khalad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Eu 4 bundle sanki geçen indirimde 190 tl idi ? yanlış mı hatırlıyorum şu an 270 tl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 animated portraitler gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Herkes abanmış bişey yapılmıo biraz sakinlesin bekliyimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 (düzenlendi) login serveri kirdilar Haziran 25, 2020 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 geralt amca emoteları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 (düzenlendi) tw:wh hala hayvan gibi pahalı.... Haziran 25, 2020 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 (düzenlendi) e bu free sticker için neden şifre istiyor? zaten clienttan açıyorum. bağlanamıyorum diyor sonra da. sunucu saçmaladı herhalde, birkaç saat sonra bakarım. Haziran 25, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 1 dakika önce, Sam dedi ki: e bu free sticker için neden şifre istiyor? zaten clienttan açıyorum. bağlanamıyorum diyor sonra da. sunucu saçmaladı herhalde, birkaç saat sonra bakarım. ben ilk aldım sormadı şifre tekrar bakayım dedim sormaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 (düzenlendi) hayalet olarak geziyoruz, login serverdan attı. Ama bu puan hedelerini bu sefer 28 mayıs öncesi ve sonrası diye topluca vermişler. İndirim kuponu yok herhalde görmedim. Bu puan shop geyiği kalıcıymış sürekli açık kalacak yani. Haziran 25, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Yamulmuyosam tw:wh %66 indirimdeydi. Bundan iyisi şam/kayısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 tekrar login olmaya gerek yok bu arada, arada refreshleyince bir kendine geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 bundan iyisi mayonez gargarası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Bunu şimdi gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 bana günlük ücretsiz verdiği zamazingo alındı diyo ?? ilk defa girdim. birde 4k puan vermiş bana. anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 (düzenlendi) walletten harcamaya puan veriyor bu sefer Haziran 25, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 2 dakika önce, knox dedi ki: bana günlük ücretsiz verdiği zamazingo alındı diyo ?? ilk defa girdim. birde 4k puan vermiş bana. anlamadım. puanı 28 mayıs öncesi ve sonrası alışverişlerin diye ayırmış, login olabilirsen historyden görünüyor ne kadar puanı nereden aldığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 (düzenlendi) oo marketi dinamitlediler, oyunların background/emoteları puanla veriyorlar. Haziran 25, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 (düzenlendi) sunlari ekledim sepete, https://store.steampowered.com/app/691690/Ash_of_Gods_Redemption/ https://store.steampowered.com/app/951260/Shieldwall_Chronicles_Swords_of_the_North/ https://store.steampowered.com/app/759570/Decay_of_Logos/ Haziran 25, 2020 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Telltale Batman serisi %81: https://store.steampowered.com/bundle/12433/Telltale_Batman_Shadows_Edition/ twwh2 anca 3. oyun cikinca %70 veya %75 gorur muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 On 23.06.2020 at 12:20, Deathblade dedi ki: 2'dir mesala divinity 1+2 paketinin indirime girmesini bekliyorum. Hem kendime, hem hanima alacağım. 2 kere indirim geldi son zamanda. Birinde 1. diğerinde 2. oyuna geldi indirim. İki oyuna indirim aynı zamanda gelmediği için paket fiyatı hep aynıydı. Küçük cakalliklari var hepsinin. İkisine de gelmiş ama paket yok. İstersen iki tane 1. oyun olan paket var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Kendi adıma ilk bakışta seçtiklerim şunlar, daha almadım, 2 gün dursunlar, sonra aralarından eleme yapar alırım. - Surviving Mars - 17 TL - Divinity: Original Sin - 21 TL - Hearts of Iron IV - 15 TL (yalnız bi dolu DLC'si var, onlarsız anlamsız olabiliyor olabilir Civ 6 misali) - Total War: Warhammer II - 72 TL - Telltale: Batman Shadows Edition - 19 TL (içinde 4 tane Batman oyunu var, çoğunu almış olabilirsiniz tabii) - Fallout 4 - 40 TL - Torment: Tides of Numenera - 25 TL - Parkitect 38 TL - A Bird Story 3 TL (Muhteşem hikayeli To The Moon'un yapımcısından) - Finding Paradise 6 TL (Aynı yapımcıdan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 https://store.steampowered.com/bundle/14169/Divinity_Original_Sin__The_Source_Saga/ numenera pişmanlıktır fps rogue-lite birşeyler bakıyorum ama ziggurata ve city of brassa ısınamamıştım. the pit infinity oynayan varmı? tavsiye eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 bana da 3000 puan gelmiş, güzel şeyler var. güzel sistem olmuş. onlar konuşur, steam yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar