Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 Romanlardan epey farklı ve daha aksiyon ağırlıklı gibi gözüküyor. İyi bir uyarlama olacağından şüpheliyim ama yine de iyi bir dizi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Teaser heyecanimi azaltti aksine. Fast and Furious kitlelerine bilim kurgu satmak ugruna soyle kult yapitlarin icini bosaltiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 baslamis bu, 2 bolum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 Ilk bolumu izledim tam benlik. Kitaplarida benlikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Hiç ümidim yoktu, kitapların yanında sönük kalır diyodum. Sevindim yanılmışım. Süper, herkese tavsiye edeirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 ilk bolumu izledim de, bu ne olm gelecek temalı orta çağ dizisi. tüm galaksiye yayılmışız ama hala krallık, din ve kitap. bolca "bilim adamı" ve "matematik" kelimeleri serpiştirilmesine rağmen anlamlarından bir o kadar uzaktı. scifi diye girdim fantezi çıktı, uzaklaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 (düzenlendi) sevdim. sevmediyseniz bile 2. bölümü izlemeden karar vermeyin Malum yerlerde Dolby Vision versiyonu var LG CX-GX-C1-G1 vs. televizyon varsa Plex ile stream edebiliyorsunuz, HDR'dan düzgün çalışıyor. Eylül 28, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Ben beğendim ya. Yani ortaçağ yorumuna katıldım ama boşuna imparatorluk değil nihayetinde. Bir de airpodla macte izleyince direk konuşmalar yanında oluyormus hissiyatını iyi verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 2. bolumdeki gereksiz duygusal yakinlasma bayiyordu, son anda senlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 Biraz hızlanırsa güzel olabilir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 izledim 2 bölümü de. suçluyu da buldum Spoiler katil uşak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 iptal edilir bu ne lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 (düzenlendi) 3'e bakalım, tamam mı devam mı? 2160p Dolby Vision güzel gidiyor, ilginç olan Series X veya Apple TV 4K oynatamıyor DV MP4 veya AVI content. (8gb'a bandwidth yetmiyormuş gibi takılıyor ama bütün network wired gigabit) LG CX OLED oynatıyor Ekim 1, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2021 lg cx default player mi oynatiyor? or plex? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 (düzenlendi) plex destekliyor, native denemedim. vlc'de yok sanirim. Ekim 2, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Dizi başlamadan tüm kitapları bir daha okuyayım diye kastım, ilk iki bölümde tam hayalkirikligi. Umarım düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 imdb'de yerden yere vurmuşlar o kadar mı kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 (düzenlendi) kitapla alakasi yokmus. asiri kotu degil ama kitaplarla alakasi yok. spo yememek icin cok kurcalamadim: kadin karakter mesela hic yok gibi bir sey sanirim kitap serisinde Ekim 2, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 kitaplarla alakası olmayan birisi olarak 3 bölümü de izledim. hikaye anlatılışı aşırı kopuk. konsept güzel aslında izlenir de asıl olay nedir hala anlamadım. ilk 2 bölümdeki hikaye ilerleyişi 3. bölümde komple yok oluyor. belki ileride düzelir, konsepti sevdiğim için devam ederim daha. "lost gibi bir sürü gizem vereyim en başta kimse bir şey anlamasın merak etsin sonra hiç bir şey açıklamayayım" havası var gibi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 abi kitap kopuk kopuk, 20-30 yılda bir bir hikaye var kitabı okumayan diziden önce bunu izlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 3. bölüm itibari ile o kopuk 'timeline' anlatım başlıyor gibi oldu. Meme gibi '30 years later' vs geçmeye başladı, 'Now' vs. merak ettiğim kaç bölüm, kaç sezonluk dizi çıkar kitaplardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Salvor Hardin psikotarihten çat pat anlayan Bismarck tadında diplomatik bi karakterken, kadın yapmıslar üstüne askerimsi bişey yapmıslar. Garip bi karar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 kitabi bilmiyorum ancak diziyi taslar ve sopalarla doverim. 3. bolum kotu geldi. scifi olarak da bir yatirim yapmadi cok. "biz bu bolumde gorsellere kastik, gizem verdik ama konuya, konu derinligine ve butunlugune vakit ayirmayi unuttuk. izleyin iste" demisler gibi geldi. cok goze sokarak yapilan konusmalar, siradan diyaloglar vs 3. bolumu ziyadesiyle sıkıcı bir hale getirdi dogrusu. belki acilir bir kac bolum sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 Spoiler 3. bölümün ilk kısmı , cleon un 3 versiyonu ve demerzel çok iyi yansıtılmış bence, bölümün ikinci kısmı kötü ilk kısım 9/10, ikinci kısım 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar