Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Succession (2018) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Aradım, taradım, bu diziye ait başlık bulamadım. İlginçtir, konusu açılmamış. Oysa Pati'nin seveceği tarz bir dizi.

5060548.jpg

Genel konu: Bir medya imparatorluğu şirketinin başındaki ailenin her biri ayrı bi anormal bozuk üyeleri arasındaki politik çekişmeler, gerginlikler. IMDB aileyi tanımlamak için "dysfunctional" ifadesini kullanmış, cuk oturmuş.

Fox Network'ün kurucularından Rupert Murdoch ve ailesinden ilham alınarak yapılmış.

Şöyle dolu dolu ciddi dizi izlemek isteyenlere tavsiyelik.

Edit: trailerını da ekleyeyim

Rewendor tarafından düzenlendi
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

tum cast emmy adayi olmus

bu dizinin konusunda 2 yorum olmasi haksizlik

cok acayip bir seviyede cynicism-kara mizah,akilci bi senaryo,cok iyi yapim

insallah odule dogar,insanlar biraz meraklanir ve 3. sezon bomba gibi patlar.

• 11 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

evet ya haftalardır bekliyorum Dune çıkınca kaynadı. yarına saklıyorum bakalım.

ilk 2 bölümün puanlar falan çok iyi 9.4, 9.5, zaten 2 senedir bekliyoruz değecek bir sezon olacak gibi.

Mesaj tarihi:

of çok iyi gidiyor ya, ikinci bölüm de çok iyiydi. 

Spoiler

babaların varlığını donut'larla hissettirmesi ve sümsük evlatların anında tırsıp vaz geçmeleri efsaneydi. tek alpha ken ya aralarında, aynı zamanda içinde iyilik olan devrimci evlat. tüm bölüm heyecanlıydı, logan sıçtı gibi hissettirip en sonda yine dengeyi sağladılar. kurgu efsane. 

Mesaj tarihi:

2-3 seferdir bakıyorum nereden izleyeyim iyi yorumlar alıyor diye, beinconnect çıkıyor, beine gidip para vermeyeceğimize göre nereden izliyoruz değişikli sitelerden mi?

Mesaj tarihi:

şimdi bakayım dedim addan flm sevaptım yüksek boyutlu videolarda biraz yavaş benim bağlantıdan dolayı ama baya muazzam bir hizmetmiş kendileri ? tişikkirlir sipirmin 

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

2 bölüm geriden geliyorum, simdi italyaya gittikleri bolumdeyim, shiv degaje show yapiyor, terliyorum adeta tv karşişinda, bu kadın ne ara bu kadar THICK hale geldi, maşallah.

Mesaj tarihi:
2 saat önce, bLackcha0s dedi ki:

3. sezon finali muhteşemdi.

niye kimse konuşmuyor ya bu diziyi ?

çünkü fakirler kaliteden anlamıyor. ama sağda solda çok iyi çok iyi dendikçe halka da inecek. kahretsin ki beyaz şarabımı köylülerle paylaşmaktan nefret ediyorum.

-Tom Wambsgans

Mesaj tarihi:

Diziye yeni başladım çok da iyi dizi tartışılacak bi yanı yok direk, fakat o belgesel tarzı zumlu mumlu kamera aksyonları o kadar rahatsız ediyor ki tarzını seveyim demek istiyorum yönetmene. Neden abi neden yani?

• Yeni Oluştur...