Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş ?? 2020-2021 ?? Sezonu Çifte Kupalı Şampiyonu ?


Llama

Öne çıkan mesajlar

Ya sergen devam etsin isterim fakat ortalık puslu. Sergen para konuşmam vs dedi sonra 30m istemiş diyorlar yalanlama da gelmedi. Ee şimdi 3m euro istiyorsan demek para da konuşurmuşsun. Çok yıpranmış falan filan. Dune kadar taraftar istemediği sürece gitmem diyordu. Ben genel olarak afili laflara pek inanmam doğru çıktığını pek ender gördüm. 

Ben anç nin bir yol bulacağını düşünüyorum. Inş sergen olur tabi ama bu birliktelikten artık ne fayda gelir bilmiyorum. 

Bence büyük takımlardan bir yardımcı hocayı başa getirsinler taktik yapabilen. Morenoyu da kondisyoner olarak tutsunlar. 

Muhakkak 1 i santrafor olmak üzere tartışılmaz 2 tane şl adamı alsınlar. Rosier ve ghezali da tutsunlar mümkünse 

Karalar bağlamaya gerek yok yani. Iyi kadro yapıp başına taktik bilen hücum seti bile td getirirsen tadından yenmez takım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben yönetimin aşırı beceriksiz davrandığını düşünmüyorum. Elbet bir bütçe var bir plan var. Sergen'in para odaklı olduğunu düşünüyorum, Sergen zaten sever parayı. 2 şampiyonluk almış, tarihin en yoğun ligini, en kısıtlı kadro ile kazanmış. Mucize adam konumunda şu an. 2m-3m euro arasında 11m tl fark var bir tane yalıcık alırsın ?
Futbolcuyken günümüz futbolcuları gibi inanılmaz paralar kazanmadı Sergen. Haklı olarak biraz koparmak istiyor olabilir.
Bir de şu var. Anç sadece taraftar için tutuyordu Sergen'i. sezon başından beri araları iyi değil.


Ek olarak rezil olmamak için bir de transfer bütçesi. ŞL ye bu kadro ile gidersek eleğe döneriz zaten.

saat 12.00'da taraftar evinin önüne gidecekmiş. Sergen kalacak ise yönetim değişebilir sorun değil ancak 500bin euro maaş alırken bir anda 2.2m euro maaş istemek de "para konuşmam" olayına pek samimi olmuyor ? Yönetim 12m teklif etmiş Sergen hakkım olan 30m demiş. 

 

bLackcha0s tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynen 3m çok abi ya, eskiden de vermeleri yanlıştı geçen anlatıyorlar italya liginde ne alıyor hocalar diye bassın gitsinler vermesinler kimseye o paraları. abdullah avcı fln şaka gibi adamlara deli gibi borçlu oluyoruz bir de. 2m bile çok 1-1,5 maks çok başarılarsa gitsinler avrupada hocalık yapsınlar. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben pek para hedesine inanmıyorum, soğutmak için de servis ediyor olabilirler. Bizim yönetimlerin uyguladığı klasik taktik. Şenol'a da yığınla şey yazıp durdular , Q7 ye oraya buraya işiyordu diye haber çıkardılar. Taraftar soğusun diye çıkartılmış haberler gibi geliyor. Zaten bence seneye bu kafayla başarılı olmamız mucize, daha elimizdeki kadroyu tutamıyoruz Rosi ve gez i burada fb/gs de görürsek şaşırmamamız lazım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne olacak ki başka ortada? Başından beri para konuşmam diyor 30m para istiyor. Beşiktaş gibi bir kulübün "çaylak" bir td ile sezon sonunu, başarıları görmeden kontrat sunmaması tabii ki çok doğal. Sergen 12m ok iken şimdi bak zamanında gelmediniz şimdi 30m istiyorum diyor.

2. seçenek de bazı yöneticileri istemediği yönünde haberler var bunun da yanlış olduğunu düşünüyorum. 
Açıkcası Sergen'in Beşiktaş'a çok bağlı olduğunu düşünmüyorum. Şampiyonluk kutlamasında tshirt giymemesi, ekibiyle uzak kalması vs. 

Neyse ya Beşiktaş'ımız şaşırtmadı. Güzel bir sezon ancak bu kadar ele yüze bulaştırılırdı.

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sergen'in o parayı istiyor olabilmesi için, başka bi yerlerden de o paranın teklif ediliyor olması lazım. O parayı verecek TR kulüplerinin hiç biri Sergen'e gitmez, FB de dahil. Maaş sebepli sıkıntı olduğunu sanmıyorum. İçeride ki fikir ayrılıkları belki kadro için kendi karar vermek istemesi ya da hoca bütçe sıkışık yine idare et falan demiş olabilirler. Sergen değişik adam, atara atar gidere gider bi tip, öyle "neyysse ben parama bakarım" demez. 
Kaldı ki geçen sene Başakşehir'in CL de başına gelenler ortada. Üzerine 20 takım lig+ kupa falan derken Evine bizi bırakma diye gidenler 4 ay sonra istifa da hizmettir ulan diye de gidebilirler.

 

 

Tyrion tarafından düzenlendi
twit
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi sergen incinmiş de beşiktaş rehabilite merkezi değil. Yani o kadar büyük konuşmayacaktın. TD de bulunur futbolcu da, 3-5 seri yapınca göze de hoş gelen futbol oynanırsa kimse sergen falan aramaz.

beşiktaşın bir td ye 3m euro verecek durumu da yok max 1.5. sergen de olsa 2 kupa da alsa farketmez. Asıl orda göstereceksin beşiktaşlılığını eğer böyle söylüyorsan yani

Türk tdlerden çağdaş harici pek umutlu değilim ben. Onu da büyük takımda görmek lazım tabi. 

Yoksa aman diyim şenol falan tekrar getirmeye falan kalkmasınlar. Şg ft bunlar artık çöp. ŞG çok çalışmayla, ft gazla giden bir td, günümüzün tdleri kesinlikle değil. İkisi de sıçtı sıvadı zaten bu sene. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...