applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 dolaşan videolar acayip ya. beşiktaş youtube kanalındaki yerlilerin roportajlarına bakın, sahada ağlayanalara bakın. durduk yere insanı ağlatacakalr sdsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 ya basıp gidicem beşiktaş'a dayanamıyorum ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Ggwp oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 haha garibimin değnek uçup duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 @TheGreatWall naber lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 vay be, ben bi valerenga patlatir b$k diyodum ama olmadi. sergen iyi onlem almis bu sefere. tebriks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 ay şampiyon mu uyandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 şimdi sırada türkiye kupası, tek kupa bir omuzda ağırlık yapıyor dengelensin artık. sanki 120dk bir mücadele olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Bu arada sergene geniş kadro verilince kısmını da merak ediyorum sanki harika işler ortaya çıkacak gibi. Bir de ARSG reyiz futbolculuğunda avrupaya gidemedi, şl de başarılı olursa td liğinde nasip olsun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 O hiç belli olmaz. Dar rotasyon sayesinde de defoları biraz örtüldü. Benim Sergen ile ilgili en büyük övgüm her zaman kendini geliştirmesiydi. Sezon içinde en az 3-4 kere oyun değiştirdi, yeri geldi hatalarından döndü vs. bu sayede zaten bu kadar dar rotasyonda başarılı oldu. Fakat 2-3 kere de inat edip, yokuşa sürdüğü oldu ki son 3-4 haftadır yine her türlü negatif etkiye rağmen bir de yine inadı yüzünden aynı hataları yaptığından dolayı bu raddede şampiyonluğu alabildik. Hani takımı buraya kadar getiren nasıl Sergen ise son virajda bu kadar zorlanmasının sebebi de kısmen Sergen'di. Bence halen çok iyi bir TD değil bu yüzden ama en azından bu denklem içinde çok iyi bir yönetici olduğunu ispatladı. Şimdi yine kendini geliştirip, yeni sezonda ona göre hazırlık yapıp girerse işte o eşiği atlayabilir. Umarım atlar ama bakalım. Rıdvan'ı oynatmama konusu mesela en büyük takıntısı haline geldi resmen ki buna rağmen çocuk nasıl değer yarattı kendine. Seneye elde tutamazsa bu yüzden tutamayacak misal Sergen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 @Natanyal istanbuldaysan , ben istanbula dönünce seninle birlikte maç yorumlamak istiyorum . Bu futbol bilgisini iliklerime kadar içimde hissetmek istiyorum reyiz. Senle birlikte Turgay demirle, gürçan bilgiç gibi olabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Bjkyi tebrik ederim. Ne gs ne fb hak etmemişti gerçekten. Sergen hoca bence baya yetenekli ama tembel olması sıkıntı. Umarım bundan sonra daha fazla takım çalıştırır ve başarılı olur. Bence Şenol balonundan 10 kat iyi hoca. Milli takımda görmek isterim bjk kovunca asdf. Bu arada başakşehir şampiyon olunca büyük takım oldu mu? Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 38 dakika önce, FuCKiR dedi ki: @Natanyal istanbuldaysan , ben istanbula dönünce seninle birlikte maç yorumlamak istiyorum . Bu futbol bilgisini iliklerime kadar içimde hissetmek istiyorum reyiz. Senle birlikte Turgay demirle, gürçan bilgiç gibi olabiliriz abi o saydığın ikilinin futbol bilgisi yok ama sdsafasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 aynen apple xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 2 saat önce, Llama dedi ki: ay şampiyon mu uyandık Hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 maç bitişi karlı kayın çaldılar ya stadda. asdfaff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 ridvan'i sevmemek mumkun degil ama nskala'nin hakki yeniyor. sergen "ocak'da farkli bir besiktas goreceksiniz" derken standart aciklama oldugundan kaale almamistim. gercekten koklu bir degisiklikten bahsediyormus. kadroya uymayan eski sistemin hicbir kalintisi kalmadi. her mac gol yiyen takimdan yarisan bir takima donusuldu. uzerine iyi sonuclanan transferlerle sampiyonluk adayligi soz konusu oldu. sampiyon bir teknik adami elestirirken 1-0 geriden basliyoruz ama pismis bir teknik adam performansi sergiledigini cok az kisi dusunuyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Tebrikler hakeden kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 47 dakika önce, arcane dedi ki: ridvan'i sevmemek mumkun degil ama nskala'nin hakki yeniyor. Ahahahahhahahahahah pardon kanka güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 nsakala yüzünden şampiyonluk gidiyordu ne hakkı ya sdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 uhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 (düzenlendi) ne diyo o : ) Mayıs 16, 2021 Llama tarafından düzenlendi ya bi susun diyormuş tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 ben eşşeğim diyo ne ya bi susunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 dorukhan/necip e saydırıyor heuaeh sürekli rosi rosi diye sabote ediyorlar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 34 dakika önce, Llama dedi ki: ne diyo o : ) "ne o.ç?" diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar