Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş ?? 2020-2021 ?? Sezonu Çifte Kupalı Şampiyonu ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Rıdvan ın maç başı sakatlanıp çıkması baya etkiledi maç planını. orta saha 2 takımda çok kötüydü elini kolunu sallayarak geçildi. 1-0 dan sonra biraz kapansaydı takım, devre arasına önde  gitse bitirirdik maçı. biraz strateji hatası yaptı sergen

Mesaj tarihi:

Atibayı neden almadı sergen devrede anlamadım. Resmen önündeki topa dokunamıyordu. Josef de çok yoruldu bu yüzden ama galibiyet uğurcanındır net. O kadar fazla kurtarış yaptı ki sayısını unuttuk

Mesaj tarihi:

İlk maçta da boffin canımıza okumuştu. Şimdi de çok iyi. Top bizde, pozisyon da var ama çok zayıf takım. korktuğum başımıza geliyor. 2. yarı bambaşka Beşiktaş oldu. Direkt psikolojik. Rakipler hayvan gibi transferler yaptı. Atiba Josef biraz kayboldu mu takım düşüyor. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

fazla ucuz bir ikinci sari kart oldu, yuzune gelmemis sanki

yuzune gelince = sari kart mi onu da bilmiyorum.

X oynamistim kk’dan once kuponum tuttu sayilir ?

sardalya tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
On 06.02.2021 at 02:38, FuCKiR dedi ki:

Kırmızılar vs havada uçuşmazsa konya maçında farklı beşiktaş galibiyeti gelir. Ötesini hiç düşünmeyin

Ben genelde şu lafı etmek istemiyorum başıma geliyor hep. Nsakala ilk sarıyı gorunce dedim bu gerizekalı kesin aldı kırmızıyı. 10dk geçmedi kırmızı gördü.

neyse takım 10kişi oynamasına rağmen baya iyiydi diyebiliriz.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

normal, hep veriliyor. 

en basitinden derbileri düşün mesela. atıyorum kalkıyor fıratı veriyor istanbul bölgesi. yeni değil yani. 

Borlach tarafından düzenlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...