FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 abu altı pastan o kaçar mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Uğurcan da tek başına aldı maçı yav kaleci faktörü işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Valla güzel oynayıp yenildik, keyifli maç oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Rıdvan ın maç başı sakatlanıp çıkması baya etkiledi maç planını. orta saha 2 takımda çok kötüydü elini kolunu sallayarak geçildi. 1-0 dan sonra biraz kapansaydı takım, devre arasına önde gitse bitirirdik maçı. biraz strateji hatası yaptı sergen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Atibayı neden almadı sergen devrede anlamadım. Resmen önündeki topa dokunamıyordu. Josef de çok yoruldu bu yüzden ama galibiyet uğurcanındır net. O kadar fazla kurtarış yaptı ki sayısını unuttuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Beşiktaş baya iyi takım olmuş ya, "top istemedi"nin daha öte tanımı yok sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 10 kişi defans yapıyorlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 biz iyi değiliz ama antalyanın da ilk şutunun gol olması bizim şansımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Zaaantalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Rozie cok iyi oyuncu ya jajic de dusmanimin basina, q7'lerden nereye dustu takim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 İlk maçta da boffin canımıza okumuştu. Şimdi de çok iyi. Top bizde, pozisyon da var ama çok zayıf takım. korktuğum başımıza geliyor. 2. yarı bambaşka Beşiktaş oldu. Direkt psikolojik. Rakipler hayvan gibi transferler yaptı. Atiba Josef biraz kayboldu mu takım düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 (düzenlendi) fazla ucuz bir ikinci sari kart oldu, yuzune gelmemis sanki yuzune gelince = sari kart mi onu da bilmiyorum. X oynamistim kk’dan once kuponum tuttu sayilir Şubat 3, 2021 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 1 puan bile başarı bu antalya kapanmasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 yani kötüyken de kazanmak lazım. galibiyet oyunu oynamadık ama çok net pozisyonları da harcadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Kırmızılar vs havada uçuşmazsa konya maçında farklı beşiktaş galibiyeti gelir. Ötesini hiç düşünmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 kendi salaklığımıza valla uğraşıyoruz her maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 On 3.02.2021 at 18:12, sardalya dedi ki: Rozie cok iyi oyuncu ya su adamin ustune takim kur gerisini dusunme. Maci izlemiyorum ama golu o atmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 On 06.02.2021 at 02:38, FuCKiR dedi ki: Kırmızılar vs havada uçuşmazsa konya maçında farklı beşiktaş galibiyeti gelir. Ötesini hiç düşünmeyin Ben genelde şu lafı etmek istemiyorum başıma geliyor hep. Nsakala ilk sarıyı gorunce dedim bu gerizekalı kesin aldı kırmızıyı. 10dk geçmedi kırmızı gördü. neyse takım 10kişi oynamasına rağmen baya iyiydi diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 2 penaltımızı da yemelerine rağmen, 10 kişi 70 dk çok iyi oynadık. Helal olsun valla, çok iyi galibiyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 abuş kısır gidiyor bu aralar, yine giriyo çıkıyo basıyo ama gol yok. rıdvan ın bir an önce iyileşmesi lazım yoksa çok puan kaybedicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 bizim maçı niye dörde almışlar bi açıklama var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 yoğun kar yağışı beklendiği için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 tüm maçlar öyle sanırım gs ninkide erkene alınmış da bence çok kurtarmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Ankara takımı gençlerbirliğiyle oynuyoruz, ankara bölge hakemi yaşar kemal uğurlunun maça verilmesi normal mi? verilmiyordu diye biliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 (düzenlendi) normal, hep veriliyor. en basitinden derbileri düşün mesela. atıyorum kalkıyor fıratı veriyor istanbul bölgesi. yeni değil yani. Şubat 14, 2021 Borlach tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar