reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2024 Norak, 07.03.2024 18:18 tarihinde dedi ki: on numara oyun olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 o degildei bunlar ncr mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Trailer azdırdı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 ahmedinejad, 07.03.2024 19:00 tarihinde dedi ki: Güzel duruyor cidden. Lotr gibi olmaz inşallah lotr yüzünden fazla umutlanmak istemiyorum ben de ama trailer güzel gerçi trailer zaten genelde güzel olur böyle projelerde, bakalım hikaye işlenişi falan nasıl olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Trailer aşşşırı iyi değil mi ya? Mesai bitsin eve gidip fallout'a başlıyorum. 11 nisana kadar başlar, bütün seriyi bitiririm zaten. FO1'i oynayasım pek yok ama oynamazsam da ayıp olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2024 VD in yuzeye yeni cikincaki saftirik bakisi yakismis aktore. hareket eden herseyi oldur moduna girmesi kac bolum surecek acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2024 Todd .. Todd .. Todd .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2024 izlemedim heyecanı kaçmasın diye, 11'ini bekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2024 power armorin cilali-eski gorunusunu iyi yakalamislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 trailerlarda olmayan sahneler var, dolayisi ile spo neyin olabilir: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 11 Nisan'da düşüyor diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2024 1 gun onceye almislar, yarin cikiyormus. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2024 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2024 (düzenlendi) Fallout TV show review: The best Fallout since New Vegas Amazon's eight-episode series is the kind of quality adaptation that would have been unthinkable a few years ago. https://www.pcgamer.com/movies-tv/fallout-tv-show-review-the-best-fallout-anything-since-fallout-new-vegas/ Teşekkürler Todd .. Nisan 10, 2024 kizillelma tarafından düzenlendi 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2024 Amazon Prime'a hem para veriyoruz, hem de korsanlıyoruz. Ne saçma işdir bu? PC'de sadece 1080p destekliyorlar, 4K stream yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2024 dizinin ostsi youtube'a dusmus bu arada,21 parca var, daha begendigim parca cikmadi gerci pek, fazla atmosferik olmus sanki tingir tingir, akilda kalacak bisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2024 GERGE, 10.04.2024 19:01 tarihinde dedi ki: Amazon Prime'a hem para veriyoruz, hem de korsanlıyoruz. Ne saçma işdir bu? PC'de sadece 1080p destekliyorlar, 4K stream yok. pc'de hiçbirinin 4k streami çalışmıyor. monitör 4k hdr bilmemne support olmalı diyorlar, bende var yine çalışmıyor. ama tv'lerdeki smart tv gibi şeylerde çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2024 Disney pcde 1080 bile calismiyordu yine o da bir sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2024 cok guzel lan. az kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2024 prodüksiyon harika olmuş, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2024 Olmus. ilk bolum cok iyiydi, hepsini bir gunde bitirmem ama birkac bolum daha izlerim kesin bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2024 çok iyiydi ya uyarlamaların bu kadar kötü olduğu dönemde one piece ve bu ilaç gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2024 oyunla hikayeyle alakalı hiçbir şey bilmeyerek başladım, ilk bölümü beğendim. westworldün ekip yapmıştı galiba. o kısım biraz şüphede bırakıyor şimdilik ama bitirim bu sezonu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2024 ilk iki bölümü izleyebildim henüz ama gerçekten olmuş setting, atmosfer vs, bayağı emek var prodüksiyonda da. sezonu bitirince toptan yazarım. fo76’da henüz yapmadığım bos questlerine başladım bu gazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar