goldbären Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 forgiver şöyle şeyler yaptırdınız mı dürüst ol : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 kazık yemiş demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 boya +kartonpiyer+tavan izolasyon dahil 3+1 walla 2-3 usta bu civarda hatta daha pahalı söyledi duvarlar daha önce boyanmamış inşaat duvarı kıvamında üstünde duvar kağıdı var adam da yavaş ama 2 hafta sürdü galiba - pimapen'de aynı şekil fiyatlar 2 odanın komple camı işte beyaz 3k gayet makul malesef orta kalite için - iç kapıları değiştirmedim banyoların pencerelerini söktürdü hanım içime oturdu durup dururken 0,8k kapı kollarını beğenmediler tane başı en en en az 60 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 kuruşları kovalama artık boşver abi. uzun uzadıya otur senelerce masraf çıkarmasın boşver. biz dalgamızı geçiyoruz ama kıyamıyorum da bi yandan çok uğraşmışsın belli sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 13k boyayı görünce aklım çıktı 120 m2 ev boyattım daha 2 hafta önce tavan yüksekliği 3.20 m 1700 TL verdim adam dyo'nun iyi boyalarından getirdi çiçek gibi boyadı gitti komple yeniden inşa etmişsiniz siz maşallah gayet normal bu harcadığınız paralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 İnşaattan sonra ilk yaşayacak sizseniz, ev ufak tefek dandiklikler yasatabilir, prizler çalışmaz, giderler molozla tıkanmış olur fln İnşallah yaşatmaz tabi, kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 İzolasyon ve Kartonpiyer tutmuştur diyeceğim de günlük yevmiye de çok tutmuştur 2 hafta kaldıysa. 4-5 bin yevmiye koymuştur adam. Normal o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 15 çuval alçı gitti Bazı yerlerde astar kullandı 2 ve 3. Kat badana, yağlı boya dahil 2 usta 1,5 gün sürdü öncesi problemliydi bitek tesisat 1-2 k fazla tuttu onu da malzemeden geçirdi Uğraşıp siz alın — ben 5 haftaya göre hesaplamıştım 1-2 hafta uzun sürdü o yordu bi de mantıksız yani bu kadarmasraf 2,5k ya çok güzel eşyalı daireler vardı 1-2 ay oturcam ye onları kiralayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 boyaci heralde youtube tan bok toplayip para kazanan bi boyaci deli var ya, onu izleyip indexini ona gore belirlemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 abi hanim azeri ise yol basinda kirmizi cizgileri cizmen gerekiyordu. yoksa daha ne 13k'lar harcarsin. arkadaslarin esleri azeri. sanirim cok kucuk bir yuzdesi normal (define normal: mesela araba aldin. sen aldin ancak esinin ustune aldin plaka geyigi falan sebebi ile. yagmur yagiyor, kalktin, anahtar yok... anahtar nerede ki? dedin. esin arabayi benim ustume aldin. benim arabam dedi... bu anormal... bayagi olan olaylar) her neyse, hayatinizda hayir demeyi ogrenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 yuh abi cidden bu kafadalarsa evlenmeden önce fark etmiyorlar mı peki? dikkatli olalım gençler ajajaj ben bekarım, çocuk istiyorum bi orası darboğaz yoksa evlenmeye hevesli değilim. allah sabır versin dostlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 (düzenlendi) Flörtsüz, sevgililik dönemi geçirmeden birbirini daha tanımaya fırsat bulmadan evlenen on binlerce insan var abi Türkiye burası yaşadığınız yeri unutmayın. Böyle olunca da karşısındakini yolunacak kaz olarak gören, kendi rahata kavuşsun eviyle takısıyla arabasıyla hava atsın başka bir şey düşünmeyen kadına yakalanıyorsun işte. O capslerde gördüğünüz bilmem kaç bin liralık talep listeleri fake değil sdsfd Kasım 11, 2020 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 işçilik kaliteli gibiyse dert etme forgi ya otur güle güle. ödemişsin artık ödemesi bitince unutursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 lan bu kimseye böyle efendi efendi yazmaz, acımış gerçekten herhalde uahesdf. koca yürekli ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 13 saat önce, DoGMeaT dedi ki: İnşaattan sonra ilk yaşayacak sizseniz, ev ufak tefek dandiklikler yasatabilir, prizler çalışmaz, giderler molozla tıkanmış olur fln İnşallah yaşatmaz tabi, kolay gelsin Aynen ya bu çok tatsız bir şey. Bi de site ise , özellikle de küçük sitelerde site yönetiminin oturması diye bir şey var ki ayrı bi lanet olay. Bi arkadaşın sitesinde ilk birkaç ayda %25-30 zam yapmak zorunda kaldılar giderleri iyi hesaplayamadıkları için ahshsh bi de davarların olduğu bir bölge ise zemin kattakiler "ben asansöre para ödemicem" diyor ya da diğerleri "ortak alanları niye ısıtıyoruz soğuk kalsın" ya da "ben kaloriferi hiç yakmadım niye ısınma ödüyorum", otopark yerim darmış ben buraya koyamıyorum, ikinci arabamı da bilmeme nereye koymak istiyorum gibi köylü kavgaları çıkartabiliyorlar. Lanet gitsin valla bu komün yaşamı iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 30 dakika önce, goldbären dedi ki: işçilik kaliteli gibiyse dert etme forgi ya otur güle güle. ödemişsin artık ödemesi bitince unutursun. hesaplamayacak kadar çok para olmaması sorun 3 yıllık kiraya denk geliyormuş harcamalar benim paylaşma amacım evlilik maddi boyutunu göz önüne sermek ki araba bile süslemedim onun yerine araba çarpışan araba gibi hasarlıydı onu tamir ettirdim mesela orda da bariz yerleri yaptırmak mantıklıydı daha tatile çıkamadık sahile baya yakın ev tutmuştum tadı çıkmadı inşaata uğramaktan (bunun yerine boş zamanda o taraflara gitmek daha mantıklı) elektrik işi baya iyi oldu usta arayan varsa tavsiye ederim, adam tek başına tüm evin tesisatını yeniledi, çok temiz çalışıyor yazılı iletişim kurabiliyor, malzeme listesi internetle aynı fiyat sayılır --- kombi4060 seramik4200 pimapen6000 tamir700 sistre2240 badana13000 beyaz eşya15800 yatak3500 yatak odası8000 oturma odası7000 bataryalar2000 bağlantılar1000 lavabo dolap2000 tesisat16000 pervaz500 perde5300 bordex100 yer astar300 elektrik2450 elektrik malzeme480 avizeler500 mutfak10000 portmento1250 duşakabin1300 fayans işi5900 --113580 salon, tv, halı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Ne kadar süredir tanıyordun kızı evlenmeden önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 sıfır binada inşaat tadilatı yapılmış ya. kimle evlense yapılırdı bunlar benim anladığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 abi sıfır binada elektrik tesisatı için tadilat yapılması ilginç değil mi ya? sıfır bina derken sadece binanın binasını mı yapıp vermişler? ince işçilik vs dahil olmuyor mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 anlamadim 'esyali ev +1k koyuyor ama sizi 40klik esyadan kurtariyor' demis de, kira mi burasi da 100k vermis ? ne vardi ki evin icinde 13k beyaz esya verdiysen ? u wot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 abov daha tv salon yok diyor... @Silphatos önce vicdanlı acımıştım ama şimdi sokakta engelliyle göz göze gelmiş de gözümü kaçırmış, sonra gözümü kaçırdığım için utanmış gibi hissediyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Gelin evine başvurmayı unutmayın forgiver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 abi ev 35 senelik, kiracı vardı, çıktı tadilata girdi bizde eşyalı evde oturduk yapılana kadar eşyalı ev kiraları da 2,5k'dan başlıyor -- 4-5 aylık tanışma süresi oldu tanıdığımdan farklı olarak bi şeyle karşılaşmadım ama ikimizde de değişmesi gereken şeyler var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 ev senin kendi evin yani. ömür boyu oturacağın eve masraf yapılır ya. hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 degismesi gereken seyler degismez genelde, kendini cok sikma o konuda. yine de kolay gelsin, bir yastikta kocayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar