Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Steam account

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

içinde Red dead redemption 2, M&B 2 Bannerlord, Witcher 3, Disco Elysium, Age of 2 Definitive Edition, PUBG, Europa Universalis IV, Half Life 2, Kotor I&II, Baldurs gate I&II EE vb. bir ton oyunun olduğu hesabımı satıyorum + yanında içinde Star Wars Battlefront 2 (2017) olan Origin hesabımı da vereceğim

full liste

uMJTOH.png

s46rIm.png

hepsi toplam 500 TL

ilgilenen bana DM atabilir

Mesaj tarihi:

Rdr2 kaç para ise onun karşılığı+ oyun başına 0.5 kuruş bence ideal rakam. Böyle hesap olayları pcde pek mantıklı olmuyor çünkü insan oynamadığı oyuna para vermek istemiyor.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Fiyat fena değil. Belki biraz daha inebilir. Sıfırdan steam hesabı açacak adam için güzel hesap.

RDR2, Bannerlord, AOE2 Definitive Edition, Ori bir sonraki indirim zamanı almak için benim wishlist'te duruyor .

Deathblade tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

RDR2 >>> 250 TL

BANNERLORD >>> 100 TL 

Diğerleri >>> 50-80 TL

Toplamda 400-430 TL arası eder bence.

Hesap kötü değil ama kimse oynamadığı oyuna para vermek istemiyor.

Mesaj tarihi:
3 dakika önce, DERT3 dedi ki:

Hesap kötü değil ama kimse oynamadığı oyuna para vermek istemiyor.

ikinci kere aynı şeyi yazıyosunuz ne demek o anlayamadım bi türlü "oynamayacağı" mı yoksa

Mesaj tarihi:
3 saat önce, Dark_Soul dedi ki:

Steam hesabi satilir mi yav, torunlar ilerde oynanma saatine bakip bizim dedeye bak sen homuna diye muhabbet ederler negzel.

Benim torun bakarsa ilerde aptal moruğa bak menajerlik kasmış sabah akşam der kesin. Bakmasa daha iyi.

Bu ara fiyat iyiymiş dh ölücülerinden olmayın.

Mesaj tarihi:
13 saat önce, Black-ice dedi ki:

ikinci kere aynı şeyi yazıyosunuz ne demek o anlayamadım bi türlü "oynamayacağı" mı yoksa

yukarıda ben olsam bu 2 oyunu seçerdim ama başkası mesela witcher 3 oyununu da seçim listesine eklerdi. yada half-life 2 seven bunlar da var alınabilir derdi. Ama ben dediğin oyunları uzun süre oynayamıyorum o yüzden benim için o oyunların olup olmaması önemli değil.

Mesaj tarihi:

o iş olmaz ya, ama yasaya da aykırı gibi aslında. Oyunun sahibi bensem istediğimi yapabilmeliyim. Sanırım steam onun etrafından dolanmak için, sözleşmede aslında oyunu satın almıyorsun, işte ömür boyu kiralıyorsun gibi birşey imzalattırıyordu

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...