan yakından alakası yok pozisyonun. Hatta "ne faulü yahu" diye karşı taraf tarafından link konması gerekecek kadar net pozisyon Nisan 12, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 ulan yazmaz olaydım altay aldı topu içeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 bu hafta kaleciler ne güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 iptal edilen gol linkinin fenerbahçelilerden gelmesi forumdaki fair play ruhu adına olumlu bir adım olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 kale arkası açısından izleyin arkadaşlar. itişi net gözüküyor. yine de faul yok diyorsanız bişey diyemem. bu arada allahtan gol erken geldi. yoksa cehennem gibi 20dk geçirirdik yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 28. saniyedeki çift elle itme bjkye yapılsa tiner döküp yakarlardı maç sonrası hakemi, gelmişler burda ahkam kesiyorlar boş boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Fenerbahçe'li arkadaşlardan Serdar Aziz,İrfan Can Kahveci ve Pelkas'ın pozisyonlarını da burada paylaşarak savunmalarını rica ediyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 biz bişeyi savunmuyoruz. ama sen istersen cenkin eli ile aldığı topu burada paylaşıp sabaha kadar savunabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 (düzenlendi) bence de iptal doğru, temas gs maçındaki kdr zayıf değil ve zaten 2 eliyle uzun süre itiyor. gs maçındaki pozisyon 'ebesin' dokunuşu. Nisan 12, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 (düzenlendi) serdara sarı net, irfan kırmızı çıkabilirdi, pelkasın pozisyonunda tehlikeli hareket var ama temas yok gibi gördüm ne varsa söylüyoruz bak yukarıda da yazdık zaten irfanı, kabak gibi ortada olan olmayan pozisyonlar için cingar çıkarmıyoruz Nisan 12, 2021 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Temas yok mu ? adamın suratına baksan mı acaba ? golü o kadar incelemişsin ya ona da baksaydın bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar