Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout (2024) - Amazon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

yeni sezona ancak başladım, ilk 5 bölüm:

Spoiler

güzel gidiyor genel olarak ama lore’dan gelen malzeme sanki sezon sonu itibariyle bitecek sanki bu hızla? enclave ve mutantlar işlenmedi henüz gerçi ama fev bahsi geçti sonunda, marcus filan çıkacak galiba.

ben yukarıdaki yorumu okudum ama bos hala bir clusterfuck genel olarak, en havada kalan kısım geliyor bana. tactics’deki bos ile enclave arasında bir yerde gibi böyle. ne bethesda ne black isle bos ile bağ kuramıyorum pek. o şekilde evrildi açıklaması bana pek yeterli gelmedi diğer bütün factionlar neredeyse birebir aynıyken.

pervaneyi alıp “silah craftlamalıyım” kısmında koptum tam, oyunlara göndermeler mükemmel.

new vegas’ta keşke freeside harici kısımlarda biraz maceralar olsaydı yamyamlar vs. neyse house dublör ve “biz atmayacağız nukeleri” twist çok iyiydi, o yüzden diğer kısımları kafama takmıyorum. ilk sezonda “ya o house öyle olmaz” diyenleri çok güzel ters köşeye yatırmışlar çünkü 10 numara olmuş gerçek house.

prodüksiyon inanılmaz yalnız detaylar filan, harcanan her kuruşun hakkını veriyor dizi. hele şükür “ben daha iyisini bilirim” diye yapılmayan adaptasyon görebildik. oyunları hiç oynamamış insanlardan da aynı övgüyü alabilmesi büyük olay.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Amazon "Fallout Shelter" çekmeye başlayacakmış.

Ama bir reality show olarak.............

Oha bi saniye... Lan ya Vault - Tec deneyleri yaparlarsa?

Aceace tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Onuda gordumde, cok gereksiz gibi, marsa cikmis olan citayi asagi cekecek, onun yerine baska dizi falan cikarsalar daha iyi,

Sirf pre-war aile dizisi bile olur.

Mesaj tarihi:

Bu dizi iyi harbiden,  hem karakterler hem evren canlı. Hayatımda fallout oynamamış biri olarak keyifle izliyorum.

Mandalorian'da eksik bulduğum her şey bunda var.

Mesaj tarihi:

corpo amerikanin insane asylum olmasi yuzunden harbi compleks PTSD gelistirmis bir insan olarak izlerken triggerlaniyorum fdsfds

yapimcilar bole oyunun capitalism nefretini alip 8 le carpmis, bole corpo amerika ile ilgili butun resentmentlarini diziye akitmislar

brought to you by microsoft and amazon...

601009300_1417052669776475_6549495252411

6

Spoiler

mutant ron perlman mı yoksa? cast’te görünüyordu bölümün imdb’de. ismini bulamadım ama marcus sanki.

enclave bahsi de geri geldi, scientist’i de gördük. onu da dondurmuşlardı herhalde. fev filan da hepsi nasıl bağlanacak bakalım çok iyi gidiyor.

yalnız babanın argümanıyla nasıl boğuşacak lucy, gerçekten wasteland’in mevcut durumuna göre hunky dory lol.

bonus:

Sam tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

s02e06:

Spoiler

Mutant ron pearlman ama bence marcus degil,

onun yuzu daha degisik, ikonik gozluklerde yok gibi, birde tavandan oyle meat bag'ler falan sarkmaz diye dusunuyorum marcus olsa 😎

Mesaj tarihi:

Ulan şu serinin oyunlarını oynayamadım bi türlü POV Sickness yüzünden, yanarım yanarım da ona yanarım. aynı şekilde HALO ve HL2 de oynayamamıştım, ama Stalker2'de neyse ki sorun olmadı çok zevkli o şükür.

Mesaj tarihi:

degenerate

Biology. having reverted to a simpler form as a result of losing a complex or adaptive structure present in the ancestral form.

1-2 complex ancestral form

3+: degenerate, simpler form

Spoiler

513519346_10046724858752506_901555057776

• Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:

bu arada helal olsun yapimcilara, orjinali "fixlememeye" calisan nadir showrunnerlar. dun gece seneler sonra 3 saat filan fallout tartismasina girdim lol

House:

Spoiler

House in body double kullanmasi sanirim en house islerden biri lol. 

569687864_2002301960608555_8636937914453

justin-theroux-mr-house-delivering-a-mas

582763180_877914301470549_27216520407511

Mr-House-New-Vegas-1024x576.jpg?width=12

Harbiden source material i anlamis adamlar ahahaha. Decoy un podda olmasi ve daha inferiour bir teknolojiyi kullanmasi, gercek house un baska bir podda olmasi harbi house un yapacagi bir is AHAHAHAHAH

REIIIS

Ilk defa source metarial in canina okumak yerine ona ekstra agirlik katan bir adaptasyon goruyor su gozlerim ya.

Bu new vegas i daha farkli yerlere goturuyor.

-Yes man house un failsafe planimiydi?

-cold fusion / platinum chip arasinda bir iliski varmi?

-House un BOS u yok etmek isteme sebebinin altinda bumu var?

-House oldu ise neden victor haal ortalikta?

-deathclawlari enclave in kontrol edebildigini biliyoruz, house u strip e kitlemek icin bilerekmi deathclawlari dropladi enclave yoksa deathclaw larda house un planinin parcasimi?

-House NCR-Legion savasinin kendisini yeme ihtimalini hesaplayip, decoy u yem olarak kullanip contingent plan de courier i yem olarakmi kullandi? 

Decoy un varligi new vegas in sonunu tek yere bagliyor:

butun endinglerde house kazaniyor... oh wait

fposter,x_small,wall_texture,product,750

• Like 3
  • Tesekkurler 1

Spoiler

Bir de bakmışız ki Süper Mutant Ron Pearlman amcamız taaa FO1'den beri bize olan biteni anlatan, narrator gibi görünse de universe'teki en babaçko main karakterlerden biriymiş....

Bir de

Spoiler

Bu net canon olarak açıklanacak ya bence de. Hani şu anda da bağırıyor ama resmi ağızdan da duyacağız belli ki.

Aceace tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...