lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 içinde Red dead redemption 2, M&B 2 Bannerlord, Witcher 3, Disco Elysium, Age of 2 Definitive Edition, PUBG, Europa Universalis IV, Half Life 2, Kotor I&II, Baldurs gate I&II EE vb. bir ton oyunun olduğu hesabımı satıyorum + yanında içinde Star Wars Battlefront 2 (2017) olan Origin hesabımı da vereceğim full liste hepsi toplam 500 TL ilgilenen bana DM atabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 kimse yazmadan ilk ben yazim. "Half Lıfe 2 - Portal - Team Fortress 2, bunlar hep orange box abiii. 500 etmez." Rahatladım. Hayırlı satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 sağol:) abi hl2den dolayı değil ki zaten onlar haricinde bir ton oyun var güzel fiyatlı neyse ilgilenen olursa beni bulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 bir ton oyun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 crusader kings 2 bilem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Rdr2 kaç para ise onun karşılığı+ oyun başına 0.5 kuruş bence ideal rakam. Böyle hesap olayları pcde pek mantıklı olmuyor çünkü insan oynamadığı oyuna para vermek istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 rdr2 sadece 300 tl , bannerlord 2 150 ikisi zaten nerdeyse 500 lira ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Hah gözünü seveyim knox Ya 0.5 kuruş nedir abi diğer oyunlara.. orada benim en sevdiklerim Limbo, Ori ve Disco Elysium du oysa Tamam yaparız bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 ölücüler, üzmeyin adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 (düzenlendi) Fiyat fena değil. Belki biraz daha inebilir. Sıfırdan steam hesabı açacak adam için güzel hesap. RDR2, Bannerlord, AOE2 Definitive Edition, Ori bir sonraki indirim zamanı almak için benim wishlist'te duruyor . Haziran 13, 2020 Deathblade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Valla fiyat iyi troll adına çok öldürmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Steam hesabi satilir mi yav, torunlar ilerde oynanma saatine bakip bizim dedeye bak sen homuna diye muhabbet ederler negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 RDR2 >>> 250 TL BANNERLORD >>> 100 TL Diğerleri >>> 50-80 TL Toplamda 400-430 TL arası eder bence. Hesap kötü değil ama kimse oynamadığı oyuna para vermek istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 3 dakika önce, DERT3 dedi ki: Hesap kötü değil ama kimse oynamadığı oyuna para vermek istemiyor. ikinci kere aynı şeyi yazıyosunuz ne demek o anlayamadım bi türlü "oynamayacağı" mı yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 3 saat önce, Dark_Soul dedi ki: Steam hesabi satilir mi yav, torunlar ilerde oynanma saatine bakip bizim dedeye bak sen homuna diye muhabbet ederler negzel. Benim torun bakarsa ilerde aptal moruğa bak menajerlik kasmış sabah akşam der kesin. Bakmasa daha iyi. Bu ara fiyat iyiymiş dh ölücülerinden olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2020 13 saat önce, Black-ice dedi ki: ikinci kere aynı şeyi yazıyosunuz ne demek o anlayamadım bi türlü "oynamayacağı" mı yoksa yukarıda ben olsam bu 2 oyunu seçerdim ama başkası mesela witcher 3 oyununu da seçim listesine eklerdi. yada half-life 2 seven bunlar da var alınabilir derdi. Ama ben dediğin oyunları uzun süre oynayamıyorum o yüzden benim için o oyunların olup olmaması önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 arkadaşlar 400 e bırakıyorum gel vatandaş. sırf RDR2 + bannerlord 450 ediyo zaten + 50 küsür oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Steam'de oyun transferi olayını getirseler yemede yanında yat bir feature olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Steam zor para kazanırdı ki EU'da bir mahkeme getirmesini söylemişti. Ne oldu o sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 o iş olmaz ya, ama yasaya da aykırı gibi aslında. Oyunun sahibi bensem istediğimi yapabilmeliyim. Sanırım steam onun etrafından dolanmak için, sözleşmede aslında oyunu satın almıyorsun, işte ömür boyu kiralıyorsun gibi birşey imzalattırıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2020 steam tosda oyunun sahibi olmyorsun servisi kullanıyosun evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Yarın bir gün Gaben reis ben marsa yerleşiyorum steam'i de kapattım dese yan bastık. Gitti bütün arşiv kiralıyoruz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 öyle bir halt olsa 1 sene öncesinden duyururlar hepsini arşivlersin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 steam patlamaycağı için öyle bir şey mümkü değil gibi, en azından bizim ömrümüzde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2020 söylediler o durumda bütün drmi kapatırız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar