Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 (düzenlendi) Aradım, taradım, bu diziye ait başlık bulamadım. İlginçtir, konusu açılmamış. Oysa Pati'nin seveceği tarz bir dizi. Genel konu: Bir medya imparatorluğu şirketinin başındaki ailenin her biri ayrı bi anormal bozuk üyeleri arasındaki politik çekişmeler, gerginlikler. IMDB aileyi tanımlamak için "dysfunctional" ifadesini kullanmış, cuk oturmuş. Fox Network'ün kurucularından Rupert Murdoch ve ailesinden ilham alınarak yapılmış. Şöyle dolu dolu ciddi dizi izlemek isteyenlere tavsiyelik. Edit: trailerını da ekleyeyim Haziran 26, 2020 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 vardı sanki ya ama ben de bulamadım efsane dizidir. keşke 3. sezonu gelse. shiv'e de bayılıyoruz. İzleyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 tum cast emmy adayi olmus bu dizinin konusunda 2 yorum olmasi haksizlik cok acayip bir seviyede cynicism-kara mizah,akilci bi senaryo,cok iyi yapim insallah odule dogar,insanlar biraz meraklanir ve 3. sezon bomba gibi patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Çok iyi, öyle böyle değil baya iyi, hayret az yorum olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Hiç dizi izlemeyen hatta dizi izlemeyi sevmeyen bir arkadaşım bu diziyi övüyordu. Merak ediyordum ben de, bakayım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 İnanılmaz burada bu kadar az cevap olması bu arada. 2.tura bingewatchlayacağız inşallah yakında biz. 1. sezon da güzel de, 2. sezon aşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 bunun konusu var mıydı ya. geçen gördüm yeni trailer'ı, bu seneye yetiştiremeyecekler diye tırsıyodum ama hadi yıl sonu geliyor. şu an yayındaki en iyi dizi falan heralde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2021 bayadar anı şanını duyuyorum izlemedim de kadro efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2021 Bir yerden sonra gercekcilgi kacmisti senaryonun 3 toplar ins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 3. sezon ilk bolum baslamis hic bisi olmasa Brian Cox un performansi icin izlenmeli bu dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 evet ya haftalardır bekliyorum Dune çıkınca kaynadı. yarına saklıyorum bakalım. ilk 2 bölümün puanlar falan çok iyi 9.4, 9.5, zaten 2 senedir bekliyoruz değecek bir sezon olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 İlk iki sezondan hiç bir şey hatırlamıyorum, keşke bir Succession ÖZEL bölümü olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 of çok iyi gidiyor ya, ikinci bölüm de çok iyiydi. Spoiler babaların varlığını donut'larla hissettirmesi ve sümsük evlatların anında tırsıp vaz geçmeleri efsaneydi. tek alpha ken ya aralarında, aynı zamanda içinde iyilik olan devrimci evlat. tüm bölüm heyecanlıydı, logan sıçtı gibi hissettirip en sonda yine dengeyi sağladılar. kurgu efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 2-3 seferdir bakıyorum nereden izleyeyim iyi yorumlar alıyor diye, beinconnect çıkıyor, beine gidip para vermeyeceğimize göre nereden izliyoruz değişikli sitelerden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 Spoiler stremio dünyanın en güzel uygulamasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 şimdi bakayım dedim addan flm sevaptım yüksek boyutlu videolarda biraz yavaş benim bağlantıdan dolayı ama baya muazzam bir hizmetmiş kendileri tişikkirlir sipirmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 3. sezon finali muhteşemdi. niye kimse konuşmuyor ya bu diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 Çünkü mükkemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 2 bölüm geriden geliyorum, simdi italyaya gittikleri bolumdeyim, shiv degaje show yapiyor, terliyorum adeta tv karşişinda, bu kadın ne ara bu kadar THICK hale geldi, maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 Fırsat olursa bi ara başlayacağım, herkes çok iyi diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 of çok fenaydı final Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2021 2 saat önce, bLackcha0s dedi ki: 3. sezon finali muhteşemdi. niye kimse konuşmuyor ya bu diziyi çünkü fakirler kaliteden anlamıyor. ama sağda solda çok iyi çok iyi dendikçe halka da inecek. kahretsin ki beyaz şarabımı köylülerle paylaşmaktan nefret ediyorum. -Tom Wambsgans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 Ne kötü yerde bitti fuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 Diziye yeni başladım çok da iyi dizi tartışılacak bi yanı yok direk, fakat o belgesel tarzı zumlu mumlu kamera aksyonları o kadar rahatsız ediyor ki tarzını seveyim demek istiyorum yönetmene. Neden abi neden yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar