Milamber Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 güzel gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 bunun introsunu cok begendim. yalniz diziyi izlemediyseniz bakmayin cunku ilk bolumde bilerek farkli versiyonunu koymuslar. Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 dizi guzel, bu yoklukta buna kotu diyen carpilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Hakikaten yoklukta ilaç gibi gelen dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 4. ve 5. bolumler cikti bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 ridley scott tırtlıkları var yine her zamanki ama işte yoklukta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 yoklukta gideri var ama adam yaratılışa takmış, artık baydı cevabını alamadığımız şeyleri görmek. çığlık atan droid'e girmicem bile, keşke bir kere de kaza yapan bi cisim görmediğimiz veya dondurulmuş embriyo olmayan bi sci fi yapsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 Yoklukta gidiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 13 saat önce, -Bonesoul- dedi ki: tırt SOL carpar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 bir diziye göre gayet iyi. Sinema değil sonuçta, bilmem kaç sezon dizi çekiyorsan illaki kalite düşüyor Sadece tek sezon hikaye anlatan 6-8 bölümlük dizilerde hakikaten kalite gördüm bu vakte kadar; örnek The Terror ya da True Detective birinci sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 “No good movie is too long and no bad movie is short enough.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2020 4. 5. bölümden geliyorum. bunu bilim kurgu saymak, astrolojiye, evrene enerji göndermeye, nlpye, kendini olumlamaya falan da bilim gözüyle bakmak olur. ya rab bu ne bilimsizliktir. tutarsızlıklar, anlamsız çatışmalar, çürük felsefeler, of ki ne of. ridlinin elinden çıktığına inanmak istemiyorum ya sdf. dilemmalar karton motivasyonlar karton, beğenenler kendi çekmiş gibi üzerine alınmasın ama hakikaten düşündüğümden kötü çıktı. Spoiler BU AİLENİN REİSİ BENİM diyen baba robot artık kıkır kıkır güldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2020 Anne olmaya programlanan androide inandın da baba figurune mi inanmadın dndn. Netfflixte neydi o uzayda ermeni travestili bi bilim kurgu vardı onu izle sen fkfjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2020 güzel dizi. ilk sezon finali güzel olmalı cevsplar bir bir çıkmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 ilk sezon bitmiş. 2. sezonda gelicekmiş. https://variety.com/2020/tv/news/raised-by-wolves-renewed-season-2-hbo-max-1234773458/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 ben bi mallık yapmışım, ilk bölümün yarısını izlemeyip 2. bölümden devam etmişim 6ya kadar asdaf. bi sitede motherın adı lamia falan yazmışlar dedim ne lamiyası lan. üvey babalı olan mı dedim meğerse ilk bölümün hepsini izlemeden kapamışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 adam olay akışından o kadar kopuk ki farketmiyor yarısını izlemese bile hahaha. neyse dizide zaten bilim kurgu falan yok. herkese vasat drama yüklemişler. bilimsel bir gizem yok. bilinmezlikler hep profesi gerçek mi, kim kime nasıl kazık atacak üzerine. sürekli motivasyonlar değişiyor falan. 10 yaşındaki çocuklar yumruk yumruğa vegan kavgası yaptı bir de dsfg. 2. sezona yenilemişler bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 (düzenlendi) Spoiler guzel de yani tropical zone gorucez diye 4. bolumden beri bekledik... bilim-siz kurgu, anroid var iste... 2. sezon ekstra robot goruruz bence, uncle olabilir. Eylül 18, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2020 Ben beğendim en azından 4-5 tatmin etti ama tabiiki dizinin bir sonu olucağını veya bir yere bağlanıcağını düşünmüyorum. Biraz din eleştirisi var ,survive fln. güzel Sol sizi korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2020 (düzenlendi) @goldbären ayısı, ridley dayı time jump falan yaptı sandım meğerse bi bok yapmamış, düz lamialı üvey baba (ve anne) senaryosu lan bu. senin de dediğin gibi gizem falan yok zaten sezonun çoğu gereksiz, keşke biraz daha atlasaymışım. Eylül 19, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2020 ilk 2 bölümü izledim de pek sarmadı tbh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2020 güzel dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 8-9 gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar