Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout (2024) - Amazon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahmedinejad, 07.03.2024 19:00 tarihinde dedi ki:

Güzel duruyor cidden. Lotr gibi olmaz inşallah 

lotr yüzünden fazla umutlanmak istemiyorum ben de ama trailer güzel

gerçi trailer zaten genelde güzel olur böyle projelerde, bakalım hikaye işlenişi falan nasıl olucak

Mesaj tarihi:

Trailer aşşşırı iyi değil mi ya?

Mesai bitsin eve gidip fallout'a başlıyorum. 11 nisana kadar başlar, bütün seriyi bitiririm zaten. FO1'i oynayasım pek yok ama oynamazsam da ayıp olur.

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Amazon Prime'a hem para veriyoruz, hem de korsanlıyoruz. Ne saçma işdir bu? PC'de sadece 1080p destekliyorlar, 4K stream yok.

Mesaj tarihi:

dizinin ostsi youtube'a dusmus bu arada,21 parca var, daha begendigim parca cikmadi gerci pek, fazla atmosferik olmus sanki tingir tingir, akilda kalacak bisi yok 😛

Mesaj tarihi:
GERGE, 10.04.2024 19:01 tarihinde dedi ki:

Amazon Prime'a hem para veriyoruz, hem de korsanlıyoruz. Ne saçma işdir bu? PC'de sadece 1080p destekliyorlar, 4K stream yok.

pc'de hiçbirinin 4k streami çalışmıyor. monitör 4k hdr bilmemne support olmalı diyorlar, bende var yine çalışmıyor. ama tv'lerdeki smart tv gibi şeylerde çalışıyor.

Mesaj tarihi:

ilk iki bölümü izleyebildim henüz ama gerçekten olmuş setting, atmosfer vs, bayağı emek var prodüksiyonda da. sezonu bitirince toptan yazarım. fo76’da henüz yapmadığım bos questlerine başladım bu gazla.

• Yeni Oluştur...