Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2026 yeni sezona ancak başladım, ilk 5 bölüm: Spoiler güzel gidiyor genel olarak ama lore’dan gelen malzeme sanki sezon sonu itibariyle bitecek sanki bu hızla? enclave ve mutantlar işlenmedi henüz gerçi ama fev bahsi geçti sonunda, marcus filan çıkacak galiba. ben yukarıdaki yorumu okudum ama bos hala bir clusterfuck genel olarak, en havada kalan kısım geliyor bana. tactics’deki bos ile enclave arasında bir yerde gibi böyle. ne bethesda ne black isle bos ile bağ kuramıyorum pek. o şekilde evrildi açıklaması bana pek yeterli gelmedi diğer bütün factionlar neredeyse birebir aynıyken. pervaneyi alıp “silah craftlamalıyım” kısmında koptum tam, oyunlara göndermeler mükemmel. new vegas’ta keşke freeside harici kısımlarda biraz maceralar olsaydı yamyamlar vs. neyse house dublör ve “biz atmayacağız nukeleri” twist çok iyiydi, o yüzden diğer kısımları kafama takmıyorum. ilk sezonda “ya o house öyle olmaz” diyenleri çok güzel ters köşeye yatırmışlar çünkü 10 numara olmuş gerçek house. prodüksiyon inanılmaz yalnız detaylar filan, harcanan her kuruşun hakkını veriyor dizi. hele şükür “ben daha iyisini bilirim” diye yapılmayan adaptasyon görebildik. oyunları hiç oynamamış insanlardan da aynı övgüyü alabilmesi büyük olay.
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 16, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2026 (düzenlendi) Amazon "Fallout Shelter" çekmeye başlayacakmış. Ama bir reality show olarak............. Oha bi saniye... Lan ya Vault - Tec deneyleri yaparlarsa? Ocak 16, 2026 Aceace tarafından düzenlendi
Norak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2026 Onuda gordumde, cok gereksiz gibi, marsa cikmis olan citayi asagi cekecek, onun yerine baska dizi falan cikarsalar daha iyi, Sirf pre-war aile dizisi bile olur.
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2026 bi new vegas remake'i de yapıyolardır artık kesin
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2026 razzRaziel, 16.01.2026 11:45 tarihinde dedi ki: bi new vegas remake'i de yapıyolardır artık kesin 1
eldar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2026 Bu dizi iyi harbiden, hem karakterler hem evren canlı. Hayatımda fallout oynamamış biri olarak keyifle izliyorum. Mandalorian'da eksik bulduğum her şey bunda var.
Öne çıkan mesajlar