Xenus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 şunlar iyi düşenlerden gibi. seçerken yardımcı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 eyvallah https://store.steampowered.com/app/323470/DRAGON_BALL_XENOVERSE/ seven varsa 23,80 e inmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 ilk dalgada sunlari aldim, Overland BELOW Ash of Gods: Redemption Planet of the Apes: Last Frontier Serial Cleaner ayrica Jurassic World Evolution %75, dlclerin cogu dandik gerek yok, o acidan tek gerekli dlc asagida bundle hali: https://store.steampowered.com/bundle/12909/Jurassic_World_Evolution_Jurassic_Park_Edition/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 bu golden profile guzelmis ama 30 gun limitli olmasaymis iyiymis peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 mordhau oynayan var mi ben sivaliriyi begenmistim o yuzden alcam galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Journey alın, oynayın, oynatın. Numenera pişmanlık değil de, bu oyun Planescape Torment'in spiritual successor'ı gibi büyük bir iddia ile yola çıkmasa (veya o beklentiyle oynanmasa) çok daha fazla keyif veren bir oyun. PoE'den falan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 sonic generations aldım 1.5 lira şaka gibi. remaster falan galiba bu da harika yapmışlar. yeniden düzenlenmiş ama müzikleri ve bölümleri bile hatırlıyorum bilinçaltımdan dasb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 bu 60 tl harcamaya 10 tl kupon her alışveriş için mi yoksa tek seferlik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 @Xenus Benim ilk siparisimde verdi 10 lirayi, sonra ek biseyleri browse ederken additional 10 TL for your other falan diye kucuk bir banner vardi, simdi baktigimda "Your 10,00 TL discount was applied to a previous purchase." diyor. Belki her gun saat 20:00 de resetlenecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 (düzenlendi) xcom2 de güzel düşmüş. war of the chosen eksikti. https://store.steampowered.com/bundle/7118/XCOM_2_Collection/ @Rewendor surviving mars'ı epic beleş verdiydi fyi @KHaRoN kısmet. inş. daily card için discovery queue yapın btw Haziran 26, 2020 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 game pass oyunlarını attım. alınabilir seviyelere indirmeye çalışıyorum cart'ı dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Witcher Thronebreaker (Witcher 1 hediye etti bunu alınca. İsteyen olursa steamden gift olarak gönderebilirim) MGS The Phantom Pain Pathfinder: Kingmaker Two Point Hospital Bunlar aldıklarım. Mis gibi oldu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 9 saat önce, Xenus dedi ki: bu 60 tl harcamaya 10 tl kupon her alışveriş için mi yoksa tek seferlik mi? 1 kere malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 hepsini ilk gune sey yapmadim ben, belki yeni atraksiyonlar yaparlar sure uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 acele etmeye gerek yok zaten günlük free sticker verecek yanlız en azından onu alın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 14 saat önce, Rewendor dedi ki: İkisine de gelmiş ama paket yok. İstersen iki tane 1. oyun olan paket var Abi bu benim dediğim gibi olmuş bu arada. Paketin ismi source saga diye geçiyor. İki oyunda indirime girmiş. Valla beklediğime değdi. In Gaben, we trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 60 TL ye 10 TL nin tekrarlanmaması üzücü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Ne çabuk geldi bu daha yeni geçti sanki bir önceki summer sale. Zaman algım bozuldu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 @sostizm Yaslandikca zaman hizlaniyor ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 RDR2 alacaktim, indirimden falan haberim yoktu direkt impulse purchase yaptim, sonra bi baktim indirime girmis. Refund istedim hemen, vermis gaben reyiz saolsun sdfgjsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 civ6 8 saat önce, Xenus dedi ki: game pass oyunlarını attım. alınabilir seviyelere indirmeye çalışıyorum cart'ı dsdf civ6 sende rise and fall zaten var sanırım? 2 expansionla 139 mu ne oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 yine weeb weeb alış verişler yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 klei'in kart oyunu cıkmış . https://store.steampowered.com/app/1217060/Gunfire_Reborn/ Yer gök kart oyunu oldu hiç birine bakmıyorum bile ama klei yapıyorsa devamını getirir diye düşünüyorum adamlar dont starve'ı hala güncelliyorlar sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 O degil de , ayni formatta revolt u yeniden yapacak bi cengaver studyo lazim esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar