Borlach Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 @FuCKiR defansif açıdan değerlendirmek için hem bu maç ölçü değil hemde erken ama oyunun yönünü değiştirişi, derine top oynayışı, beklere yardıma gidişi falan hep dikkat çekti bu maç. fiziğide çok düzgün. tutarsa eğer pelkas'tan sonra bi piyango transfer daha olmuş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 szalai yi cok begendim. cocuk hata yapmadi. birebir mucadele izleyemedik ama cikardigi paslarin hepsi cok basariliydi. szalai oyun kurdu cogu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 2. Golde atağı başlattı pelkasa güzel bu pasla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 ki pelkasa pası vermeden önce topu rakip yarı sahaya 40m'lik enfes bi çapraz pasla gönderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 @Borlach abi işte stoperde bu maçta hiç baskı olmadı. Bunları değerlendirmek erken bana göre. Çünkü kayseri fenerin de gerçekten fener gibi oynayışının etkisiyle hiç çıkamadı. O yüzden Lemos durumu oluşmasın. İlk maç güzellemelerini aratsam forumda bulurum ama görüldü ki yetersiz adam. Biraz daha beklemek lazım. Ben kendi kıstasımda henüz çok erken buluyorum. Bu arada genel olarak yine yazılanlar hep haklıyı haksızı gösterir. Arşiv de yalan söylemez. Ben burada fener fener gibi oynar dedim. Öyle topu rakibe ver ( %29 luk maç ) ama kazanıyoruz masalını dinlemektense 30sene öncesinden beri sürekli bildiğim feneri izlemeyi tercih ederim. Mazeretsiz olarak fener bu takımla çok önce başlayabilirdi bu futbolu oynamaya ve kazanmaya ama td nin ufku dar. Hala dar bana göre ve hala takıma gireceklerle oluşacak rekabette bu takımı yönetemez diye düşünüyorum. TD fenere çok düşük kalıyor. Son olarak ilk 60dk oynanan oyunu ve en önemlisi sürekliliğini beğendim. Feneri bir de deplasman her ne kadar yok deseler de dışarda aynı oyunu görmek isterim. Buna ek olarak kayserili henriqueyi de sağ değil de orjinal mevki diye sol kanatta başlatan td yi de tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 https://mobile.twitter.com/maykilsco2/status/1353769144865480704?s=20 adam kral, kalp macar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 erol konusunda sana katılıyorum. attila için bende erken diyorum ama topa oyunu sokuşu falan en azından topçu kumaşı olduğunu gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 “İrfan Can için en iyi teklif Fenerbahçe den geldi “ .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 hadi canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 8m euro + deniz türüç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Ozanı 20ye falan okutmuş olmamız lazım bu paraya almak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 katar'a falan para etmez topcunun biri 10m+ gönderirsiniz abi, olmadı bolu spor'a /no offence mesut'un para almadan futbol oynadığı yerde her şey olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 ben bu transfer katakullillerine sıcak bakıyorum ya, haksız ffp kulüpleri buna zorluyor adam 200 milyon euroya topçu transfer ediyor elden para vererek sorun olmuyor. işte sen de çine almanyaya adam satıp bedavaya kiralayıp fon yaratıyorsun ya da anlaşmalı kulübe saçma sapan adamı tonla paraya veriyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Valla herhalde araştırmışlardır, zira bu ara bu limitlerle bariz gözüne gözüne sokuyor milletin . Ama avrupa da kaç yere ceza da verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 ya katar parasını da incelemesiz bırakmıyorlar bakma sen, City ceza aldı temyiz ile kalktı sanırım. PSG de bir soruşturma geçirmişti. Ama kontrol yeterli olmayabilir tabi. Adamların gelirleri, döndürdükleri para çok fazla sponsorluk dışında da. TR dediğin yer vergisini, cezasını, faturasını, kredisini zamanında keriz gibi ödeyenin hep zararlı çıktığı, ödemeyenin bir şekilde affedildiği bir yer. Sosyal hayattaki düzen böyle olunca sporda da farklı olmuyor. Burada eğer böyle şeylere göz göre göre okey diyecekse federasyon, en azından harcama limitlerini kaldırsın herkes rahat rahat istediğini yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Yeni kanun geçerse zaten limit gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Yazıldı mı, Acun, Mesut'un hayatını dizi yapıp karşılığında Mesut'a 10m vericekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 konusu ne olacakmiş, zorla başka bir ülkenin milli takımında oynatılıp dünya kupası kazandırılan futbolcunun ülkesine dönüşünün acıklı hikayesi mi sdsafa abi devlet kurumları falan ülkene hoşgeldin mesajları atıyor, adam payitaht paylaşıyor falan. sanki sürgünden döndü adam sdafa. dizi yapmasına gerek yok, zaten dizi gibi süreç yaşanıyor son 1 aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 zorla turkiye'ye gol attiriyorlar, mactan once kendimi alman hissediyorum diye aciklama yaptiriyorlar. profesyonelce isini yapmak ayip degil tabii ki ama komik bir hale burundu olay espri yapiyoruz ailesini de kurtardilar mi yoksa sadece m10 mu geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 https://www.matchwornshirt.com/shirt/9455 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Yeni stoper sıçtı bu maç ya. 1 gol yedirdi ( iptal olan ). Yapılacka hata değil, 2 tane çok kritik hata yaptı. İşte maç biraz zor olunca stoperin defosu ortaya çıkıyor anında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2021 3 puan + clean sheet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Clean Lider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 (düzenlendi) Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'den İrfan Can Kahveci'yi renklerine bağladı Ocak 31, 2021 kizillelma tarafından düzenlendi Ek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 12 milyon mu vermiş fener hayırlı olsun. Bu limit geyiği iyice komik kaçmaya başladı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar